• destr

    Ahojte, už asi hodinu se trápím v historii a nic, tak se zeptám. Jaké kolo doporučujete na spinning? Našel sem jich spoustu, ale cena byla jaksi mimo moje možnosti, a pak sem našel toto :

    www.olpran.cz/…fitness.html?L=1

    má to někdo? je to k něčemu? Zdá se mi to nějak moc levné, tak nevím, ale chci si něco takového koupit na privát na zimu. Tak pokud s ním máte někdo nějaké zkušenosti, tak sem s nima, popřípadě paradtě něco jiného. Válce nechci, bo kolo chci mít na víkendy doma.

    0 0
    • mosquito  

      ne ze bych mel se spiningem nejak moc zkusenosti, ale rekl bych ze doma nikdy nebudes makat pac te to nebude motivovat ;-) a mam pak to budes mit jako vetsina lidi jen jako vesak pradla :))

      a proc si nekoupis druhy kolo jestli doma na vikendy nic nemas? pripadne pokud to planujes na zimu neni lepsi si zajit do sauny, na bazen, na bezky, a pripadne na to kolo? minulou zimu se dalo aspon u nas jezdit bez par dni porad

      0 0
      • destr  

        No protože přes tyden sem v Brně a po škole ještě chodím do práce, takže jet ven na kole nemůžu, bo to zabere moc času, než se nachystám, vypravím a pod, tak sednu na to a jedu, navíc v teple a pohodli. Běžky bych v Brně neuživil a kupovat si je dom na jeden den, navic v pátek přijedu večer, a v neděli trénink.

        0 0
        • Karlos009  

          otázka je, jestli chceš opravdu doma provozovat spinning (nedovedu si to moc představit), nebo chceš dvouhodinovým šlapáním trénovat vytrvalost, to je totiž dost rozdíl. Na spinning, kde se jezdí hodně ze sedla, šlape se často velkou silou, je potřeba stabilní kolo s těžkým setrvačníkem a festkou (bez cvrka) a to ten olpran určitě není. Na rozvoj obecné vytrvalosti tzn. na monotóní dvou a vícehodinové šlapání by možná mohl stačit, ale moc ergonomický asi nebude a pokud budeš trénovat opravdu usilovně, odhadoval bych ho tak ne jednu zimu, maximálně. Ono tě to ale stejně nebude bavit, takže nemá cenu víc investovat.

          0 0
          • destr  

            No sem si právě říkal, že by se při tom třeba dalo i učit a tak. Nebo ne???

            0 0
            • Karlos009  

              Učit asi ne (nezkoušel jsem to) možná z rotopedu koukat na televizi, ale věř mi, budeš z toho otrávený. Jestli máš nějaké závodní ambice, kup si pořádný trenažér =10tis a výš, nebo válce. Jestli se chceš udržovat jenom v kondici, choď raději 2krát týdně na spinnig. Vyjde tě to levněji, poznáš nový lidi a místo na televizi budeš koukat na pěkný holčičí zadky v elasťákách ;-)

              0 0
              • destr  

                Při mém štěstí bych koukal na škaredy chlapy. Ok, zjistim si něco o těch válcích a nějak to promyslím. Na to by mi mohl stačit starej favorit, ne?

                0 0
    • orca  

      Opakuji to každému – nejprve si jednu sezonu vyzkoušej v nějakém fitku a pak zauvažuj o nákupu domů – jinak je to drahej věšák na prádlo.....

      0 0
    • petryk  

      Na spinningu strávím spoustu času, protože dělám instruktora v Olomouci a Přerově a myslím, že na tom o samotě nevydržíš. V skupině je to o něčem jiném… ale jinak bych doporučil Ravo, cena okolo 10000 a poměrně slušná kvalita na domácí použití.

      0 0
    • mr.antik  

      taky si myslim, že se to doma vydržet nedá, permanentka na spinning + třeba běhání bude lepší

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.