závod Transbrody (neděle 14 září)

27 nepřečtených
  • Martin_Transbrody

    ahoj,

    tuto sobotu 30/8 bude projizdka zavadni trasy Transbrody. Sraz je dopoledne v 11hod na fotbalovem hristi v Libri. Pojedeme urcite prvni cast k obcerstvovacce v Zahoranech a pak podle nalady a sil ucastniku muzeme pokracovat. Pripadne dotazy na mailu: martin@transbrody.cz

    Martin

    0 0
    • tonik666  

      Tam jezdím nerad i když je teplo

      0 0
      • Martin_Transbrody  

        ahoj, nejak jsem ten prispevek nepochopil. Tyka se to Zahoranske hospody, nebo zavodu nebo to byl prispevek do jine diskuze? dik

        0 0
        • tonik666  

          Míněno Záhořanské údolí, nerad se tam máčím i když je teplo, natož teď.

          0 0
          • Martin_Transbrody  

            Zahoranske udoli je predevsim pekne misto v prirode kousek od Prahy. Macet se v brodech neni pri normalni projizdce nutne. Nektere brody se daji jet po lavce a i po vcerejsich destich jsem to ted projel suchou nohou staci trochu zpomalit;) pri zavodech to trochu caka, ale to je neco jineho.

            M.

            0 0
    • Martin_Transbrody  

      Diky vsem ucastnikum za ucast. Pocasi vyslo nadherne, tak snad bude svitit slunicko i pri zavodu. Posledni moznost predzavodni projizdky bude tuto nedeli od 13hod. Sraz opet v Libri na hristi a pojede se cela dlouha trasa. Vice na webu zavodu: www.transbrody.cz

      Martin

      0 0
      • Schuminier  

        Ahoj, chci se zeptat. Už pár let uvažuji o účasti v závodě, 2krát nebo 3krát jsem si byl trasu v předešlých letech projet. Tentokrát jsem ale pevně rozhodnut do závodu nastoupit a rád bych si trasu natrénoval. Termíny společné projížďky mi bohužel nevyhovují, takže si připravím trať do Garmina, nicméně co mě zajímá … jestli náhodou nedošlo k nějakým změnám na dlouhé trase v posledních 2, 3 letech? Díky!

        0 0
    • Tomáš88  

      ahoj, chci se zeptat – bude opět pouze jedna občerstvovačka, nebo se někde na trase přidá druhá?

      Část trasy v údolí Záhořanského potoka – nešlo by několik těch nebezpečných brodů objet z pravé strany tím krásným singlem?

      Díky

      0 0
    • vendyKO  

      Ahoj,par zmen oproti trase pred 2 lety probehlo.Takze bych se byt tebou mrknul na stranky zavodu,tam se urcite dozvis vice,vcetne mapy zavodu ;-)

      Jinak s brody nemam problem,je dobry si obcas umyt kolo :-)

      Zavod jezdim pravidelne kazdy rok a trasa je super.Mam rad narocnejsi jezdeni v terenu a to tento zavod vzdy zarucuje…

      0 0
      • 01carbon  

        Jenže na str. závodu je odkaz z roku 2010 na mapu na cykloserveru. Psal jsem jim dotaz zda je to aktuální nebo je změna a z obou uvedených mejlů se to vrátilo jako nedoručitelné. Tuto neděli 7.9. jsem mimo ČR ale pokud by se někde objevil log (gpx) z té neděle tak by mi to asi pomohlo.

        0 0
        • 01carbon  

          ještě příp. kdyby byl gpx i té krátké trati – nevím zda syna (14) pustí na dlouhou?

          0 0
          • Martin_Transbrody  

            Mapa je uz na webu aktualizovana. Kratka trasa je az do Zahoran stejna a ze Zahoran se po cca 1km podel potoka opet napojuje na dlouhou (maji stejny dojezd).

            0 0
    • Schuminier  

      Za mě supr trať, příští rok jedu zas, pokud tedy bude o něco víc sucho :-D Jen bych vás chtěl upozornit na takovou maličkost – jedno místo nebylo moc přehledně označený, jednalo se o příjezd k zahořanskému potoku z Libně téměř v závěru závodu, kde šipka na levém stromě ukazující směr až k onomu zahořanskému potoku vzdálenému asi 100 m, kde se napojovaly obě trasy závodu na sebe, byla hodně špatně vidět a pár lidí zde místo doleva jeli po té hlavní šotolinové cestě, tedy lehce doprava až do Zahořan. Jinak bez výhrad, přikládám report http://schumiho.wordpress.com/…y-14–9–2014/

      0 0
    • Gorgov  

      Pěkný to bylo.

      Značení by se dalo určitě zlepšit, občas sem si nebyl vůbec jistej a jednu odbočku projel (motorkáři nedávali všechno), ale jinak paráda, trasa moc pěkná.

      Ještě když si člověk může jet svojí pohodičku a nemusí se s nikym honit…:)

      A nakonec brody který normálně teda moc nemusim jsou v tohle počasí úplně v pohodě, člověk se aspoň trochu umeje.

      0 0
      • McBlacky  

        nj kdyby mě Hofi poslechl a dal dopředu vzorek a ne fast track, mohli jste po cestě i pokecat :)

        0 0
        • Gorgov  

          Mno, to si nemyslim… Bylo to solo od zacatku do konce, vzorek za to nemoh, bych rek:)

          Spis bych vyzdvihnul teleskop, to byla v tom bahně objektivní výhoda. Na druhou stranu zas musíš táhnout nahoru o půl kila víc, ale tady to za to určitě stálo.

          0 0
    • Martin_Transbrody  

      Zdar, diky vsem co meli cas a sebrali odvahu vyrazit na „lehce podmacenou“ trat. Problemy se znacenim se budeme snazit vylepsit, ale rovnou muzu rict, ze mame proste nedostatek poradatelu. Letos jsme jich sehnali o 15 mene nez loni a je proste tzezke nekoho ukecat na pul nedele za pivo a parek. Jsme poutak a nemame penize na jejjich zaplaceni.

      Muzeme urcite pridat sipky (nicmene Lesy nam zakazaly pouzivat oranzovou a musime mit jen tmave zelenou, ktera proste neni v zari videt:-) Sanci bych videl v pouziti vice mlika, ale treba Zvole, kde bylo letos nejvic bloudeni byla vecer vymlikovana a rano vsechno plavalo v rybniku:-(

      Diky za vase clanky a verim, ze nebude vadit kdyz je prolinkuji na stranky www.transbrody.cz

      Martin

      0 0
      • raw 4  

        Videl jsem videa a drzim palce at vam to šlape takhle dal a zůstane to takova pekna mala akce

        0 0
      • 01carbon  

        Někde to bylo personálně obsazené velmi silně – třeba první přejezd silnice do kopce bylo Xnáct hasičů a přes nějaké silnice nebyl nikdo. Trasa super. Příští rok bereme i kanoe :-)

        0 0
      • Schuminier  

        Určitě budu jedině rád, když můj report zveřejníš. A stále doufám, že se ještě objeví nějaké ty fotky. Jinak co se týče značení, tak ve Zvoli jsem neměl problém. Spíš ten úsek od Libně k zahořanskému potoku byl trošku nepřehledný, ale já to zvládl v pohodě, takže si nestěžuju :-D

        0 0
    • Sam16  

      Ahoj, chystám se v neděli na závod, ale nikde jsem nenašel aktuální mapu. Neporadil by někdo? Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.