• Miramar

    Omlouvám se za MEGA off topic, ale napadlo,že by někdo z Vás s tímhle mohl mít zkušenosti:-)

    Včera jsem vzal při sekání trávy benzínovou sekačkou kámen,prda jak p****e a sekačka chcípla,potom sem jí normálně nastartoval,ale jakoby vibruje a škrtá…nejspíše se ohnul nůž nebo možná i něco horšího.Nemáte s tímto někdo zkušenosti?Kolik cca stojí oprava,co sem četl,tak to snad může být i dražší než cena sekačky.

    Případně jestli někdo nezná nějaký levný servis v okolí Ostravy.

    Díky

    0 0
    • zipoman  

      Sundej nůž, nech vyvážit nebo kup novej. Pokud bude vibrovat pořád, je ohlá ojnice nebo klika – přirovnám k prasklýmu rámu. Oprava dražší než celej motor= koupě nové.

      0 0
    • Vilém  

      Navalil jsi asi klikovou hridel. U vetsiny sekacek se neda resit jinak nez vymenou, coz nebyva levne.

      Samo predtim zkountroluj, zda jsi neurazil, nebo nepokroutil nuz. Pokud je nuz OK a dela to to co popisujes, tak je to ta klikovka.

      0 0
    • Lance  

      jak pisou ostatni, s nejvetsi pravdepodobnosti je to klikovka a je to v prdeli, bracha trefil beton, oprava 4500 kc, uz bych neopravoval,ale koupil novou

      proste nepochopitelne,ze ta zpicena klika je draha jak prase v kontextu s cenou sekacky

      0 0
      • Miramar  

        A dá se to poznat,když ho sundám,jestli je to hřídel a nebo jen ohnutý nůž??Nechci s tím jet hned do servisu aby mě nenatáhli a třeba jen vyváží nůž.

        0 0
    • tomfree  

      Asi jsi ohnul kliku jak píšou ostatní,ale není třeba zoufat,protože v Šenově v husqarně to dokážou narovnat,aniž by rozebírali motor,já jsem to řešil rozebráním a narovnáním,ale kamarád byl tam a udělali mu to na počkání a funguje to bez problémů už dva roky.

      0 0
    • xshreck  

      jak říkají – čepel, bo klika :) kliku ti někde ve firmě srovnají, chce to mít ale známého. Děda si tím přivydělává, nechával si takovéhle věci rovnat v jedné firmě za 200kč. A sekačka byla dycky jak nová :)

      0 0
    • kutil zahrada  

      Mam benzinovou sekacku a potrebuji pridat trochu otacky motoru. Nejak se casem zpomalily, Jedna se o typ motoru Honda GCV 160 5.5.

      Muze mi nekdo poradit ? Diky

      0 0
      • Pokoda  

        Popravdě, nevím… a trošku pochybuji, že ti tady někdo poradí, je to dost mimo téma diskuze i stránek. Spíš bych doporučil podívat se na nějaké stránky, které se sekačkami zabývají. Zkus napsat třeba sem do redakce: Sekačky , když o nich takhle píší, měli by o nich něco vědět. Mám s nimi dobré zkušenosti, poradili mi, jak opravit chlazení u ledničky, takže by to nemusel být úplně marný pokus ;)

        0 0
        • Vilém  

          Postujes i neco jinyho nez odkazy na vas-pomocnik?

          Ten clovek se tu objevil naposled den po tom, co se zaregistroval a polozil tento dotaz.

          0 0
      • AV  

        Zkus vyčistit sání a výfuk.

        To zvládneš sám za dva až tři lahváče (co při tom vypiješ).

        0 0
        • zdenal8  

          Za ten rok a půl už s tím určitě několikrát i posekal zahradu. Kdo dokáže na konci prosince vyhrabat téma o sekání zahrady.

          0 0
    • ferenze113  

      Nejjednodušším řešením bude nejspíš nákup nový sekačky… Něco podobnýho, co popisuješ se mi jednou stalo a nebylo to nic příjemnýho, určitě jsem neměl radost, ale dal jsem na rady známého a namísto drahý opravy jsem pořídil sekačku novou. V dnešní době, kdy si můžeš na internetu rychle najít nějaký cenově dostupný řešení, je to asi fakt nejlepší, sám mám teď tuhle sekačku: https://www.arecenze.cz/…ega-46-hwxv/ a za tu cenu můžu doporučit ;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.