1/2" × 3/32" retez na 1/2" × 1/8" kliky

8 nepřečtených
  • Schyzza

    Takovej noob dotaz :) Ja vedel celou dobu, ze MUSIM koupit na myho singla 1/2" × 1/8" …samozrejme jsem se ale ukliknul a koupil 1/2" × 3/32".

    Takze co se stane, kdyz hodim tenhle retez na 1/2" × 1/8" prevodnik? :)

    Thx

    0 0
    • Jakobo  

      Tak tos koupil úplně špatně, toto bude normální vícepřevodový řetaz na 1×5 či tak. Asi se ti na pastorky nevejde a pokud, mohl by je ničit (pokud máš pastorky na 1/2" 1/8" řetaz). Sežeň správný řetaz.

      0 0
    • tonik666  

      Nezapadne na siroke zuby prevodniku a nebude drzet. Vratit ve 14 denni lhute a objednat novy nelze?

      0 0
      • Schyzza  

        jj, pravdu mas. Ja bych tenhle topic vubec nezakladal, kdybych tam ten retez vcera vitezoslavne nedal a samozrejme to neprijemne cvaka (az pak jsem bezel si precist popis na krabicce od retezu) Tak jsem si to chtel jen potvrdit.

        Hlavne, ze jsem si vzdycky rikal: „KUP SI 1/2“x1/8" ty idiote!!" a nakonec jsem na wiggle.co.uk koupil „omylem“ (recenze na retez byly bozske, zbytek infa jsem prehledl :-//) KMC Z610HX..takze reklamace je trosku nanic :))…ale uz mi z CRC leti domu zlate KMC Z510, ty tam sedet budou :)

        Jinak je to kolo od Marina – 29er Pine Mountain, vepredu je TruVativ Stylo 1.1 s 32T Chainrig a vzadu WTB LaserDisc Single Duty Cog 16t (pro lidi co by si nahodou chteli delat singla – zkusil jsem spousty pomeru a pokud chcete dat i ty vetsi kopce a po rovine jet vklidu 25, tak 2 ku 1 je idealka)

        Jenze mam byt za 45min v pubu (3km daleko) a nemam, jak se tam dostat…pesky nechodim…jedine, ze bych neslapal :)

        0 0
        • nitraq  

          3km za 45 minut je v pohodě i pěšky, to dáš;) Nasadíš rychlejší tempo a za půl hodiny už do sebe leješ pivo:)

          0 0
          • Schyzza  

            Nn, nedam..jedu na singlovi…musim se v pubu pochlubit i novou zadni blikackou od Hope (District) :) ..nebudu to drtit do kopce, po rovine to bude ok.

            0 0
        • tonik666  

          Teda do terenu mam 32/19, a s tím horko-těžko dávám to co ostatní na spřevodovaných kolech. Zato na asfaltu je to očistec.

          0 0
          • Schyzza  

            Ja mel 32/20 a to sem myslel, ze se po rovinach pose$u :) Samzorejme zalezi odkud ses…kolem Plzne nejsou velke kopce a i ty nejvetsi – Radyne a Krkavec, tak s 32/16 na silu dam v pohode…naopak jsem uvazoval chvilku i o 32/14…na jezdeni po rovine do 20km vzdalenych Dobran a Modre Hvezdy na namesti (pivovar)..nastesti WTB nedelal pastorek s 14t, tak jsem skoncil u 16t :) …pred tydnem jsem dokonce prekonal svuj rekord a sice jsem vypadal jako kralicek na baterky, ale vytahnul jsem z toho 45km/h po rovine :D ale tep mi vyletel nad 180 jakoze :D

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce