• zrzka

    Čau kolenáři:),

    mám dotaz. Včera mi doktor diagnostikoval (dá se ale polemizovat – nedělal mi ani sono)skokanské koleno – patelární tendinopatie (poměrně silné bolesti dva měsíce téměř při všem: hlavně chůze, běhání (následně zcela vyřazeno), plavání (kraul) taky nic moc, bike je lepčejší a do ničeho jiného kromě činek se nepouštím). Tím, že teď jsem už prošvihla nějaké fyzické testy (u výběrek) a další mě budou zřejmě čekat, tak mi provedl opich (plus opíchnutí BLOKU SI – ale ani nevyšetřil). Po injekci došlo ještě k výraznému zhoršení, že jsem sotva dolezla domů, udělal se výpotek a bolest jak na začátku zranění (totálně v prd.). Druhý koleno mám už 4× operovaný, takže potíží už bylo dost, ale tohle jsem si odstřelila takhle solidně prvně.

    Takže mě zajímá, jak to léčili u Vás? Např. rázová vlna, plasma, chirurgické řešení a co zabralo? Díky.

    pár zajímavých odkazů:

    http://www.hanikvolleyball.cz/…anske-koleno

    http://www.fyzioklinika.cz/…-cely-clanek

    http://www.lhrazdira.eu/…20koleno.pdf

    0 0
    • roman 3D  

      ke kvalifikované odpovědi kterou ti bf zajisté dá je třeba vědět i věk, od určitého úplně stačí aby se dotyčný nejdříve podíval do občanky na datum narození:-)

      0 0
      • roman 3D  

        každopádně bych co nejdříve změnil šamana

        0 0
    • Smazaný účet  

      Proč máš zas nový nick?

      0 0
    • zrzka  

      Kdo chce k věci přispět svými zkušenostmi, tak ať mi napíše na e-mail: hruskabezbubaka@email.cz . Jinak se omlouvám, ale vlákno zamykám, abych tady nemusela řešit případné hovadiny. Díky a mějte se.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce