• HROOLI

    Chtěl bych touto formou poděkovat panu ,,bikerovi" a jeho synovi za záchranu při mé kolizy.Psal jsem o ní hodinu a půl povídku,ale nějak při odeslání došlko k chybě a není tam.Tak napíšu zítra.Jinak jeli jsme spolu úsek Od. Mlýnice od Heřmánek do Hdínky,tam serm boural a zlomil si rameno.Bez pomoci a odvozu,bych tam někde zůstal..Další den mne operovali a v prosinci jdu vytahovat dráty.Více zítra v povídce.

    0 0
    • witmar  

      Přeji ať jsi co nejdříve fit a bez následků…Ti co Ti pomohli si poděkování zaslouží ikdyž by ta pomoc měla byt samozřejmostí…Ale to se dnes už nenosí…

      0 0
      • HROOLI  

        Díky,no ono se to už moc nenosí,ale prostě když tě ovezou,pak i navštíví v nemocbnici…Sakra to je škoda,že ta povídka nějak nešla odeslat,tak dobrá byla,snad zítra.

        Jinak k těm trvalým následkům…mohou být nějaké ?

        0 0
        • Rychlej turista  

          Jseš mladej, ještě rosteš a pokud to není něco opravdu nestravitelného, tak bys bez následků být mohl. Aspoň u mě to tak bylo a žádné zranění z mládí si „nepamatuji“. Chce to ale opravdu poslouchat doktory a nic se nesnažit urychlit. Tak hodně trpělivosti a brzy se uzdrav.

          0 0
          • witmar  

            Přesně jak říká Rychlej turista nic se nesnaž urychlit pořádně doléčit a poctivě a dlouho rehabilitovat je to opravdu důležité…Sám jsem měl zlomené obratle měl jsem štěstí taky jsem nemusel chodit a dnes nemám po úraze žádné potíže…

            0 0
    • Ricci  

      Zelam skore uzdravenie,v tvojom veku to snad bude bez nasledkov…

      0 0
      • HROOLI  

        Děkuji moc…

        0 0
        • Hornet  

          Tiez sa pridavam, rychle uzdravenie a dalej bez urazov :-)

          ako a kde to mas zlomene? Ja som na tom trosku podobne, pred 2,5 mesiacmi vyklbene rameno… :-( este som na marodke, chodim na elektroliecbu, cvicim s tym, a da sa uz aj jazdit, asi najlepsie mi je na biku, ale zo zaciatku to bolo na prd, drzal som sa len jednou, na chvilu dvomi a intervaly sa postupne menili. Teraz uz mozem aj teren, ale nie je to este ono, chce to fakt cas a neponahlat sa.

          Si mlady, urcite to bude ok :-)

          0 0
    • HROOLI  

      POVÍDKA – http://bike-forum.cz/…a-jedna.html

      Je ale trapná…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.