• ferda

    Ahoj,

    ted o vikendu vyrazime chodit na Slovensko, Slovensky raj – konkretne kemp Podlesok. Nebyl tam v nedavne dobe nekdo? Shanime informace ohledne kvality kempu a dost se nazory lisi, nektere az primo varuji pred navstevou. Nemate nekdo zkusesnoti i nejaky tip na dobry vylet mimo nejproflaknutejsi turisticke cesty ?

    dik

    0 0
    • Jaromír  

      byli jsme tam před měsícem. sice ne přímo v kempu, ten kemp je fakt nic moc, našli jsme ubytování hned vedle. jen o něco dražší ale luxus. jestli jedeš s přítulkou a ona není trochu dobrodružnější povaha, tak z toho asi nebude odvázaná. jestli jo, tak budete spokojeni.

      jestli budete autem, tak se dá pochodit i mimo ty návaly v roklinách a dají se vidět celkem super věci. autobusy moc nejezdí. záleží co chcete vidět. třeba spišský hrad je fakt super.

      0 0
      • ferda  

        tak tak, se slecnou … uvidime, jak se na to bude tvarit,ale pro jistotu .. jake jste nasli ubytovani ?

        0 0
        • Jaromír  

          bydleli jsme tady. je to cca 300m od kempu. ale zřejmě bude vyprodáno, my sme objednávali v listopadu a byl poslední volný termín.

          jinak v tom kempu jsme byli ještě za komančů, zas tak hrozné to neni. řekl bych ale, že se to za tu dobu moc nezměnilo. aspoň co je vidět z venku.

          0 0
    • Alix  

      Ahoj, v Podlesoku jsem byla s přítelem tak před dvěma lety. Bydleli jsme v chatičkách, které jsou nejméně po 3, takže nás donutili zaplatit ubytování za 3 lidi (hezký způsob, jak vydělávat peníze), jinak se s nimi domluvit nešlo, a pod stan jsme nechtěli. Ale zas to vzhledem ke kurzu Kč nevyšlo tak draho. Voda, tedy alespoň v dámských sprchách, nikdy netekla teplá, ale dalo se vykoupat v recepci, jen si člověku musel chvilku počkat, až bude volno. No a jako třešinka na dortu – šli jsme se najíst do restaurace v kempu (bylo jich tam několik), objednali jsme si jídlo, za chvíli číšník přišel říct, že už není, fajn, objednali jsme si druhé, za chvíli zas, že není. Po vyčerpání téměř celého jídelního lístku jsme odešli. No a ačkoliv příroda je ve Slov. ráji krásná, neměli jsme důvod se tam vracet, raději jezdíme po Evropě, kde jsou kvalitní služby a dokáží nám vyjít vstříc:-)

      0 0
    • Pavel  

      Kemp Podlesok asi spíše nebrat… Bydleli jsme sice jinde, ale chodili jsme kolem „toho“… A taky jsme pár nocí bydleli nahoře na Kláštorisku…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.