• BlackRaven1

    dobry den! vybiram MTB kolo do 23k a zaujalo me tohle. odpovida vybava cene? ma někdo zkušenost s touto značkou?

    http://www.ctm.sk/…rna-cervena/

    ci priplatit a jit o tridu vys,jestli by to stalo za to…

    http://www.ctm.sk/…cierna-zlta/

    0 0
    • madcat  

      Mám verzi 3.0 a za mě spokojenost – rychlý, relativně lehký, výbava relativně bez slabých míst (za danou cenu). Několik prvních postřehů jsem napsal sem do tohoto vlákna.

      0 0
      • BlackRaven1  

        Diky za info! Ja mam 185cm,takze bych se poohlizel asi po te 20ce.

        0 0
      • Dadex  

        Taky letos koukám po kolech a Slash 3.0 mi docela padnul do oka,svezl jsem se na 2.0 a geometrie 18" byla na mých 175cm uplně top ze všech strojů co sem byl projet,osazení „trojky“ mi přijde více méně bez slabých míst,akorát o tý vidli sem se zatim nic krom prvních zkušeností z vlákna z odkazu nedočetl,tak bych se rád zeptal jaký sou dojmy z vidle s nějakym odstupem času,jestli teda bylo dost času na pořádný zajetí kola :D

        0 0
        • madcat  

          Řekl bych, že se už docela zajela, má aktuálně najeto (mrzkých) 240 km, z toho poslední padesátka po šutrech a kořenech Javornické hornatiny, kde dostala celkem kouř. Lehká hranka na začátku zdvihu ještě je, ale při jízdě o tom nevím, a nejspíš to tak má každá vidla. První půlka zdvihu krásně lineární, zobe úplně všechno, druhá půlka potom progresivně tuhne, takže na doraz zatím nešla – odhadem jsem zatím využil tak 9 cm z 10. Mám nafoukáno na 70 psi oproti tabulkovým cca 90 nebo kolik – to byla moc tuhá a nechtělo se jí. Jinak torzně tuhá je zdá se dost, systém pevné osy jednoduchej a funkční, co víc chtít.

          0 0
    • Venca991  

      osazení je dobré, ale jestli dobře koukám a hledám tak vidlice není vzduchová. Dají se najít kola se ve stejné cenové skupině s podobným osazením a vzduchuvou vidlicí.

      0 0
      • Dadex  

        Vidle,aspoň teda jen ze zběžného pohledu vzduchová je-podle označení „SA“ (solo air) v názvu

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.