Poděkování poctivému nálezci (Brno)

34 nepřečtených
  • jonys

    Chtěl bych moc poděkovat tomu,kdo dnes na „prygltrailu“ našel a na strom pověsil moje triko Sensor,který jsem si vezl na kejmlu uchycený těma gumičkama,a který jsem ztratil cestou na Šmelcovnu.Pokud se nálezce přihlásí,má u mě pivo,panáka a lekci jízdy na lehokole :-)

    Díky jemu utrpělo pouze moje zažívací ústrojí,protože jsem na Šmelcu zbouchal půl šrůtky uzenýho,nalil pivo a na plný kule vyrazil stejnou cestou zpět s mizivou nadějí na úspěch…„Podezírám“ maníka na Canyonu,který mě chvíli před místem nálezu předjížděl a jenž slíbil,že když najde,pověsí na strom-tak esli to tu čte,ať se ozve :-)

    0 0
    • Polka  

      Poctivi nalezce nejsem, ale rad bych touto cestou podekoval za dnesni uvolneni cesty nekolika seniorum: prostorekemu panovi s pani a bilym smetysem na Stare Osade, divne pani v Obranech a trema babkam na cyklostezce nad Klajdovkou. Pokud to zde ctou, tak at se 3× brinknou do palice, a ja si pro zmenu zopakuju 3× p*ca.

      Pani na singlu s dvema voditkem spojenyma coklama, ktera zahlasila „To musite jet zrovna tudma?“, tomu vsemu dala fakt korunu :)

      Jo jinak sem nekde zahlid poveseny svetlemodry fusky, ty ale asi nebyly tvoje.

      0 0
      • pepek  

        To máš eště dobrý, důchodce bych pochopil. Ale mladej orel s babou nad Soběšicema u hřbitova ve sjezdu – samozřejmě nemohl uhnout ani milimetr – no a když jsem je objížděl, tak vylezl zpoza jeho ****** jeho malej bastard s metrovou tyčkou, kterou otočil proti mě. Málem jsem se na to napíchl :-(

        0 0
    • Rychlej turista  

      Mi se něco podobného stalo 29. dubna. Taky jsem nechápal, že byla tam, kde jsem ji kdysi ztratil :-)

      0 0
    • nox159  

      ja jsem dneska v servisu borcovi spatne secetl veci ( sekl jsem se o stovku v jeho prospech ) a on mi ji prinesl a rikal ze jsem blbe pocital ze mel platit o 100kc vic, sem se divil ze jsou jeste dneska lidi tak slusni.

      tak dostal takove detske blikatko na riditka pro male – „za slusnost“ :)

      tim jsem mu chtel taky podekovat :)

      0 0
    • siskin  

      Maníka na Canyonu předběhl jinej poctivej nálezce :-) . Fajn še se našlo.

      0 0
      • jonys  

        Jéé,zdar!Tak díkec žes ho nečubnul :-))

        On tam byl nezvykle velký provoz když jsem jel tam,asi měli všici dovču.Tak su rád,že tam ty min.2hod vydrželo…

        0 0
    • jonys  

      Tentokrát děkuji tomu, kdo na koupáku na Kraváku našel můj tachometr, který mi asi vypadl při převlékání z kapsičky, odevzdal jej a dnes mi byl vrácen (díky mému kamarádovi-provoznímu). Pozitivnější je celá věc o to, že nálezcem bylo asi dítko z příměstského tábora, neboť tachec ležel na stole v místnosti vedoucí tábora…

      0 0
    • peeto  

      co dva roky něco ztatit není tak hrozné :)

      0 0
    • Vincent00  

      Já jsem včera vytratil na prýglu 100Kč u toho kebabu (pěkně hnusnej byl!!), tak kdo našel, ať si dá pořádný pívo.

      0 0
    • mastihuba  

      ja bych lidi nezatracoval, včera sem v plané nad lužnicí nechal půl hoďky votevřený boční dveře vod auta, na zadním sedadle kabela s dokladama v bundě šrajtofle a neztratilo se nic. :) su klikař, známýmu šlohli stan před barákem když vybaloval auto z dovolené.

      0 0
      • Marcele  

        tesco krpole, ty garaze dole. nakupovali jsme s drahou asi tak 45 minut (bylo fakt narvano) prisli jsme k autu a byly dokoran otevrene dvere u spolujezdce, ona je nejak zapomnela zavrit a ja to proste nekontroloval (kdo by to delal). za sedackou spolujezdce zustal ntb, na zadni slozka s fakturama, v ni par palackych… nenasel se nikdo, kdo by to vybral a zaroven se nenasel nikdo, kdy by to zabouchl. asi to vypadalo jako past…

        0 0
        • smith22  

          Tak to zkus ještě třikrát a když vyjdeš bez újmy tak uvěřím, že ten svět ještě není tak špatný :-D

          0 0
          • Pavel  

            Stačí, když to zkusí jednou; v Ostravě před Ikeou… ;-)

            0 0
            • jIrI___  

              Tak tam kamarád zase nechal otevřené okna a během hodiny nakupování mu taky z auta nic nezmizlo. Naštěstí, protože uvnitř byl i můj batoh s noťasem :D

              0 0
              • Pavel  

                Asi nejela kolem ta „parta“, která obrala mojí ženu… Minuta a byla kabelka v čudu…

                0 0
                • Marcele  

                  tak pokud se budem bavit o ,,specialistech" tak ti minutu nepotrebujou, staci jim 3 sekundy, kdy mas odemceny nauto a nakladas nakup do kufru…

                  0 0
    • jonys  

      Asi to bude vypadat, že ty věci ztrácím proto, abych si sem mohl přispívat :-) ale není tomu tak…Dneska se na Šmelcu hotovím k převléknutí do suchého-a ejhle: triko Craft v háji. Nevozte ty hadry uchycený za ty gumičky na báglech, leda nějak připoutat…No podezírali jsme keře podél řeky hned po startu a díky Pepkovi, který si uvědomil, že jsme se při návratu lehce odchýlili proti ránu a vrátil se k jednomu keříku, mám triko v cajku zpátky. Díkec, Josef!

      0 0
      • pepek  

        No kdybychom se byli bývali ráno neodchýlili, tak by triko bývalo spadlo až nahoře, na očích obyvatel Bystrce a teď by bylo kde, Halík?

        0 0
      • pepek  

        No ale teď teprve vidím, že u tebe je to ztrácení trika chronické. To už není náhoda, to je diagnoza.

        0 0
      • RomanH  

        Presne takhle jsem prisel o vestu + tricko + mapy pri prvnim terenim Pradedu. Peklo to bylo rano, kdyz jsem ve 3 stupnich jel jen v dresu, pod ktery jsem narval noviny.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.