• Darkson

    sledujete výkony Romana Kreuzigera při jeho premiéře na velkým etapáku, konkrétně na Vueltě? zatím si vede skvěle, celkově je těsně za první dvacítkou. a jak je vidět, má to v hlavě srovnaný on i šéfové v jeho stáji. je dobrej a bude ještě lepší:-).

    sport.idnes.cz/vu­elta-je-skvely-test-na-tour-rika-kreuziger-f35-/sporty.asp?c=A070911_­213825_sporty_elv

    Anketa: kam až to jednou může RK dotáhnout na Tour de France?

    6x
    15%
    0 0
    • ydaho  

      jj, koukám na něj na eurosportu. Za dva-tři roky v první desítce na TdF :-) Pokud ho nestrhaj teda, ale vypadá to, že si ho připravujou správným tempem.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      JJ, překvapuje mladíček. Je to borec. Čekal jsem, že bude spíš takový nevýrazný, ale to co předvádí, no. Ještě o něm uslyšíme a nebude to málo … ;))

      0 0
    • easyrider  

      Těžko něčemu v současný silniční cyklistice věřit… ale snad bude dobrej – držim mu palce a fandim…

      0 0
    • Jaroslávek  

      Tatík byl taky dost cílevědomý a mladýmu se fakt věnoval, když to bylo nejvíc potřeba.

      0 0
    • yetti  

      Hlavne aby mu neco nenasli :-) Samozrejme mu moc fandim, ale o vrcholove cyklistice si nedelam iluze.

      0 0
    • petebike  

      je po taťkovi :-)

      0 0
    • dafe  

      jo sleduju a je to parada. Akorat kamaradi kteri nesleduji tak se na me divaji divne kdyz se strasne raduju ze je Krizak ve treti desitce a chcu objednavat panaky :-)

      0 0
    • Darkson  

      tak nakonec 21.flek. super. gratulace:-)

      0 0
      • karliner  

        Co to má na hlavě za harlekýna??? Jsem myslel, že podobné kreace jsou vyhrazeny pouze českým fotbalistům…

        0 0
    • dafe  

      Už jsem nevydržel a šup nahoru, musím napsat. Cítím potřebu si zanotovat se stejně postiženými jako já, kteří s mírně zatajeným dechem sledují trpělivou a cílevědomou kariéru Křižáků. Píšu schválně Křižáků a ne Křižáka, protože Roman mladší má v Romanu starším velkou oporu. Někdy mi připadá, že si tak před sedmi, osmi lety museli doma sednout a udělat plán na akci „TdF Bedna“ a jedou podle něj.

      Přiznám se že to strašně prožívám, a když jsem na Eurosportu na jaře viděl, jak Roman jede na Paříž-Nice na Ventoux s nejlepšíma i přesto, že se teprv v sezóně rozjížděl, tak jsem byl u vytržení. No a nyní když Roman jezdí takhle http://www.cyclingnews.com/…08/suisse08/?… tak se skoro bojím o své zdraví :)

      Někdy si vzpomenu na svoji „závodní“ kariéru, kdy jsem po roce závodění v žácích sám skončil, protože jsem si nedokázal představit, že bych další rok měl znovu podstoupit takové penzum bolesti a drilu. Představuju si jak se dá silnice, jako teda každý vrcholový sport, rozdělit do úrovní kterými je třeba projít až se člověk dostane nahoru mezi nejlepší, myslím tím do profi peletonu, který jezdí nejlepší závody. A i tady je ještě sakra hodně úrovní a jen jedna z nich je „GC jezdec na velkých závodech“. Jak psal Armstrongův trenér, „tady už mají obrovský talent pro ježdění na kole všichni, tady už talent nestačí“.

      Možná se pletu, ale připadá mi že Roman je naším prvním opravdovým GC jezdcem top kategorie v profi v novodobé silnici, tedy po revoluci. Hruška, Padrnos, Škoda dosáhli na umístění ve druhé desítce v „Grand Tours“ vždy tak nějak nad plán, nikdy myslím nebyli jasnými GC leadery v týmu. Svým stylem závodění a života si Roman o roli GC leadera říká čím dál hlasitěji a já se nevýslovně těším a držím mu palce.

      0 0
      • favorit.  

        nejsi sam, kdo ho sleduje ;-)   Pri paty etape Paris Nice jsem byl primo u vytrzeni, kdyz i takovej Cunego mel co delat, aby mu stacil.

        A na cyclingnews.com ho minulej rok dokonce prirovnali k Armstrongovi. Ze by mohl byt jeho nastupcem

        0 0
        • RedAce  

          Je dobrej, lae to tvrzení bylo dost nereálný, páč Armstrong žil neustále na maximální dovolený hladině testosteronu, a k tomu se žádnej člověk přirozeně nedostane.

          0 0
          • favorit.  

            tady to bylo mysleny spis v tom smyslu, ze je sebevedomej a porad si jde za svym cilem. Za realnym cilem

            0 0
      • treatt  

        Nejsi v tom vubec sam ;-) Taky jen ziram…a strasne se tesim na Tour…

        0 0
        • dafe  

          A dnes jsme meli zase krasny den, Roman je tak silny az me to desi, a jak si to vcera sam sjizdel, luxus! Co me ovsem vydesilo na maximum byl pad Franka Schlecka, v prvni chvili jsem jen doufal ze neni mrtvy a pak jsem neveril kdyz se vyskrabal z propasti zpet. Kazdopadne krasa krasa krasa, kdo rika ze cyklistika je nudny sport, ten nerozumi.

          0 0
        • ¨MZ  

          Na Tour nečekejte zázraky. Jak říkal sám Roman, pojede na umístění v některé z etap a jinak bude klidně dojíždět s půl hodinovou ztrátou, prostě bere účast na Tour jako další krůček. Taky mu moc fandím a už delší dobu jeho kariéru sleduju. neznám jiného sportovce, který by měl tak jasno ve svých plánech. Včera to byla moc pěkná podívaná, když sleduju s kým jezdí v kopcích a koho poráží, jsem nadšenej.

          0 0
          • dafe  

            Souhlas, na celkove poradi jel v Romandii a ted v Suisse, na TdF asi na celkove nepojede. Vidim to podobne jako ty, necha si GC jezdce ujet dejme tomu patnact minut, tak aby ho nechali jet v etape kterou si vybere pro utok. Ale ze by jezdil uplne ve sprinterskem autobusu, tomu neverim, na to se mi zda prilis silny. Uvidime, kazdopadne je to parada ze se tesime a mame na co :)

            0 0
    • miche  

      Ale jo, sleduju … i kdyz si nedelam o vykonech techto „cyklistu“ iluze po tech vsech aferach. Ale je samozrejme dobre pro nasi cyklistiku, mit nekoho takoveho, je to (pokud se do neceho nezaplete) reklama cyklistiky a to je dobre. Snad nedopadne jako Hruska aby objizdel serial Kolo pro zivot .............­.......

      0 0
      • gemini  

        A proč  myslíš, že by měl dopadnout jako Hruška? Respektive co se ti nezdá na vývoji kariéry J. Hrušky?

        0 0
      • Darkson  

        proč by neměl dopadnout jako Hruška?! na závěr kariéry jezdit pro radost biky, stále na vrcholové úrovni…

        0 0
      • gemini  

        PS: Neber to osobně, ale jako moji obecnou poznámku: Dost mě nadzvedává ze židle, když někdo automaticky považuje každého cyklistu za feťáka, především, pokud v danou chvíli převyšuje nad běžným průměrem. Věřím, že jsi to nemyslel nikterak zle.  Jen jsem to musel napsat poté, co jsem si vzpoměl na teorie o dopingu v cyklistice mých všeznalých kolegů v práci (v tuto chvíli „pasivních reprezentantů ČR na ME ve fotbale“:-))…

        0 0
        • miche  

          Pozor, vsak ja taky napsal: Snad se do neceho nezaplete!!!! To znamena, ze mu fandim a doufam, ze si da pozor i na takove „drobnosti“ jako vyber teamu, lidi kolem sebe (zname kauzy s nejmenovanymi doktory apod), aby se proste nedostal do reci, coz by mu mohlo ublizit!!! A k Hruskovi: Toho sem spis uvedl jako spatny priklad treba i pro Romana :-))))

          0 0
          • gemini  

            Však já taky napsal, ať mou poznámku nebereš osobně, že vím, že jsi to myslel v dobrém. To co jsem napsal byla jen reakce na obecné myšlení „necyklistické populace“, která má za to, že se 3 týdenní etapák nedá odjet bez dopingu.

            0 0
          • gemini  

            Však já taky napsal, ať mou poznámku nebereš osobně, že vím, že jsi to myslel v dobrém. To co jsem napsal byla jen reakce na obecné myšlení „necyklistické populace“, která má za to, že se 3 týdenní etapák nedá odjet bez dopingu.

            0 0
        • dafe  

          Jo, tady je hodne videt sila medii a jejich schopnost menit jedincuv usudek, aniz o to jedinec stoji. Kolegove v praci, nadprumerne vzdelani a inteligentni, taky povazuji vrcholove cyklisty za fetaky, jednoduse proto, ze to znaj z medii a do hloubky se tim zabyvat nehodlaji, protoze je cyklistika nezajima. Ja vim ze mam podobne zkresleny usudek na jine veci… S prominutim Medialni Mrdky takhle ridi nase nazory, fuj nelibi se mi to.

          Nekdy si zaprovokuju a kdyz vidim v kanclu kolegu jak si dava treti kafe, tak mu rikam ze ma prave pozitivni vysledek dopingove kontroly :)

          0 0
          • miche  

            Jenze ti chlapi v kanclu maj zase jiny pravidla (musej treba predvadet nejakou vydelecnou cinnost atd.) a ti cyklisti (sportovci) zase svoje a ty musej dodrzovat, je to jejich prace, maj za to taky vyplatu ........ takze asi tak …

            0 0
            • dafe  

              Jasan, to ovsem nic nemeni na faktu, ze kdyz neco neznam do hloubky, tak „fakta“ v mediich nemam brat jako dogma.

              0 0
      • Beeda  

        hruska ho neobjizdi, on ho vyhrava…takze neplet hrusky s jabkama;-)

        0 0
    • Maroška  

      Kupodivu se nám dostala cyklistika (i s obrázky) i do hlavních zpráv, poklona Romanovi :-) To co předvádí je napůl k nevíře, držím všechny palce.

      0 0
    • Jenca  

      tak nam ten roman dela ale peknou radost.

      dnesni horska casovka v etapaku okolo svycarka to bylo uzasny pokoukani.

      0 0
      • Bobisak  

        naprosty souhlas, byla to parada. Nenahraval to nahodou nekdo?

        0 0
      • Jenca  

        jen takto

        0 0
      • Baracuda  

        Takhle hodne me cyklistika potesila naposledy, kdyz Svorada vyhral na Champs-Elysees

        0 0
      • Jenca  

        a

        0 0
        • Bobisak  

          jojo, moc pekne se na to kouka ;) bohuzel jsem mimo domov, tak jsem to nemoh nahrat – mam horskou casovku z Gira, ale ted bych ji vymenil za tudle …

          0 0
    • Beeda  

      parada!!!

      0 0
    • Jenca  

      musim se priznat i slza ukapla po dnesku

      roman to je borec

      holt dnesek je pro ceskou cyklistiku velice vydareny

      jeste ze jsem nemocny a muzu vysedavat u tv :)

      0 0
    • pepek  

      Kua, kde jsou ty vlajky, co všichni vozili na autech? Super

      0 0
      • deko  

        Neboj  neboj ,zitra je uz na aute.

        0 0
        • abado  

          deko .. nejake zname nick ..:-P

          0 0
          • deko  

            Jestli myslis prirovnani k TV deko ,tak nick uz mam 5 let.Jinak jestli myslis neco jineho tak to nechapu.

            0 0
    • petebike  

      dobre on, dobre oni !

      0 0
    • vtt  

      Je to borec. Skromne rika ze chce vyhrat pouze jednu etapu na TDF ja myslim ze by mohl vyhrat kategorii do 23let a byt do 5 nejlepsich. Musim sehnat nejakej satelit nebo kabel abych mohl sledovat TDF, letos se na to fakt tesim diky RK.

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Do 25 let … :)

        0 0
      • náčelník  

        Navíc bílý trikot pro nejlepšího mladíka sponzoruje Škodovka. To by byla pěkná kombinace.

        0 0
        • Vrci  

          Jenže v Čechách se Škoda prezentovat nepotřebuje, protože tady se prodává dobře. Jejím cílem je expanze na zahraniční trhy, proto např. podoporuje italskou repre a ne českou, proto je sponzorem TdF a několika zahraničních stájí, ale neangažuje se v českém sportovním marketingu (fotbal, hokej, jednotlivci). Takže kombinace by to byla pěkná, ale tady se o ní nikdo nedozví.

          0 0
          • Lister  

            rozšířím tento offtopic – pokud bude škoda postupovat s marketingem tak jak to dělá dosud, tak se bude muset sakra rychle začít prezentovat i u nás :-)

            Pokud jde o ten výsledek, tak musím říct že super, mám radost a doufám, že mu to takto půjde dál.

            0 0
      • RedAce  

        Je to bomba vysledek, ale sem skeptik. Má teď „laufa“ jak kráva a Tour je už za rohem…

        0 0
        • petebike  

          precti si poradne co vsude pise, nepojede Tour na vysledek – jen na dilci uspechy, viteztvi etapy atd.

          0 0
    • roud  

      však ona ta mánie časem pomine až dostane stop pro doping ostatně jako většina co kdy vyhrála tour v poslední době :O( přeci všichni nevěříte že je čistej ??? fandím mu ale jsem i dost skeptickej k jeho nárustu výkonosti během letošní sezóny :O(

      0 0
    • Darkson  

      http://sport.idnes.cz/…klistika.asp?…

      Tak Roman příští rok pojede asi Giro. osobně to schvaluju, cyklistika není jen TdF. podle mne se dá Giro i Vuelta v jedné sezoně jet na výsledek, jak to letos předvedl Nibali.

      0 0
      • karliner  

        Tak to je škoda. Cyklistika sice není jen TdF, ale TdF je suverénně nejvíc, přijde mi to, jako kdyby fotbalista vypustil mistrovství světa, aby mohl uspět na mistrovství evropy. Ale kdo ví, jak to všechno ještě bude…

        0 0
    • Darkson  

      tak Roman má na příští rok v plánu vynechat Tour a jet Giro a Vueltu. Podle mne je to dobrá volba. Na Giru i Vueltě má šanci na bednu (na Tour asi ztěží) a oba etapáky se daj jet na výsledek, narozdíl od kombinace Giro + Tour nebo Tour + Vuelta. budu držet palce

      http://romankreuziger.com/…ltu-c182.htm

      0 0
      • marco  

        Tak to Romanovi opět nevyšlo http://sport.idnes.cz/…listika.aspx?… no 3. místo na závodě této kategorie je dobrý výsledek. On sám ví kde se stala chyba.

        0 0
        • McBlacky  

          jak píše, že posed už vyřešili, to mi úplně nepřišlo. Vrtěl se celou časovku a nemohl najít vhodnou pozici. Navíc Nibali byl daleko víc zalehnutý.

          0 0
          • marco  

            Nesleduji statistiky, ale Roman asi neměl nikdy lepší časovky než Nibali. Prokaučoval to v té 5. etapě kdy seděl na kole jako pecka a Nibali si spokojeně odjel od skupiny o 16 vteřin a dostal se na záda Romanovi. No po bitvě každý generál.

            0 0
            • Ostrawak  

              Vidím to taky tak. Sledoval jsem tento etapák v TV (jsem na nemocenské) a opravdu tu pátou etapu prokaučoval. Škoda.

              0 0
          • pralin  

            Jo, jo zapřeš se lokty a pak prdel o sedlo. Taháš stehnama co to de. Čistý styl (Cancellara, Nibali…). Očividně se na tom trápil.

            Měli jste slyšet třebas Hollošáka(házel takové ty fuj výrazy)to mám z druhé ruky.

            Jsem hodně zvědavý co námluvy Astana-Nibali.

            0 0
            • McBlacky  

              zapřenej krutě rukama a na sedle spíš jen tak levituješ na špičce, stejně jak nohy z toho bolí ruce.

              Pokud by Liqui pustili Nibse tak koho budou mít na GC? Ivan loni moc nepředvedl

              0 0
              • Hroch obojzhivelnyj  

                …a letos taky nevypada, mozna proti uvazuji o Nibalim a Giru. Taky myslim ze ho nepusti jestli to jen trochu pujde, on ani zvlast nechce.

                0 0
          • Thidney  

            Na webu píše Nedokázal jsem se dostat na určitou rychlost a udržet ji. Byla to prostě taková utrápená časovka. Hlava moc chtěla, ale nohy ne. Navíc jsem se nedokázal uvolnit do ideální pozice, kterou bych měl mít. Byl jsem hodně tuhý

            0 0
            • karliner  

              No, ty jeho zdůvodnění jsou skoro stejný hlody jako vloni. V tom posun nevidím :-)

              0 0
          • op  

            treba zkousi novou techniku

            0 0
            • m4rty  

              No, zkouší… Ten článek vyšel v červnu 2010 a RK tam je taky jako jedna z ukázek. Takže už to dělá dlouho.

              0 0
    • vasek80  

      Teď běží na ct24, že přestupuje do Saxo Bank Tinkov.

      0 0
      • Kubiczech  

        iDnes

        0 0
        • Lenka.05  

          Takže dvorní domestik Contadora pro jubilejní stý ročník Staré dámy?

          0 0
          • vasek80  

            A leader na Giro?

            0 0
          • Thidney  

            Lidr na zavody ktere AC nepojede. SBT potrebuje jeho body kvuli licenci (ted ma jednou tolik bodu nez cela Riijsova staj) a pokud bude platit, ze nasledujici dva roky nedostanou za Contikovy bedny ani bod, tak se bude Krojc hodně otacet :-) Pozice dvorniho domestika by byla pro tym zbytecnej luxus. Jestli ze zminovanych jmen nekdo miri na post superdomestika tak je to spis Roche nebo Kiserlowski.

            Rozhodne lepsi tym nez Astana, ktera s jejich chaotickou ne-podporou lidrana na jakekoliv GT. Snad z nej Riijs vyrazi to nejlepsi.

            0 0
      • marco  

        Na oficiálních stránkách to Roman popírá že nic nepodepsal. V polovině sezony je to předčasné. Za měsíc po olympiádě bude mít jasno kde nakonec skončí. Rád bych kdyby skončil u Omegy ale tech dobrých jezdců už tam mají tolik že by byl jen do počtu.

        0 0
        • karliner  

          Koho má OPQS na celkovou klasifikaci na grand tours, že by tam RK byl jen do počtu??

          0 0
          • daymaker  

            no Peťu Velitse…

            0 0
            • karliner  

              No, tak ten je, při vší úctě, o několik levelů i pod Romanem.

              0 0
              • ememem1  

                fakt? v com? v u23 boli majstri obaja, casovkar je velits o triedu lepsi a v com inom konkretne neni s RK porovnatelny?

                btw – kedy a kde bol RK na GC bedni v ramci profi Grand Tour?

                0 0
                • karliner  

                  Jasně, Vuelta, kde dojel asi 5. a postupem času se díky WADA „probojoval“ na 2.(?) místo a od té doby je jeho kariéra ještě větší trápení než Romanova.

                  0 0
                  • pendergast  

                    Dodatočne sa posunul len o 1 miesto, takže na bedne by bol aj tak, lenže to bola náhoda. Vyťažil najmä z priaznivého vetra v časovke, keď už boli lepší časovkári v cieli.

                    PV aj RK chýba výbušnosť, ale RK dokáže s najlepšími vrchármi uvisieť podstatne dlhšie.

                    0 0
                  • ememem1  

                    clovece ja ta niekedy nechapem, si rozumny clovek a robis zo seba vola pricom velmi dobre vies jak to bolo. dosiel po vitaznej casovke realne celkovo treti. rozhodnutim wada mal byt druhy lenze to nejak zapadlo prachom (kedze potrestany bol domaci spaniel). jeho minulorcne „trapenie“ sa volalao HTC&Cavendish. to ze sa tento rok trapi je fakt, furt je nejaky chory, pokial som to dobre zachytil tak asi tretinu tour odjazdil na ATB. netvrdim ze je superstar ale zas ze by bol o niekolko levelov pod RK jak pises tak to bych si dovolil nesuhlasit.

                    0 0
                    • karliner  

                      Počkej, nevyloučili ten rok i Ezekiela Mosqueiru? Nebo si to pletu?

                      Edit: pletu, sorry

                      0 0
                      • ememem1  

                        presne tak, vyhral nibali, mosqueira druhy, velits treti neskor mosquiera diskvalifikovany za doping. len po tom zostalo nejak ticho, vsade ho furt udavaju ako druheho.

                        0 0
          • marco  

            Mají hodně dobrých jezdců na klasiky mají Toma Boonena kdo ví jak by na tom byl na dlouhém 3 týdenním závodě, sem tam se dá počítat i se Sylvain Chavanelem. Časovky jednička Tony Martin. Petr Velits je trochu typově podobný Romanovi taky mu chybí určitá průbojnost. Pravda je, že nemají nikoho na dlouhé a stabilizované výsledky dlouhých závodů. Jen sem tam někdo vystrčí růžky a udělá dobrý výsledek v etapě a potom se v další propadne. Český jezdci jsou kamarády jen při tréninkových vyjížďkách v okolí Šumavy ve stejném týmu bych cítil že by mezi nimi byla dost velká rivalita.

            0 0
            • karliner  

              Já se ptal na jezdce pro GC grand tours a tys mi odpověděl, že má Boonena na klasiky a že Martin umí časovku :-)

              OK, Velits, ale vedle něj by RK rozhodně nebyl do počtu.

              0 0
              • marco  

                Máš pravdu ten Boonen se rozhodl tento rok si lehce pošetřit díky tomu co nás čeká za necelý týden. Kdyby nebyla Olympiáda možná by letos v posledních 2 měsících ukázal víc. Když koukám na jeho výsledky v posledních pár letech moc velká hitparáda úspěchů to až na jarní excelentní jízdu na klasikách není. Máš pravdu RK by nebyl v tomto týmu do počtu stejně se mi moc nezdá, že by se tento tým na to celkové umístění v etapových závodech nějak zvlášť soustředil.

                0 0
                • karliner  

                  Jo, to je pravda, možná OPQS už nestačí vyhrávat klasické monumenty doma a druhotřídní etapáky po rovině a mohlo by jim dojít, že s Levim už toho asi moc nedokáží. Roman má asi poslední šanci si vybírat angažmá v top týmech. Uvidíme, jak to dopadne.

                  0 0
                  • marco  

                    Letošní tour ukázala, že postupně dochází k útlumu hvězd dnes třiceti a více letých a pomalu začínají být vidět šikovní jezdci kolem 23 let, ale to byl před 4 lety případ i Romana a kolik rozpálených diskuzí dnes o něm píšeme.

                    0 0
              • treatt  

                Levi. Ale už má asi fakt bohužel zenit za sebou a s tím, že se ve svým věku několikrát na jaře pošle do nemocnice tomu fakt nepřidá..a pak pár belgičanů, co byli přísliby, ale nenaplnili očekávání..

                0 0
                • karliner  

                  OK. Je ještě někdo kromě Treatta, kdo si myslí, že Levi je (při vší úctě k jeho kariéře) jezdec pro GC na grand tours???

                  0 0
                  • McBlacky  

                    na GT ne, ale týdenní podniky ještě dává, když zrovna nepadá

                    0 0
                  • treatt  

                    Nepsal náhodou Treatt, že Levi má už svůj zenit za sebou? V Omeze měl úlohu jezdce na GC, fakt č.1, fakt č.2, Treatt píše, že má už svůj zenit za sebou. Ještě další otázky? :)

                    0 0
                    • karliner  

                      Takže odpověď na otázku Má OPQS jezdce na GC vedle kterého by Roman byl jen „do počtu“? a odpověď Levi. tedy ve skutečnosti znamená, že Levi má svůj zenit za sebou a že tedy Omega nikoho takového nemá? Myslels to tak?

                      0 0
                      • treatt  

                        Tak :) pěkný, že mluvíme stejnou řečí a stejně je někdy problém si rozumět :)

                        0 0
        • Necris  

          Nestačí mu, ani když za něj stoprocentně pracuje celá Astana má nos ještě víc nahoru, než já. A to už je fakt moc… :D :D :D

          0 0
        • ememem1  

          hm, popiera… v nhl ta proste manageri predaju ani nevies jak, rano sa zobudis zbalis fidlatka a letis 1000km do ineho mesta. neni mozne ze o tom RK iba nevie? jak to chodi v cyklistike?

          0 0
        • Thidney  

          ale na svejch strankach vzdycky pise ze si vystoupil aby posetril na dalsi v tomto pripade vyjednavani :)

          okolo podpisu s Astanou to bylo podobny..

          0 0
    • Blade  

      Nezdar z Gira je zapomenut, pokání vystřídaly opět velmi smělé plány

      0 0
      • Lister  

        Tak šanci má každý, stačí držet špici a doufat v hromadný pád celého pelotonu…

        0 0
        • Jenda  

          tak to by mel pak vetsi sanci Styby kterej rozhodne zvlada bunnyhop coz se pres cyklisticky povalece hodi :-)

          0 0
          • Necris  

            Štyby nemůže, ten brečí do polštáře :D

            0 0
            • Papinak  

              Chudák. Aspoň je to sympaťák a aspoň slušně pozdraví a poděkuje za přání a fandění. Kdežto RK se otočí a zvedne nosánek…

              0 0
              • Necris  

                Romčovo táta zase rozdává na Giru kolču ! To se taky počítá. I jiným stájím!

                0 0
            • Papinak  

              Chudák. Aspoň je to sympaťák a aspoň slušně pozdraví a poděkuje za přání a fandění. Kdežto RK se otočí a zvedne nosánek…

              0 0
              • Biker jak Pes  

                V tomhle se musím RK zastat, když jsem byl bajkovat na Šumavě, tak zrovna při nějakém přesunu po silnici nás předjížděl a sám od sebe nás všechny (bajkery !) pozdravil.

                0 0
                • Papinak  

                  tak to se omlouvám, třeba jen neměl svůj den.

                  0 0
                • marco  

                  To chtěl jen aby jste se zastavili u něho v Prášilech na pivo v tom jejich penzionu. No kdyby se na mě 24 hod. denně každý druhý sápal o podpis a chtěl si povídat, tak taky budu pro někoho namyšlený.

                  0 0
                  • Biker jak Pes  

                    To slyším až teď, že mají v Prášilech penzion. Zajímavé…

                    0 0
                    • marco  

                      Mají tam pěkné zázemí vede to tam Romanova sestra no bez problémů to neměli oproti té původní fotce je nová podoba naprosto bombastická.

                      http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

                      http://www.firmy.cz/…prasily.html

                      0 0
                      • Necris  

                        Kdo nezažil to peklo, co tady ti čuráci památkáři a lidi z parku dělají při výstavbě nových věcí, neví co jsou ti zmrdi kolikrát schopni vymyslet za argumenty, jen aby dostali peníze :D

                        0 0
                        • McBlacky  

                          tím referuješ konkrétně na Krojce staršího nebo na jiného konkrétního „zmrda“ ?

                          já to vidím z trochu jiné pozice a sice jako návštěvníka vesnic typu Prášily. Nikdo nechce bydlet se starých polorozpadlých „penzionech“, navíc pohled na vesnici, kde polovina stavení je v havarijním stavu, veřejné plochy zarůstá plevel, na zahradách mají místní zrezlé vraky čehosi to není lákavé. Zvláště, když jinou možnost, než turistický ruch tam kromě kácení dřeva není. Takže nastupuje česká závist a když on má penzion a támhle druhý hospodu a my Máňo máme zase hovno a ještě nám díky tůristům zdraží pivo, tak pojdme alespoň nadávat…

                          0 0
                          • ememem1  

                            ja myslim ze to vidite rovnako.

                            0 0
                          • Thidney  

                            čti pořádně, nadává na památkáře a lidi z parku :)

                            0 0
                          • karliner  

                            Já to pochopil tak, že nadává na vymahače výpalného z řad „památkářů“..

                            Co se týče těch Prášil – ten barák, který předělal na pension byl v naprosto příšerném stavu a opravdu nechápu, co na něm bylo památkově chráněno, jestli ten eternit, kterým byl obložený, děravá střecha nebo rozmlácené všechno, co rozmlátit šlo (a nešlo ukrást). Druhá věc k těm Prášilům je jen taková perlička, co to ale charakterizuje – v obci si postavil domek i maník, co měl na starosti schvalování projektů (nových domů i rekonstrukcí) z pohledu souladu s šumavským stylem a přírodou. Jenže ho postavil tak blbě, že první chumelenice mu zafoukala kompletně celej vchod sněhem, takže další den musel do práce (rozhodovat o kvalitě projektů) vylézt oknem na závětrné straně..

                            0 0
                            • Necris  

                              Chráněno tady je všechno, za co lze dostat peníze bokem. Třeba toto už je v zóně, kde si smrtelník nic nepostaví. Letecké foto je sice staré ještě z doby kdy se to stavělo, ale dneska tam stojí parádní baráček pro pár vyvolených, i když ne až tak moc bohatých lidí.

                              Je mi to úplně jedno kdo co má, ale jsou tu i lidi kteří by si v horách rádi postavili a nemůžou, tihle smějí. Pár km na západ v Německu je to všude samá osada, nechrání tam skoro nic, bydlí se tam na samotách v lesích a dokonce jim to v zimě perfektně udržují pluhováním až k domu ;)

                              Jen popisuji ten rozdíl a fakt si nevymýšlím.

                              0 0
                          • McBlacky  

                            tak nic, jdu procvičovat porozumění psaného textu :)

                            0 0
                            • vasek80  

                              Ale perfektně si popsal většinu diskutujících z novinek

                              0 0
                            • Necris  

                              Tak názor máme stejný. Prášily jsou ode mě kousek, projíždím tam dost často. A letos je tady po turistech totálně mrtvo. Jediná Modrava a tak trochu Zadov tradičně plná víkendových pražáků, jinak nic moc. Právě proto, že tu není kde bydlet.

                              A hlavně, většina lidí sedne na kolo jen když je hezky. Když prší, není co tu dělat. Plavecký bazén je v Klatovech, ale tam zase nemají atrakce, je tam „jen“ 25 m bazén. Pak je tu ještě jeden, ale ten má 4 plavecké dráhy po 25 m, do kterých proudí tobogán a ve špičce tam je i 270 lidí ;)

                              Jako místňák třeba vím kde se tu na úrovni ubytovat a otamtud si ten kousek na vysněnou Šumavu dojet, jenže turisti to bohužel hledat nebudou, ani se jim nedivím.

                              0 0
                              • McBlacky  

                                tak ono to souvisí i s tím, že nejsou kolem moc zajímavý cíle. Dneska už lidi nejezdí s chlebem v batohu. A když si nemáš kde dát dobrý jídlo, rychle tě to otráví. Vesnická hospoda se studenou kuchyní otevřená od 15:00 (ted nemyslím Prášily, tam hospoda je) to nezachrání. V kopcích kolem není skoro nic, horská chata o tom na Šumavě moc neslyšeli.

                                0 0
                                • marco  

                                  Oni tam mají jen ubytování s jídlem takže zastavit se u Kreutzigerů na pivo nejde. No před 20 lety to bylo vojenské území takže hospody a horské chaty tam mohli být akorát před válkou.

                                  0 0
                                  • McBlacky  

                                    já myslel spíš obecně o infrastruktuře pro cestovní ruch na Šumavě.

                                    Kdyby povolili všechny turistický značky a cesty + silnice, mohlo by to být o kus lepší. Za současného stavu si hospodu otevře jen dobrodruh.

                                    0 0
                                  • karliner  

                                    A možnost, že by nějaké přibývaly mimo stávající vesnice se rovná nule, protože i kdyby se našel nějaký ekonomický šílenec, který by rád nějakou horskou chatu postavil a nevadilo by mu, že na Šumavě je sezóna tak 5 měsíců a jinak tam nepáchne ani noha, tak mu to definitivně zamáznou fundamentalisti z řad NP, různých neziskových „ochranářských“ organizací, stavební úřady atd.

                                    0 0
                                    • McBlacky  

                                      jestli 200km na Šumavu nebo 600km do hor do Rakouska je už dneska skoro fuk

                                      0 0
                                      • Necris  

                                        Možná pro někoho je trochu výhoda, že 150 km z Prahy se dá odjet každý Pátek a v Neděli pozdě v noci přijet zpět.

                                        0 0
                                    • prvniodkonce  

                                      No, třeba na Bučině přibylo, a nedá se to považovat za stávající vesnici.

                                      0 0
                                      • karliner  

                                        OK, tam ale jde o rekonstrukci té zříceniny, co tam už byla, ne? Takže kdybych se chtěl hádat, tvrdil bych, že to není chata, která přibyla :-). Ale nechci, máš pravdu a jen houšť takových.

                                        0 0
                                • Elwing  

                                  Je to tam šílený, nebýt tam bikepark (který teda jezdí 3 měsíce v roce, hurá) tak tam nepáchnu ani náhodou.

                                  0 0
                                  • marco  

                                    Chápu ten park je tam super, no já jsem i na ty okolní cestičky i do Německého vnitrozemí bavorského lesa. Šumava je přesto lepší než Krkonoše tam je to dost cyklisticky omezené pro mě jezdícího po značených cestách s občasnou zkratkou přes kopec po turistické. Myslím oblast Špindlu, zbytek nemám až tak nejeto.

                                    0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    náhodou třeba stezky kolem hřebenu Pancíř-Prenet jsou luxusní, sjezdy docela HC a v NP to není…

                                    0 0
                                • Necris  

                                  To teda neslyšeli. Navíc ve vesnických prodejnách už je dneska jen síť Coop a ti zavedli novinku : Otevřeno do 14:00 kromě Pondělí a Pátku. Na větších vesnicích ne, na menších všude. Pro člověka, který se tu nevyzná, fakt nejde vyjet a koupit si pití. V neděli teď na podzim nemůžu dělat dlouhé vyjížďky kam bych chtěl, protože pití musím brát na benzínkách…je to přesně o tom.

                                  0 0
                      • Janouch  

                        zbourat barak starej x set let je prasarna a vzdycky bude i kdyby ten barak mel střechu z vlnitýho plechu kterej samo není puvodní a nespada pod papatkovou ochranu… tady doslo k tomu ze majitel proste nechtel draze renovovat, ale levneji postavit novej barak tak jak chce on .. to je na teplaky **** jeden

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          myslím, že bys tam měl jet a rozkopat jim držky, co? :-)

                          0 0
                        • vasek80  

                          Hrozný, zboural starou a hnusnou barabiznu. Jedně dobře, kdyby jsme chránily každej příbytek od pravěku, tak máme kolem sebe památkově chráněné jeskyně, stany a co já vím ještě.

                          Pokud by každej majitel starou barabiznu zboural a postavil takto pěknou kopii, tak je u nás o něco krásněji. Když od památkářů nic nedostanou, tak ať jim do toho nekecaj.

                          0 0
                          • Janouch  

                            tvoje reakce jasne naznačuje tvoji omezenost a že nemas k starejm a puvodnim vecem vztah… další vec je ze zboural pamatku ktera se mohla renovovat rozhodne podle fotky nevypadala na demolici… ale proc draze renovovat , když mužu protipravne bourat a postavit novou … ta novostavba je pekna me se líbí ale neni to puvodní a o to tu jde maximalne zachovat puvodni stav a zrenovovat a doplnit chybebjící…

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              podle fotky poznáš dřevomorku, podmáčení stavby, sežraný trámy atd? nooo, to jsi holt jiná liga…možná tak trochu nadčlověk ;-)

                              0 0
                              • Janouch  

                                vše špatné se da vymemit podmačení stavby taky řešitelna vec jen chtit … tady je snad vše jasny majitel proste chtel jiny usporadani mistnosti tak se bouralo misto aby se opravovalo už to chápeš ??

                                0 0
                            • vasek80  

                              A proč by to renovoval, když by to stálo 3× více? Turisti ocení i novou a když to památkáři/ stát a tobě podobní chtěli zachránit, tak jste to měli skoupit a jako koníčka rekonstruovat.

                              0 0
                              • Janouch  

                                co na to napsat snad jen přání at dostanes brzo rozum …papa

                                0 0
                                • vasek80  

                                  Asi takle, pokud to koupil, tak se to stalo jeho majetkem a proč by musel platit x krát více a renovovat.

                                  Tak pokud chceme chránit památky, znemožněme soukromníkům je kupovat. Stát na to nemá, památkáři nepomůžou, tak se holt musíme smířit, že kolem nás mizí památky.

                                  Proč stát tedy dopustí toho co se stalo v Krkonoších jak tam ta jedna bouda obývaná bezdomovci shořela? Stát ani památkáři nepomůžou, tak dle mě ať si s tím majitel dělá co chce a když místo hnusné ratejny postaví krásný penzion, který vypadá jako původní, tak je to paráda a lepší než aby z toho nějakej rusák postavil dřevěnou kopii kostela z odkazu

                                  http://cestovani.idnes.cz/…o-cesku.aspx?…

                                  0 0
                                  • Janouch  

                                    stalo se to jeho majetkem s tim že je to pamatkove chráněné tedy ma ze zakona povinost ten dum citlive zrenovovat…

                                    tak dle mě ať si s tím majitel dělá co chce a když místo hnusné ratejny postaví krásný penzion, který vypadá jako původní, tak je to paráda

                                    A tohle tvoje moudro jen dokazuje tvoji omezenost :( právě že vypada jako puvodní ale není a o to tu prave jde jestli už to chápeš?????

                                    0 0
                                    • vasek80  

                                      Já zase vidím omezenost u tebe a památkářů. To nevyřešíme

                                      0 0
                                  • Zdeno Micio  

                                    Vašku, zkus se trochu zamyslet.

                                    Víš kolik je památkových objektů např. v centru každého města? Jaká by byla jejich využitelnost, kdyby je všechny vlastnil stát, potažmo, kdo by je spravoval? Pokud podobný objekt vlastníš, tak jsi vázán určitými povinnostmi – údržba a obnova kulturních památek je zajišťována prostřednictvím jejich vlastníků, což je logické.

                                    0 0
                                    • McBlacky  

                                      kdybys musel při výměně kupovat dřevěné zakázkové repliky oken ze svýho a vzal si na to úvěr na stovky tisíc, mluvil bys jinak.

                                      nehledě na to, že se chrání každá kokotina. a pak to většinou vypadá tak, že fasáda je odrolená a okny táhne, neboť z fondu oprav na to neušetříš ani omylem. Z vlastní rodinné zkušenosti…

                                      0 0
                                      • Tommy_Lee  

                                        presne, pamatkari ti pomalu nedovolej doma vymenit okna, ale klidne prejdou mlcenim radoby moderni p*covinu uprostred historickyho centra, ktera tam vyrostla misto rekonstrukce puvodni stavby..

                                        0 0
                                        • alinceb  

                                          Taky ti leží v žaludku ten Svoboďák…?:)

                                          0 0
                                          • Tommy_Lee  

                                            Mluvim o Spalicku :)

                                            0 0
                                            • alinceb  

                                              Špalíček je aspoň tak nějak schovaný. Mně leží v žaludku spíš leží v žaludku OC Omega na Svoboďáku – to je jak pěst na oko…:(

                                              0 0
                                              • Tommy_Lee  

                                                Joo, Omega je taky pecka. Vubec ten Svobodak – zadna zelen, spousta betonu, jakasi studna, stredovekej sloup a velkej cernej Onderka, u kteryho kazou vsemozni pomatenci o spaseni nebo ceho :-)

                                                0 0
                                              • Excel  

                                                mně se ta Omega líbí ;-)

                                                0 0
                                                • mastihuba  

                                                  likusák nebo sklo s kusem železa, hlavně že to nejsou cihle :D

                                                  0 0
                                                • alinceb  

                                                  No mě celkem taky, ale ne na tom místě, kde stojí…:)

                                                  0 0
                                                  • Excel  

                                                    KONTRAST :-)

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Spíš prasárna…

                                                    0 0
                                                  • rock  

                                                    Moc to prožíváš. Kdyby to byl jedinej takovej barák v té lokalitě, tak neřeknu nic, ale naproti stojí Komerční banka a kus vedle ní Rozkvět … nadávat na Omegu mi v týhle souvislosti přijde absurdní.

                                                    0 0
                                      • Zdeno Micio  

                                        Pokud nemám prachy na renovaci, tak proč jdu do rizika a takový objekt vůbec vlastním nebo kupuju? Přece bys na perníkovou chaloupku z 19. stol. nechtěl navalit plastové okna :-) S takovou filosofií by se jednoho dne mohlo stát, že by ani nebylo co chránit v té změti bezduchých kýčovitých železo-betonových staveb. Možná chybí trošku úcty k tradici a kulturnímu dědictví.

                                        0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          tak když ty prachy máš, prosim, můžeš renovovat a pečovat o památky do zbláznění. :-) jenom nevim, co bysme se všema těma kulturníma centrama (co jinýho s tim) dělali.

                                          0 0
                                        • McBlacky  

                                          já myslel ty okna spíš na domy ve městech, konkrétně Praha. Kde se to vztahuje třeba na naprosto nesmyslný baráky v Nuslích, Karlíně, Žižkově atd. Prostě bývalých dělnických prdelích, které teď starostové chtějí povýšit na „prémiové rezidenční bydlení“.

                                          0 0
                                          • karliner  

                                            Máš štěstí, že už nejsem karliner :-)

                                            Bych se ozval..

                                            0 0
                                            • alinceb  

                                              Bydlíš jako dělňas?:D

                                              0 0
                                              • treatt  

                                                Už nebydlí ve old school ghettu Karlín :)

                                                0 0
                                                • alinceb  

                                                  Vidiš, to mě nikdy nenapadlo, že ten nick má tenhle původ…:)

                                                  0 0
                                                  • treatt  

                                                    „ve ghettu“..bože, já jsem čecha :-D No nic..

                                                    Jasný, nejsi pražskej synek :) Mě to napadlo, proto mi přišlo bizarní, když někdo mluvil (mluví) o „Kar-laj-ner-ovi“ :) copak je v Praze nějakej Car-leen? :)

                                                    0 0
                                                  • McBlacky  

                                                    kuš a Kačer-off!

                                                    0 0
                                                  • black.horse  

                                                    haha, to je Smích-off… jen škoda, že Reed nebyl pražák: They said: „Hey sugar, take a walk on the small side“…

                                                    :-)

                                                    0 0
                                    • vasek80  

                                      Bydlím v Domažlicích a celé centrum je v památkové zoně. Někomu památkáři nepovolí nic a druhej si může udělat cokoli. Mám na památkáře svůj názor.

                                      0 0
                            • McBlacky  

                              zrenovovat se dá všechno. jde o rozsah a cenu.

                              Pokud je to v takovém stavu, že zůstanou jen základy a obvodová zeď (s nutností zafixování) tak to postrádá smysl ne? Ráz této chalupy udává půdorys jen nepatrně, zbytek by byl stejně nový.

                              Pokud by se měla dodržet tradiční technologie, příprava i zpracování materiálů – kdo tohle zaplatí? památkáři? hovno. Ti zlevní stavbu v lepším případě tím, že si nevezmou úplatek.

                              0 0
                              • Janouch  

                                nevim presne v jakym je to stavu ale rozhodne to neni na demolici cely stavby

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  aha, chápu to správně, že když nevíš, v jakém je to stavu, je to pro tebe dost informací posoudit, zda to je či není na demolici? hmmm…nejsi ty taky tenhleten…památkář?

                                  0 0
                                  • Janouch  

                                    videl jsem dost baraku v mnohem horsim stavu i z fotky , který byly citlive renovovany abych napsal, že tohle na domolici rozhodne nebylo… jasny renovace by stala vic ,ale proc to delat když to mužu zbourat a delat že to stejne bylo na spadnutí takhle uvažujou jen nekulturní lidi

                                    0 0
                                    • Smazaný účet  

                                      kultura ti děti nenakrmí

                                      0 0
                                      • newbie  

                                        bráno na tomhle příkladě, renovace nakrmí pár dětí kvalifikovaných nejspíš českých řemeslníků… zboření a postavení cihlové „repliky“ nakrmí pár nekvalifikovaných nejspíš úkáček a mafii, co je sem vozí

                                        0 0
                              • Janouch  

                                nehlede na to ze pri koupi musel vedet že kupuje chranenou pamatku

                                0 0
                                • Thidney  

                                  jo ten je dobrej. Tak z vlastni zkušenosti. Na stavebním úřadě. Dobrý den jsem majitelem pozemku tam a tam, jaká omezení na něm jsou? Mohu tam stavět co se mi zlíbí? Paní kouká do map, prohodí něco s vedoucím a pak – samozřejmě, tam není žádné omezení, klidně si tam postavte Noemovu archu. Poté, co jsem zaplatil kompletní projekt u architektů na přízemní dřevostavbu stojící častečně na pylonech s plochou střechou, mi ta samá dáma řekla, ale to je památkově chráněné území tam může být jedině bíle omítnutý dům se sedlovou červenou střechou a dělenými okny na výšku.

                                  Jako třešinka na dortu vedle (jiný katastr) stojí ohyzdný plechový sklady a má se stavět betonárka.

                                  0 0
                                  • Excel  

                                    jj…podobná zkušenost

                                    0 0
                                  • mastihuba  

                                    na stavebních úřadech jsou vesměs diletanti prvního zrna, ktomu když se přidá územní plánování, který je každý volební období podle toho kterej developer nasype novejm panáčkům na radnicích, tak Janouchovo zarytý chránění každé stodoly vyznívá docela směšně.

                                    0 0
                                    • Tommy_Lee  

                                      te zmlati, vaz slova! :-)

                                      0 0
                                      • alinceb  

                                        A z Práglu do Brna jezdí i vlak…;)

                                        0 0
                                      • karliner  

                                        Docela to začíná vypadat na solidní zástup těch, kterejm janouch jednou přijede rozkopat držku :-)

                                        0 0
                                        • Janouch  

                                          vem si prašek !!!

                                          0 0
                                          • karliner  

                                            Helemese, už nevyhrožuješ zkrvavením atd., ale doporučuješ prašek. To je znatelný posun, zřejmě sis uvědomil možný dopad svých slov a ubral jsi, což lze jedině pochválit. Jen tak dál!

                                            0 0
                                            • Janouch  

                                              neboj ja te poznam pak uvidime jakej jsi frajer :))) jak umís dostat svých slov

                                              0 0
                                            • Kubiczech  

                                              Prostě vyměknul. (:

                                              0 0
                                              • McBlacky  

                                                tak vzhledem k archivaci příspěvků BF a existenci paragrafu 353 není na škodu občas ubrat při Vyhrožování plyn.

                                                V případě napadení s ublížením na zdraví by tohle byla velmi pohoršující okolnost, neboť to je dlouhodobě plánované a víc než jednou.

                                                Se schopným právníkem by dost možná stačilo i to co je zde napsáno. Ale to hádám, já tuhle kauzu sleduji jen útržkovitě.

                                                Do vězení vlak nejezdí…

                                                0 0
                                                • Janouch  

                                                  ty jsi važne vtipnej kluk :))))

                                                  0 0
                                                  • McBlacky  

                                                    Párovat IP dle protokolu poskytovatele umí i PČR. Navíc všude tapetuješ svoje telefonní číslo na webu. Já jsem možná vtipnej, ale ty bys měl být trochu chytrej.

                                                    Mě je váš spor fuk, ale neměl by sis myslet, že můžeš někomu vyhrožovat a následně ho rozmlátit a nic se neděje. Ale pokud to berete jen jako anomymní diskuzní spor na internetu, přeju hezkou zábavu.

                                                    0 0
                                                  • Janouch  

                                                    predevsim on by si mel uvedomit ze nekoho pomlouvat, lhát a urážet anonyme na netu nemuže zustat bez nasledku… tenhle chudacek nema ani na to si stat za svym natož aby na me poslal pčr

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Podívej, když už jsme u toho, kdybys náhodou sebral odvahu a pod tu hráz dorazil, vytiskni si prosimtě, co ti mám všechno zopakovat, ať zbytečně neztrácíme čas dohadováním se, co jsem napsal nebo nenapsal, jo?

                                                    0 0
                                                  • Janouch  

                                                    proc ja mam jezdit pod hraz když te muzu potkat na ulici a mam to bez starosti ža se za nekoho schovas :)))) začni se konečne chovat jako chlap!!!!

                                                    0 0
                                                  • Janouch  

                                                    .

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Pes kterej štěká nekouše.

                                                    Mně to jeho tapetování nijak nevadí, dělá si tím reklamu jen sám sobě.

                                                    0 0
                                                  • Janouch  

                                                    kdyby jsi byl z druhyho konce republiky tak je asi mensi sance ale pokud bydlíš kousek je vetsi nadeje že si kousnu … musis si uvedomit, že anonyme plivat na lidi nejde bez nasledku a když už jsi takovej srab že nepříjdeš sam tak si počkam až te potkam..

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    tvle už to řešíte takovou dobu. Snad Lajťáků 901 nebo černých RB Speedsterů po Práglu nejezdí milion, tak se kluci snad poznáte, ne? Tak už si někde na Točné dejte na budku a bude pokoj…;)

                                                    0 0
                                                  • Janouch  

                                                    ja mu to tu píšu celou dobu !Jen ta Točna je zbytečne daleko. Jsem asi moc napadnej tak ho ne a ne potkat :) asi vytahnu stary kolo a jiny hadry :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    epic battle :-)

                                                    0 0
                                                  • Darkson  

                                                    jeden jako malý děcko neustále prudí a druhej se jako malý děcko furt nasírá. dejte si už konečně navzájem öba do držky, lidstvu to neublíží:-)

                                                    0 0
                                                  • mastihuba  

                                                    jestli by nestačilo obligatní srovnání kdo ho má delšího :)

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    To vymyslel jeden chlapík, že bude na Nový rok místo PéeFek rozdávat „péroměrky“. Prostě si ho změříš a budeš porovnávat přímo péroměrky mezi sebou. Ušetříš za drahý káry, hadry, motorky, blondýny a tak…;)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    myslim že se rozdávaly v nějaký kampani durexu, ale tam to snad bylo na měření průměru, takovej děravej pohled…

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Tohle mělo měřit délku i průměr…;)

                                                    0 0
                                                  • Lenka.05  

                                                    To je něco jako tahání slámek? Jakože kdo vytáhne kratší, tak prohrál?

                                                    0 0
                                                • treatt  

                                                  Leda do Osvětimi..sorry za černou černotu :)))

                                                  0 0
                                          • kolda  

                                            doraz nekdy na sraz pod hraz, at je prdel. vlak tam stavi kousek, to uz pak dojedes po ose.

                                            0 0
                                            • Janouch  

                                              pod hraz jezdim celkem casto a div se i na kole ,ale na toho pičuse nemam štestí nebo se mi vyhejba asi ví proc :)

                                              0 0
                                              • Smazaný účet  

                                                jsem zděšen, takovejdle psychopat se pohybuje kolem mého bydliště?

                                                0 0
                                                • kolda  

                                                  myslim ze je nekde ze Strasnic/Vrsovic, takze jsem vice ohrozen. navic casto jezdim vlakem, to taky neprida.

                                                  0 0
                                                • Janouch  

                                                  když chci aby jeden mistni **** zopakoval me do oci co tu na mě nakydal tak jsem psychopat ??? Se prober!

                                                  0 0
                                                  • Kubiczech  

                                                    Přečti si po sobě tenhle příspěvek alespoň jednou a zeptej se znovu.

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    jenom psychouš se bude věčně hádat na webu a nedělat to přitom kvůli srandě jako karliner.

                                                    0 0
                                                  • Janouch  

                                                    uplne se trham smíchy

                                                    0 0
                                                  • treatt  

                                                    Nežereš maso evidentně..

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Ty žiješ?:) Ses mi připomněl, že mi ještě dlužíš představec a Morgana…;)

                                                    0 0
                                                  • kubad  

                                                    hehe :D

                                                    0 0
                                                  • treatt  

                                                    představec? furt? není možná..jsem myslel, že ho už dávno máš.. :-O

                                                    A Morgana ne, naopak se snažím po Blackym už nějaký čas poslat zpět ten batoh, vůbec mi nesedl :) ale von se furt brání, že teď zrovna do LBC nejede :)

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    V pohodě…tak ho pošli zpět. No a ten forbec se ztratil asi někde v Matrixu (někde u tebe v doupěti tipuju)…:)

                                                    0 0
                                                  • treatt  

                                                    Zkusím se vnořit do Matrixu :)

                                                    0 0
                                                  • karliner  

                                                    Není to ten, co jsi se mnou vyměnil za 3 plzně, že ho už nepotřebuješ?

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Silniční Deda?:)

                                                    0 0
                                                  • McBlacky  

                                                    zítra až si půjdeš pro KK tam ho přines. Ty mě nemít, nevím co bys dělal :) :)

                                                    o víkendu se v LBC otočíme nejspíš

                                                    to bylo pro Honzu, tady u kraje to neumí řadit

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    No já tu ale zrovna nebudu – jedeme v sobotu ráno na vodu. Leda byste ho cestou kolem vyložili u Šárčiných rodičů (v Harcově)…

                                                    0 0
                                                  • McBlacky  

                                                    tak to asi nic. ti to Honza pošle poštou

                                                    plánujeme pak nejspíš až Babí léto v Chrastavě

                                                    0 0
                                                  • alinceb  

                                                    Já na to nespěchám, jen sem se chtěl připomenout…:)

                                                    0 0
                                                  • treatt  

                                                    You are my hero! :)

                                                    0 0
                                    • vasek80  

                                      +1

                                      0 0
                            • Necris  

                              Problém je v penězích. V ničem jiném. Nikdo je nesere každé ráno o půl sedmé. Kromě toho, chráněných historických staveb tu máme víc než dost.

                              Nechápu co je to za úchylku, každou starou rozvalinu chránit. Před čím a kvůli čemu ? Odfotit, zdokumentovat, založit a pak už jen jeřáb s koulí → prostor DNEŠNÍM architektům.

                              0 0
      • karliner  

        Jestli mu ale ten útok nevyjde, tak je viník jasnej – nespolupracující Bárta :-)

        0 0
      • Hroch obojzhivelnyj  

        Ale zas nemuze vyhlasit ze tam jede na vejlet, uzit si atmosferu. Treba dojede v uniku maly skupinky (jako posledni).

        0 0
        • McBlacky  

          na ten závod osobně jsem zvědav.

          prvotní info bylo jasný – sprint balíku.

          Pak se zjevily informace o tom, že Box hill zase není taková brnkačka a že to bude tak třetina balíku co dojede na sprint.

          A dneska jsem četl tip O´Gradyho který tipuje skupinku max 3 lidí, že je tam hodně úzkých silnic a není kde odpočívat. Navíc teamy víc než 4 lidí má jen pár států, v menší počtu sjedou leda hovno. Tohle všechno bez vysílaček…

          0 0
          • Jenda  

            jak je to vubec v tomhle zavode s podporou mechaniku?

            0 0
          • Hroch obojzhivelnyj  

            Presne tak. Ted je podrobnej rozbor trate na CN.

            Imho pokud dojede vybranej balicek, tak tam nebudou cisty sprinteri jako Cav nebo Greipel. Ale bude tam Sagan a ten je sakra rychlej.

            Otazka je ale jestli dojede vybranej balicek, nebo vydrzi nejaky unik protoze tam vetsi tymy budou mit zastoupeni a ostatni pojedou na sebe a nebude mit kdo to tahat. Ale zas od posledniho okruhu je to jeste velky kus. A tipnul bych si ze neco zkusi Cancelara.

            Jako San Remo, muze to dopadnout tak i tak.

            0 0
            • Smazaný účet  

              tak Sagan „svůj“ tým nepotřebuje…se vyveze za konkurencí :-)

              0 0
              • McBlacky  

                Sagi je démon, ale když konkurence nebude mít zájem sjíždět tak pak co?

                Belgáni jasně řekli, že jdou do každýho uniku co pojede. S jejich soupiskou to možný je, takových teamů ale moc není. A team 1–3 lidí, kterých je většina si nesjede nic, proti třeba 5ce v uniku.

                dle pár fotek co jsem viděl jsou na trati místa kde se vejdou tak 4 cyklisté vedle sebe (klasikářské špeky) a tam pak ti nepomůže nic když budeš už jen ve třetí řadě.

                co bude taky zajímavý je situace samotná na 9 kolech přes Box Hill. To kolečko nevypadá na víc jak 10–11km a když na čele začnou jet podlahu od prvního, tak je dost možný, že nejslabší kusy z konce balíku budou muset fofrem stahovat aby nedostali kolo :)

                0 0
                • karliner  

                  Box Hill jedou 9× a závod má 250 km, takže to vychází na kolo hodně přes 20 km, tipl bych že tak 25 km mít bude.

                  Edit: vyplatí se číst články do konce, takže pravdu má blacky, a kdoví jestli to bude mít 10 km..

                  0 0
                  • karliner  

                    mapka

                    0 0
                    • Milwa  

                      No musím se pochlubit. Část tratě co prochází od Putny do Richmond Parku a Bushy Parku a zpět mám dobře najetou. Před čtyřmi roky jsem to tam střihal každý den na tom dámském kole v profilu, hh. Bohužel dál na jih jsem se dycky točil u dálnice M25 a Box hill neznám.

                      Nevíte, jestli ČT odvysílá celý závod?

                      0 0
                      • Milwa  

                        Podle programu maj vyhrazeno jen hodinku v první půlce závodu. Ale tak nějak doufám, že od půl třetí do pěti to prostřihnou i něčím zajímavějším než jen finále ve střelbě.

                        0 0
                      • Coffin Corner  

                        Mají mít šest souběžných streamů na www.loh.cz tak snad to v jednom z nich bude celý :)

                        0 0
                • treatt  

                  A další věc..jakmile se utvoří vepředu skupinka, ve které bude Sagan, tak přestanou jet. Leda nějaká supergruppe typu Boonen (jestli bude v okeju), Cance, Sagan, do party už chybí jen Pozzato, kterého nepustí :)

                  0 0
                  • McBlacky  

                    je fakt, že Sagi moc trumfů na Londýn v kapse nemá.

                    Já jen doufám, že to nerozhodne pád na Box Hill, na těch úzkých silničkách s hustým porostem okolo stačí 4 kousky na zemi a už to bude stát.

                    0 0
                    • treatt  

                      Hm, něco jak Flandry, stačí jeden Johan a je po závodě :)

                      0 0
      • Blade  

        Tak jo, snažil se a při troše štěstí to mohlo být lepší, rozhodně ho hodnotím kladně.

        0 0
        • McBlacky  

          já si myslím, že to lepší být nemohlo. Jako GC jezdec nemá v rovinatém spurtu šanci.

          Z moderních jezdců na celkové pořadí mě nenapadá nikdo, kdo by měl.

          Je to daný skladbou tréninku.

          v rozhodujících momentech si poradil sám, v klíčovém úniku byl, co měl udělat víc? Jet s Vinem? na to nestihl zareagovat nikdo, Uran to byla náhoda, že sám v tu chvíli zaútočil.

          0 0
          • JSt  

            myslim, ze pred zavodem by malo z nas hadalo, ze krojc bude do patnactyho fleku. imho uspech.

            0 0
            • prodi  

              důležitý je, že Vino na Nově viděl, že to zlato je hlavně Romanova zásluha, takže určitě Romanovi něco z toho kápne…:)

              0 0
              • novcze  

                jedině tak, jinak by měl spíš držet hubu, protože většina neinformovaných diváků to považuje za vlastizradu :))

                0 0
              • marco  

                Další dva roky v Astaně jinde by nebyl leaderem. Né roman jel dobře a 15 místo je úspěch škoda že se nedržel té Vinovi galusky spoléhal na Španěly a Belgičany to Sagan se držel Greipela a jak dopadl.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  tak já myslím, že jsme se tady vesměs shodli na tom, že vlastně jeho jízdu nikdo nezpochybňuje a asi to moc jinak zajet nemohl…ale ta mediální prezentace :-( kdyby jim do mikrofonu prděl, udělal by líp…

                  0 0
                  • karliner  

                    Ono na něj dojde. Janouch ho má už v merku a až ho jednou potká, rozkope mu držku jak za tu polozbořenou, shnilou a vojákama dojebanou pastoušku v Prášilech, tak teď za olympiádu..

                    0 0
                    • Janouch  

                      budes se divit ale v merku mam jen tebe myslím, že to stačí… takový boží hovado jako ty se proste seřezat musí .. a neboj do ležících nekopu jsem pro čestný boj což tobě nic neříka :(

                      0 0
                      • prodi  

                        myslím, že se zbytečně ztrapňuješ. Tak bud chlap ty, jak to chceš po jiných, drž hubu a chovej se slušně. případně se nad tím povznes.

                        0 0
                      • Kubiczech  

                        Takového tlachání kvůli jedné facce. Už o tom seřezání píšeš x let dokolečka. Navrhuju internetový souboj v piškvorkách…

                        0 0
                        • Medunka  

                          V pondělí je sraz v Praze pod Hrází a dorazí tam i nováčci – viz vlákno, takže pokud Janouch nebude posera, tak může dorazit. Ale počítám, že zase spustí, že se Karliner schovává za kamarádíčky a jako že ho tam všichni zmlátíme …

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            mám v plánu tam být a slibuju v případě „epic fight“ se nevměšovat do třetí krve, naopak, jsem ochoten přijímat sázky :-)

                            0 0
    • Tina  

      a už sa upísal Saxo a Contadorovi…

      0 0
      • marco  

        To bylo mlžení, že ho nikdo ze SAXO neoslovil.

        No uvidíme, možná bude mít přísnější tréninkový rozpis a bude mít výkonnostní růst když mu nechali v ASTANĚ volnou ruku bez nějakých mimosoutěžních testů. Mám ten dojem že mu tréninkový rozpis dělali z nějakého univerzálního programu stáje. I přesto, že měli údaje z jeho cyklopočítače a SRM Powermeter tak s těmi daty dál nepracovali.

        0 0
        • Vhalasta  

          Dva roky bude vozit vodu AC a pak se uvidí, třeba z něj ještě udělají vítěze.

          0 0
        • McBlacky  

          ve skutečnosti ho Saxo koupilo proto, že má nasbíráno hodně uci bodů a jeho cena vzhledem k jeho hrubé nekonzistenci ve výkonech je v porovnání s jezdci s podobným počtem uci bodů nízká.

          0 0
          • karliner  

            Já myslím, že poslední dobou má výkony poměrně vyrovnané. Hrubou nekonzistenci bych viděl spíše v předpokladech a prohlášeních na jedné straně a výsledcích na straně druhé :-))

            0 0
            • McBlacky  

              já to myslel nekonzistenci vzhledem k tomu s jakým cílem ho team obsazuje.

              0 0
          • hony007  

            Ale tak třeba teď něco vyhraje, když bude druhé hned za Contaminerem, kterýho pak diskvalifikují, tak je to natotata :-D

            0 0
      • Člověk a jeho svět  

        A na Bohemia Tour byl taky kouzelný ;)

        0 0
      • Thidney  

        Saxo nebo Agros maj licenci na úkor Kaťuší. Tinkoff musí mít předčasný vánoce. Dle UCI Kaťuša neví a dozví se proč během pár dní. To vypadá na etické pravidlo. Ale co? Dopingová kauza o které ještě nikdo neví? Praní peněz přes Ferrariho a spol. – podle Italů v tom jelo hafo jezdců z Kaťuše. Bude Purito conti nebo půjde jinam? T o nemůžou udělat 20 licencí jako bylo? Prostě tu dvacátou dát Europcaru natruc.

        0 0
        • karliner  

          Viz tady

          „former Rabobank“ dostal licenci na dva roky, přestože má peníze na rok a to kdoví jestli. Já tomu nerozumim…

          0 0
    • Fuglsang  

      Zase s Romanem vyjebali. 24. místo v anketě sportovec roku je urážka. Minimálně takovejch 10 lidí před ním tam nemá co dělat.

      0 0
      • marco  

        A co ten Roman zajel za výsledky. To místečko mu tam patří stačí, že Kulhavec bude v první trojce.

        0 0
      • Kubiczech  

        Vyjebali s ním, svině, urážka jak Brno.

        To jako fakt? On tyhle ankety někdo sleduje a přikládá jim váhu? Ti dva tři důchodci nějakého Kreuzigera ani neznají. A pak ty. (:

        0 0
        • Smazaný účet  

          Nedávno jsem zahlíd reprízu Krále cyklistiky, přišlo mi minimálně úsměvné, když vetšina závodníků jezdí na S, že dostávali poukaz na nákup od spol. S v hodnotě 11 tis. :-)

          0 0
      • Frostty  

        :D

        0 0
      • karliner  

        Zkusil bys je vyjmenovat?

        0 0
    • USPS  

      Dnes ve 21 hod na ČT1 13. komnata s RK – to su zvědavý, kde ji má… :-)

      0 0
      • Yura  

        To bude v archivu ne? Na CTsport se hraje rugby o bronz. :) Tymove sporty nemusim, ale MS v rugby je výjimka. Dobře se na to diva to nasazeni, jsou to neskutecni tvrdaci. Rozbite nosy, roztrzena oboci, vyhozena ramena, prsty a jede se dal. Když to srovnam s tou komedii ve fotbale, tak se musim smat… :D

        0 0
      • Spící kníže :-)  

        V podstate, se tam pro mne nenasla zadna nova informace. Ale tak koukl jsem na to.

        0 0
        • Yura  

          Jakto, videl si, ze ma na s worsku plastovej blatnik jako Franta na Olpranu, když jede pro gambrinus do samosky. :))

          0 0
          • Spící kníže :-)  

            No tak takový detaily mne teda fakt nešokovaly ale věřím že někoho jo :-) A k té svatbě v Itálii dobrá volba lepší než tady.

            0 0
      • Ramboska  

        Supér už vím, že dělal rozhovor s Danielem Lloydem.

        0 0
    • Janes  

      Nová kapitola začíná.....

      Roman Kreuziger bude od nové sezóny jezdit za tým ORICA-BikeExchange. Třicetiletý rodák z Moravské Třebové uzavřel s australskou stájí dvouletý kontrakt. Jeho dosavadní tým Tinkoff letos v profipelotonu skončí, neboť ruský majitel Oleg Tiňkov z cyklistiky odejde.

      https://www.sport.cz/…tralany.html#…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.