• Kuky10

    Mám brzdy deore XT a chtěl bych se zetat nevíme nahodou ohla se mi brzdová páčka mám srach při rovnání že jí zlomím úplně dá se koupit samostatná jemon páčka

    0 0
    • Smazaný účet  

      stalo se mi to na Elixirech 5, taky jsem nevěděl, dal jsem to kamosovi do servisu, kde jsme v prve rade dostal drzkovou, ze jsem si to skladal sam, tudiz jsem utahl paku na riditkach tak, ze se pri protoceni riditek pri padu ohla, misto aby se to jen otocilo a pak to slo v pohode zpet, rikal, ze to ohne a kdyz to nevyjde, tak se sezene nova, takze to asi jde, ale moji se nic nestalo ;)

      0 0
      • MirosPikos  

        Dobrý postřeh s tím přetahováním… tuhle jsem si zrovna říkal, že by se to nemuselo utahovat tolik, kdyby náhodou… ale zapomněl jsem na to a utáhl, jestli si zítra vzpomenu, povolím… :)

        0 0
    • Specík  

      http://www.velotrade.cz/…rzdove-paky/

      http://www.mojekolo.cz/…brzdove-paky

      Páky se koupit dají s narovnáním bych to neriskoval, ale každého věc…

      0 0
      • Ráďa-BF  

        jak moc se ohla? kdyztak dej foto, pokud to neni moc, rovnani bych se zas tak nebal, kazdopadne bych to zkusil, kupovat ji budes tak jako tak, a pokud ji srovnas, tak usetris. (Na zakladce jsme taky formovali hlinikovy pribory a kucharky je vzdycky vratily do puvodniho stavu :-D)

        0 0
      • Vilém  

        No nevim, ale predpokladam, ze chtel jen packu, ne celou paku.

        Jinak narovnat by to mohlo jit, zalezi kde a jak moc je to zohly. Na starejch 525 jsem kdysi zohnul packu temer do praveho uhlu, opatrne ji pak narovnal a drzi to doted. Dalsi rovnani by asi uz nedala.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.