• Wicked

    Zdravím hledám kolo nejlépe celoodpružené a našel jsem http://www.mojekolo.cz/…da-oranzova/

    Jestli by jste mi řekli nějaký názor k tomu kolu byl bych rád

    Popřípadě jestli znáte nějaké lepší kolo byl bych rad za link hledám kolo do 30 000,–

    Chtěl bych ho na každodenní ježdění + sjezdy

    +merim okolo 2metru

    Děkuji za odpověď

    Anketa: Dobré kolo

    Ano
    0x
    0%
    0x
    0%
    Ne
    3x
    100%
    0 0
    • atty  

      To už radši Rockrider 560 (lepší cena, lepší výbava – hlavně pohon)

      Nicméně celopéro za 20–25 tisíc bude celopéro za 20–25 tisíc – bude to mít mnoho a mnoho kompromisů. Buď HT (v ceně kolem 25k už se dá něco celkem použitelného pořídit), nebo něco přidat v rozpočtu.

      Je to jako kupovat nové auto a mít na to 200 tisíc – auto určitě v téhle ceně koupíš, ale bude to takovýto – žádná klima, okna na ruční pohon, bez centrálu… :) Prostě v tomhle rozpočtu dostaneš ten úplný základ, aby se tomu dalo říkat celoodpružené kolo na vzduchu. Což není nic proti tomu, že to spoustě lidem může dostačovat, ale kvalitu a kolo bez kompromisů v tom hledat nemůžeš.

      A pokud máš dva metry a k tomu nějak odpovídající hmotnost (80+ kg) a chceš jezdit i rychle z kopce, tak to bych celopéro za 20–30k fakt nedoporučoval – tyhle základní kola nebudou na nějakou větší zátěž moc stavěné a k tomu zdvihy 120/120mm jsou na nějaké rychlé sjíždění v terénu celkem málo.

      0 0
    • plysovykozisek  

      Jestli máš zájem mrkni mě na profil chystám se prodat svůj Rockrider je to XL, akorát bude potřeba vyrovnat zadní kotouč něco tam vzadu brnká do drátů- technik v Decathlonu říkal, že mu to nic nedělalo, ale měl asi o 20kg méně než já. Je to minimálně jeté. Kdyžtak napiš do zpráv. Pokud chceš něco nového, tak něco za málo peněz, tak jedině z Decathlon. Papíry ke kolu mám.

      0 0
    • novas752  

      Tohle kolo není na sjezdy určené, je to pohodlbá plácačka na nenáročnou cykloturistiku, ne na kravinky v terénu. Slaboučké brzdy, základní vzduch vidlice bez pořádnýho tlumení, mizerné záplety a náboje atd.

      Na dojíždění do práce cajk, ale na kolo dlouhodobě schopný provozu i v náročnějšim terénu budeš muset přitlačit aspoň skoro na dvojnásobek. Nebo hledat bazar nebo přitlačit nějakých 5–10 a hledat trailový hardtail.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.