• jenda95

    Nemate nekdo ciste nahodou zkusenosti s P+R v Bruselu? Chci tam prijet autem s kolem na strese a trochu si projet mesto. Jenze kdyz jsem hledal P+R, tak mi to pise, ze jsou zadarmo … pokud si koupim listek MHD, coz je mi pochopitelne k nicemu, jinak €15/den, coz mi prijde zbytecne moc. Parkovat cely den u Lidlu/Billy/Al­berta nebo co tam maji si netroufam, technicky to je jen na 2h behem nakupu a fakt nemam chut resit nejake problemy (v CZ to funguje bez problemu, v AT me jednou ochranka upozornila, ze ne)

    0 0
    • milan.v  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován moderátorem.
      5 2
    • MTBIKER doporučuje

    • lukasmcl  

      Byl jsem asi před 10 dny na P+R Roodebeek, byl jsem připraven to zaplatit ale byly zrovna nějak rozbité závory tak to bylo zdarma. Přijeď tak v 7 ráno abys našel místo na kraji nebo vůbec nějaké.

      1 0
      • jenda95  

        dik, tohle by byl problem – 7 rano je totalne nerealnych :)

        Nicmene ctu zasadni informaci: klasicke P+R neni to prave (leda to naplanovat na vikend?)

        Ale jak pisu nize: ja nepotrebuji MHD a uz vubec ne centrum, coz obvykle otevira daleko vice moznosti … coz je ale u kazdeho mesta jine.

        0 0
        • wego1991  

          Na doporučení jednoho místního člena sem parkoval v Salzburgu v kempu – bez problému a nejspíš na to jsou zvyklí (5e/den). Tak zkus kdyžtak obvolat nebo obepsat mailem nějaký kemp v blízkosti. Jako bonus sem tehdy nemusel do města a proplétat se jím na kole.

          0 0
          • jenda95  

            Ja se aktualne klonim to spise nechat u cesty v nejake vesnici 30km za mestem :)

            0 0
    • J1RKA  

      https://medium.com/…386714fb0e19 tohle jsem naposledy hledal kamosce, nicmene 15€ nejsou za celodenni parkovani az zase takovy penize, 10€ platis kdekoliv v Tatrach na slovaci na hline :D

      2 0
      • jenda95  

        dik – ja takove weby taky prozkoumal, ale ze zkusenosti z Nemecka vim, ze jsou pro ty, co potrebuji parkovat pobliz centra a/nebo tam dojet MHD. Kdyz tohle skrtnes (protoze kolo), tak je razem daleko vice moznosti. Uprimne tech 15E nechapu uz proto, ze to vypada, ze staci si koupit MHD listek (coz je vyrazne mene nez 15E) – a parkovani je zadarmo.

        Samozrejme, ze 15E preziju, proste se snazim pochopit ten jejich system :)

        0 0
    • jenda95  

      abych to uzavrel – nakonec jsem dosel k tomu, ze pokud chci Brusel fakt projet i s pivem a hranolkami a nechci spechat, tak i 20km za mestem je zbytecne moc a nasel jsem si bepark.eu (jen kola jsem musel shodit pred vjezdem na ulici)

      0 0
    • iceduck  

      Jak pišou kolegové, pokud tam nebudeš brzo, tak si odkázán na štěstí když někdo bude odjíždět. Přes pracovní den je tak v osm plno.

      Na to se tam pohybovat pěšky už je to všechno trochu daleko a MHD za 2,6 EUR myslím.

      Pokud na kole, tak spousta cyklopruhů, řidiči jezdí na těsno, ale s mnohem větší ohleduplností, jen bacha je tam spousta cizáků co to tak nemají (CZE).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.