lečba akné_____________________

100 nepřečtených
  • bikersrs

    zdravim všecky Vim že to sem vubec nepatří ale treba mi někdo z vás poradí třeba mate nějakou dobrou zkušenost .Mam problem s pletí je mi 18 a nemužu se zbavit pupínku (uhry) Možna se tu tedka bude někdo smat a řikat si proč to tady cpu ale už nevim co vyzkoušet..jestli je tu někdo kdo ma nějakou fintu nebo o něčem vi co by mi pomohl tak budu moc moc rad za jakou koliv radu dekujii zdarec martin ................

    0 0
    • maxtor  

      Zkus na to napatlat olej na řetěz – nejlépe Finishline. To musí pomoct:-))

      0 0
      • HLAVA  

        TOŠ JA nevim skus si u svojeho praktického lekaře nechat predepsat zinerit pomaha to :))jsou to antibotika ..

        to maxtor: ty seš asi hodně vypatlanej

        0 0
        • maxtor  

          VTIP – proto tam byl ten smajlík, jestli to chápeš. Myslím, že podobné výrazy by sis mohl odpustit. Teda jestli sám nejsi…

          0 0
        • srance  

          jj, prasky pomahaji ale po case se vse vrati. a hlavne ty prasky drsne nici organisnus – brasin to uzival. Ja jsem to resil vekem a i tak se obcas neco obevi –

          0 0
          • cvok  

            věkem to nevyléčíš, je mi 25 a stále marně bojuji

            0 0
          • yuvaa  

            Nerozumiem, preco to „drsne nici organizmus“. Ide o antibiotikum urcene k znizeniu vyskytu urciteho druhu mikroorganizmov v mazovych zlazach, pricom pri koznom podani je absorpcia do organizmu minimalna. Z tohto dovodu je tento pripravok mozne bez obmedzeni pouzivat napriklad aj v tehotenstve alebo pri kojeni, co je myslim dost velka zaruka bezpecnosti. Jedine obmedzenie je, ze sa nesmie dostat na sliznicu nosa alebo oka a pripadna precitlivelůost na tzv. makrolidove antibiotika.

            0 0
            • Luka  

              nu nevim jak vy, ale pokud to jde, tak se antibiotikum vyhybam jako cert krizi… kdo ma treba problemy se stitnou zlazou nebo ledvinama, tak mu kolikrat procisteni organismu po ATB trva i nekolik mesicu… ATB jsou svinstvo, usazuji se a akorat si zanasis uz tak zasvineny telo od bezneho „uzivani“…

              0 0
              • Krys  

                Zineryt je ATB, ktoré sa aplikuje na postihnuté miesto na koži. Nie je širokospektrálne a nerozlezie sa ti po celom tele. A hlavne skutočne pomáha.

                0 0
              • yuvaa  

                ATB sa pri poruche ledvin samozrejme mozu v tele kumulovat, ale to je problem prakticky vsetkych liekov a ostatnych latok, ktore sa z tela odburavaju touto cestou. Takze nebral by som to priamo ako ich nevyhodu. Okrem toho sa davkovanie podla stupna poskodenia u takychto pacientov vascinou znizuje, alebo sa hlada iny sposob liecby. A ako spravne poznamenal Krys, v tomto pripade sa jedna len o lokalnu liecbu a nedochadza k absorpcii do krvneho obehu, preto je tu mozne problem uplne vylucit. Pokial ide o neziaduce ucinky ATB, tak u bezne pouzivanych sirokospektralnych ATB (peniciliny, cefalosporiny, makrolidy) nedochadza k vyskytu ziadnych zavaznych reakcii. Tieto latky sa pouzivaju vascinou kratkodobo (7 – 10 dni), pri dlhodobej liecbe je samozrejme nutne sledovat cinnost jednotlivych organov. Chapem, ze sa tomu vyhybas, ja tiez nejem lieky, ked nemusim, ale ak je to nutne, tak by som to ako take strasne zlo nebral:)

                0 0
              • pelhrimov  

                Jak se pozná ten okamžit, že již má člověk tělo od ATB vyčištěné?

                0 0
        • Gorgov  

          zato ty budeš jistě vědec

          0 0
    • raceman  

      co třeba zkusit zajít ke kožnímu lékaři…

      0 0
    • Bajker16  

      lidově se tomu řiká „jebák“,tak si léčbu domysli ;-).

      0 0
    • HLAVA  

      jo jeste.. hodně pít pročištuje se ti krev a vyplaviš všecky nečistoty 3,5l za den bude stačit :))

      0 0
    • Hnoj  

      S tímhle jsem taky míval hodně potíže, všecky babský rady jsou tady k ničemu.

      Akné způsobuje jedna otavná bakterie jejíž jméno si nepamatuju. Jediné co skutečně funguje je prokousat se věkem puberty s rozrytou držkou, následky se dají poměrně dobře redukovat PRAVIDELNÝM čištěním pleti, třeba:tea tree oil, ten je na to super…

      Každopádně přeju hodně trpělivosti…

      0 0
    • KubaBajk  

      Jeden známý začal chodit na nějaký laserový peeling,vůbec nevím,co to je,ale celá kůra se má skládat se čtyř cyklů,z nichž jeden stojí tuším 500Kč. Prý to má zmizet.

      0 0
    • HockeyBiker  

      Jezdi na kole v mrazu…to pomůže:)

      0 0
    • cabbage  

      nejezdi v integrále..

      0 0
    • Luka  

      vetsinou pomahaj tri veci: dodrzovat pitnej rezim, nejist korenene veci a pravidelne „cvicit“… a kdyz to nepomuze, pomuze cas… casem to proste prejde :)

      0 0
      • Luka  

        jo a vyhnout se rapidne sahani si na oblicej.. proste zadny opirani hlavy, zadny ťapání prstama po xichtiku kdyz se nudis, mluvis, ctes… to je totiz nejvetsi prisun bacilu. Fakt to zabira :)

        0 0
        • Manas  

          Nebo si nechat narust fousy.

          0 0
          • Mug  

            Třeba na čele, ne?

            0 0
            • Manas  

              Tam taky muzes. Par Indu u nas v praci ma chlupy ne cele … buhuhu. :-)

              0 0
          • cabbage  

            na nose?;)

            0 0
          • nooski  

            Náhodou dobrá rada. Jebáky jsem míval hodně na bradě a když se člověk oholil, tak ty svině rozryl a bylo to horší. Teď jsem zarostlý, holení trvá podstatně kratší dobu a mám klid. Hold s čelem je to horší, ale to přejde.

            0 0
            • Zerocool  

              a proto ho máš pod kapucí, že?

              0 0
              • nooski  

                hh teky pravda to mě nenapadlo. Zas taková hrůza to nebude, ale lepší se světu neukazovat v celé své "kráse"on by to ten svět nemusel unést.:)

                0 0
    • jonti  

      Cas, ten mi pomohol. Teda niektore veci to trochu zlepsia, ale ziaden zazrak sa nekona, trochu viac sa o tu plet starat aby to bolo lepsie. Pockaj este dva tri roky a bude to v pohode.

      0 0
    • Zerocool  

      SAVO PROTI PLÍSNÍM:)

      0 0
    • martt  

      bikersrs: vykasli na to. Pokial jazdis na bicykli, na hlave mas prilbu a pod nou este satku a pri treningu mas celo niekolko hodin denne nalozene v pote, tak je prirodzene, ze sa robia vyrazky.

      Jedine co mozes spravit je hned sa osprchovat ked prides z treningu (to snad robis) a nechat si u kozneho predpisat nejake maste a vodicky – tie aj tak moc nepomahaju.

      0 0
    • KOMOÒ  

      Pravidelný sex! a věkem se to taky dost vylepší. Jinak ucházejíci sou krémy s tee tree oilem a hadek kosmetic taky dělá dobrej(viana myslím),sluníčko taky pomáhá,ale nespálit se!-to je vlastně jak antibiotika-trochu-uv a jiný záření zabije ty bakterie v kůži,ale jak se spálíš a pak se to hojí tak je to horší-takže fakt s mírou. Jinak abych tě potěšil-když máš akné tak je to vlastně i tím že tvoje kůže produkuje víc maziva,což má v budoucnu tu výhodu že nabudeš moc vyschlej a vrásčitej.

      0 0
    • Bafoon  

      mno přítelkyně si ulevuje od štítné žlázy bylinkama, zelený čaj, vláknina a zinek. štítná žl. se moc ovlivnit nedá ale plet se ji zkrášlila jak mávnutím kouzelného proutku :o) jenže u ní všechno nějak moc dobře zabírá :o)

      0 0
    • Twister  

      No, kamarádce dost pomohla nějaká spešl antikoncepce. Ale to asi nebude tvůj případ. :)

      0 0
    • Karlos009  

      Asi se ti má rada nebude moc líbit, ale zašel bych na radu za kosmetičkou a zkusil pravidelné čištění pleti, nikdy jsem tím teda netrpěl a za mých mladých let byl chlap na kosmetice naprosto nemyslitelná věc, ale doba se dost změnila a mému podstatně mladšímu příbuznému pomohli. Počítej s tím, že bojovat ještě nějaký čas budeš, ale až to přejde, nebudeš mít obličej samou díru.

      0 0
    • emarco  

      Ahoj, Přesně vím, jak se máš. Taky jsem s tímto měl problémy. Hlavně nedej na řeči tady těch na foru. V prvé řadě si zajdi na kožní – tam je zpravidla doktorka „experimentátorka“, zkusí na tebe všechno a když to nepomůže, tak tě pošle k specialistovi.

      Hlavně všechno chce čas, takže si nemysli, že máš po čtvrt roce pokoj s akném. Důležité jsou hygienické zásady – pravidelné čištění pleti, používání nemastných krému. Hlavně používej krémy s vysokým UV faktorem – nejlepší jsou dětské – jsou pro citlivou pleť. Pokud bys je nepoužíval tak zánětlivá místa zpigmentovatí a poté, co tvoje opálení zmizí, ti tvoje zanícené místo zůstane „opálené“, tzn. bude to vidět pořád…

      Někdo tady radil chodit na kosmetiku. Není to vůbec špatná věc. Ale musí to být kvalitní kosmetika, nejlépe lékařská. Mám s tímto své zkušenosti než jsem našel tu pravou…

      Dále pomáhá i spousta výživových doplňků, např. zinek – rychleji se hojí ranky. Pokud ho nechceš kupovat je např. v dýňových semínkách.

      Jenom pro zajímavost ti napíšu některé přípravky, se kterými jsem se setkal. Zynerit, Summamed, Diferine gel/krém, Erifluid, Dua gel, Dalacin T, Eclaran, salicilový líh… je toho spoustu a hlavně se prakticky na všechny doplácí:(

      Pokud jsi z Brna nebo blízkého okolí (vlastně celé republiky), tak jeden z odborníků na slovo vzatých je Doc. MUDr. Jarmila Rulcová, CSc.v Bohunické nemocnici.

      Nevím, jak moc velké problémy máš… Snad ti tohle aspoň trošku pomůže.

      0 0
    • prvniodkonce  

      Kámoš jezdí za bikelive a má na dresu nějaký fakne :-D, vyrábí to tušim aura či co. Tak bych zkusil nějaký takový výrobek. Tčeba něco z aloe etc.

      0 0
    • pačes  

      Známej si doma vaří gandžu ze sádlem, má to na hemeroidy či co a jeho kolegyni v práci to prej vyléčilo bércák. Tak si myslím, že by to na ty držkopupeny mohlo taky pomoct.

      0 0
    • Standa  

      Půst- po třech týdnech bez jídla budeš mít kůžičku jak miminko na zadečku a ještě ušetříš něaký kačky na bike.

      0 0
      • HLAVA  

        počkat počkat to jako ABY NEJEDL 3 TYDNY JIDLO NEBO SPIŠ SI CHTĚL NAPSAT 3 DNY 3 TYDNY JE NĚJAK MOC DLOUHÁ DOBA TO NEEEEEEEEEEEE­EEEEEEE :))

        0 0
        • hribik A1  

          prezit sa to za normalnych okolnosti da

          0 0
        • kankrlicek  

          3 neděle bez jídla, když víš proč to děláš a víš jak z toho půstu pak ven – není nic lepšího.

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Copak o to, tři neděle klidně, ale po zbytek týdne jíst. :-)

            0 0
            • hribik A1  

              ale preco si tym hladovanim kazit zrovna nedelu, a nie trebars beztak pokazeny poondelok? :-)

              0 0
    • Dlhý pes  

      Se vší vážností :zkus natírat na noc mýdlem a nechat zaschnout

      0 0
      • cabbage  

        Kámoška tvrdí, že je lepší použít zubní pastu:-D

        0 0
      • Kubiczech  

        To je vyreseni akutniho. Dlouhodoby efekt veskery zadny…

        0 0
        • HLAVA  

          3 tydny nějak moc ne?????????,spiš 3 dny

          0 0
        • wraith  

          No dlouhodobej efekt není ani potřeba, já tři tejdny nejíst tak je nějakej dlouhodobej účinek naprd, pže by už dávno bylo po mě

          0 0
          • Kubiczech  

            Ale proc to rikate me? Me je jasny, ze musim jist kazdy 4 hodiny jinak chcipnu. (:

            0 0
    • F3nd3r  

      Navštiv akne poradnu, tam ti pomuzou.

      0 0
    • Honza729  

      Jak jsem si zapichal, tak to preslo. Cili hormony....... :-))))

      0 0
    • Lusetta  

      Jako domácí ošetření bych doporučila čistit pleť večer i ráno pletovou vodou s vysokým obsahem alkoholu.Co se týče stravy vyvyruj se kořeněným jídlům, čokoládě.Co nejméně stresu.A taky bych doporučila minimálně 1× za měsíc navštívit kosmetický salon a nechat si udělat hluboké čištění pleti.Pravidelným docházením do salonu a péčí doma minimálně po půl roce bych čekala zlapšení-nečekej že to bude hned.

      0 0
      • fousac  

        dobra utopie… ;)

        0 0
        • Lusetta  

          Když tomu víc rozumíš......­.........

          0 0
          • fousac  

            no prave ze asi ne.. ale patlat si chlast na tlamu a necpat chilli skoro do vseho??? to fakt neeee…

            a ponekud mi unika logika akci, jako ze zena vykrikne, ze ma mastnou plet, tak honem leti necim patlat a odomastkovat.. a sotva skonci, tak zacnen panikarit, ze ma strasne suchou plet a de se patlat prozmenu necim mastnym…

            jakej je ucel???

            0 0
            • hribik A1  

              vari nevidis tie miliardove zisky nadnarodnych kozmetickych firiem? :DDDD

              0 0
    • Lukecz  

      Pussynka : Nesváděl bych všechno na aurea, různé aktinomycety a dědičnost sou taky potvora :)

      Jinak už snad 100 let je znám benzoyl peroxid , který dělá docela divy(jenom nevím jestli je k dostání běžně v čr),pak se taky rozmachuje fototerapie

      0 0
    • george sbt  

      pořádně se umývej před i po tréninku obyčejným mejdlem, nejlépe který se fasuje v práci, zajdi si ke kožní, ta ti napíše dvě vodičky na potírání a čištění obličeje a dalších částí, hodně pij čistou vodu, více než doteď, nejez nezdravý jídlo a hlavně si beďary nemačkej. to je vcelku zadarmo, já s tím mám dobrý zkušenosti. Vždycky když jsem za něco zaplatil v lékárně, ať to byly mastičky vodičky apod. tak to bylo k ničemu.

      0 0
    • kali222  

      na me prisla puberta brzo docela. aspon tedy podle tehdejsiho okoli ve tride na ZS. tim myslim, akne,první vousy,mutace hlasu......... :D a na bedary na cele pomaha mejt si casteji hlavu, bez riti!! lepsi nez mejdlo tim samponem.-) navic nekteri odbornici:-))) rikaji, ze mejdlo je moc drasticky pro pokozku na palici a sampon je k tomu urcen…tomu, ale neverim:-).zkus to. jinak nemackat,nemac­kat…pac pry jak si lide mackaj bedary nechoulostive, tak pod kuzi mas nejaky ten hnisavy, jakoze vacek a tim spatnmy vymacknutim ten hnis nemusi jit ven, nybrz ten vacek se jakoby zvetsi uvnitr,tedy ten prostor pro hnis.....neumim to vysvetlil odborne,tak me snad vsichni pochopili.) a na tlame mackani bedaru je nezbepecne, neb by jsi mohl dostat zanet mozkovych blan.

      0 0
    • cotync1  

      No ja sem jel podle tohoto:

      1) Hl: Nejest cokoladu a korene jidla

      1. Hl: Pravidelne umyvat oblicej (8× denne cistou vodou ⇒ redukce mazu) predtim vzdy umyt ruky mydlem
      2. Hl: Uzivat mineraly a vitaminy (hlavne zinek,magnesium)
      3. Popr: Eclaran 5
      4. Popr: Solarium

      Po mesici me akne uplne zmizlo ze zacatku sem jel vsech 5 bodu a potom sem uz jenom uderzoval (1,2,3)

      A hlavne nepouzivej ty sracky jako je oxy atd. to ti tu pokuzku jeste vic dosere.....

      0 0
    • mosquito  

      ne ze bych z toho delal nejaky extra problem ale taky me to obcas bere – teda kdyz jim min jednu tabulku cokolady tak se to proste …

      • v lete dost pomaha slunicko
      • jinak si vecer oblicej lehce otru zredenou Alpou (funguje to cca stejne „dobre“ jako Oxy nebo jak se to jmenuje, ale nevim jestli to je uplne nejlepsi napad)
      0 0
      • feuerman  

        jedině ženuuu

        0 0
        • mosquito  

          sexualni aktivita na to ma vliv asi tak jako faze mesice :)) ale mozna je to individualni anebo oboje tesne souvisi :-D

          0 0
    • Eila  

      hernajs ja nych ti poradila antikoncepsi, ale to nebude ono… jinak pomaha pangamin, stoji to par korun, pozor zezacatku se to spise zhorsi pak se to bude zlepsovat. na akutni bolaky napatlat ubni pastu na noc a nechat vyschnout, jinak kozni.. muze to byt i s ekzemem, vypada to jako akne, ale…

      0 0
      • pavelc  

        Kde jsou ty časy, kdy Pangamin stával pár korun, za poslední rok se jeho cena zvedla snad o 100%. Ale pořád je to jeden z nejlevnějších doplňků a myslím si i jeden z nejpřírodnějších :). Jeho pozitivní vliv na akné nemůžu potvrdit, přesto ho dlabu pořád (obsahuje minerály, stop. prvky atd…)

        0 0
        • pos3k  

          neni nad pivo v prasku :)

          0 0
          • HockeyBiker  

            To ja davam přednost pangaminu točenýmu…nejlépe plzeňskýmu…:-D a pozitivní učinek na akné to má určitě, protože pivo prostě nemá chybu:-D

            0 0
    • pelhrimov  

      K lekaři zajdi, samozřemě Ti hned nepomůže, ale něco zkusí nebo Tě někam nasměruje, zde si někteří magoři dělají akorát srandu a další za své rady nijak neručí. Uvědom si jednu krutou pravdu, kdyby fungovalo to co se zde radí, tak s akné nikoho nepotkáš. Určitě mají pravdu Ti, kteří říkají, že intenzivní jízda na kole přináší kožní problémy to k sobě z mnoha důvodů bohužel patří.

      0 0
      • pelhrimov  

        Jo to šetrné pravidelné čištění pleti, o kterém se zde mluví to asi platí, to abych zde zase neschazoval lidi, kteří to radí

        0 0
    • PAULI  

      Tak s tímhle mě l v pubertě problémy každý.Mě se třeba i dnes sem tam jeden dva udělají.Je to normální, ale…Chtělo by to zjistit proč se ti dělají.Jestli je to pubertou(hormonální změny) nebo, jak ti píší ostatní jídlem a nečištěním pokožky, což v tomhle věku je na místě, protože se ti pleť nadměrmě mastí a póry se ucpávají.Já s tím měl taky celkem problém.Pořád jsem chodil na kožní a ta mi dávala různé mastičky a vodičky.Nic nepomáhalo.Změnil jsem kožní a hned, jak jsem jí navštívil, tak se mě zeptala, jestli se holím úplně dohola?Řekl jsem ano, jak jinak.A ona, tak už víme, co je váš problém.Poradila mi, abych se holil mašinkou na vlasy a vousy nechal 1mm dlouhé a od té doby mám pokoj.Když to oholíš dohola, tak ti chloupek zaroste a zanítí se.Tím se ti udělá pupínek.Na závěr ti poradím zazračnou vodičku.DALACIN-T zkus ho a uvidíš.Je super a na recept.Je to opravdu věc, která zaručeně funguje.:o)

      0 0
      • steepe  

        a kdyby nepomohlo… když to budou způsobovat hormony… najít si dobrou přítelkyni a trochu ty hormony popohnat… ;-)

        0 0
    • wroum  

      vyderzaj este tak 2–3 roky, prejde to samo.

      kazdopadne nemejt xicht mydlem, nepouzivat nic na cisteni s alkoholem (vysusi a xicht se pak zamasti o dost rychlejc) – idealni je jen cista vlazna voda a cistej rucnik. Neni spatny jednou za cas jit na kosmetiku nechat si vycistit plet na xichte. Slunicko (solarko), more…

      …v nejhorsim mas prima zabavu na dlouhe zimni vecery :-D

      0 0
      • HLAVA  

        zdarte prosim nevite kolik stojí v lekarně ten DALACIN T děkuji moc

        0 0
    • emarco  

      Jak to tady čtu, tak se nestačím divit.

      Každej píše, co si na to máš koupit, že mu tohle zaručeně pomohlo. Chápete, že každej má asi jinej stupeň akné? Někomu stačí dodržovat základní hygienu, ale některý člověk na to bere prášky, kvůli kterejm nemůže ani sportovat…

      Prostě běž za kožařkou a poraď se s ní!

      0 0
      • Sian  

        Přesně tak,pokud máš občas semtam ,,pupínek",tak je to fuck,ale když se ti udělaj na čele mega boule,tak je to peklo.Nebo na zádech, že to cejtíš i pod batohem a bolí to dokud to ,,neuzraje" a pak ti z toho vyteče hafo mazutu,tak nemáš ani chut žít.poznal jsem a je to fakt strašný.hehehe.Nic nepomáhá,žádný nejíst čokoládu a podobně a tee tree oil je k smíchu,ani mytí,nic!nakonec je stejně jediná možnost jít k doktorce.At předepíše jakejkoliv sajrat s jakejmakoliv vedl.následkama,tak je ti to jedno,hlavně že to pomuže.Třeba prášky kerý stojej několik litru a lidem prej způsobujou takový deprese,že páchaj sebevraždu.Ma­zec.Ale pomáhaj.je jich hafo na tetracyklinový bázi.Lepší ale bojovat s depresí,než s problémama tohoto druhu.Kdo nezažil,nemůže pochopit co je to za zlo.He.Ale kožní doktor něco najde.Jinak samoléčba je nanic.Neni akné,jako akné.Na pupínky co tu píšou,bych kašlal,ale pokud ma člověk větší problém,tak to chce fakt jen nějaký draufy,antibiotika co pomůžou,tak jak píše emarco.Takže žádnej stud,za tuhle otázku.hodně zdaru.

        0 0
    • kamtcho  

      skus biolampu

      0 0
      • Krys  

        Trochu ma na tých biolampách štve to oblbovanie zákazníka. Už je to síce lepšie ako to bolo dávnejšie, keď sa tvrdilo, že biolampa je laser. Teraz sa (viď. napr. medicom.cz) tvrdí, že laser je super a že sa líši od bežného svetla. Následne sa napíše, že biolampa má podobné svetlo ako laser, ale nie je monochormatické, len polarizované. Koherentnosť sa ticho ignoruje. Stále mi z toho vychádza, že biolampa je infralampa s polarizovaným svetlom. Neviete náhodou niekto, ako to teda je? Prečo by som mal dať za polarizovaný infražiarič 8000kč? Toľko za to chcú v Medicome. Za stojan k biolampe chcú 970kč, čo je cena za ktorú kúpim vynikajúcu infralampu. Verím tomu, že to pomáha. Ale neverím tomu, že polarizácia spôsobí tak obrovský nárast ceny.

        0 0
    • pajasimi  

      já s tim taky trochu bojuju, doktorka mi dala eclaran a ještě nějakou vodičku co nepomáhalo, to bylo minulou zimu..než mi došlo že to nefunguje (říkala že to může trvat) tak přišlo jaro a zmizelo to..před vánocema se to zase rozjelo, tak jsem náhodně koupil tři věci, kterýma to likviduju a i maskuju, docela to vychází, přiznávám že sem se nechal zlákat značkou, ale zkrátka to na mě funguje proti těm věcem od doktorky..něko­likrát denně čistim xicht ttimhle www.kosmetika-drogerie.cz/…0ml/d-70042/ jen pozor, stačí málinko je to hodně koncentrovaný, myslel jsem si že se svojí mastnou držkou nebudu řešit suchou pleť, ale s timhle jsem to kolikrát přehnal a dokonce sem šel pro hydratující krém abych to spravil, vysušuje moc, musíš zkusit kolik sneseš, já toho zkrátka dávám míň a nepřehánim..na zarudlý zmrdy dávám tohle www.hankashop.cz/…-p-1906.html .. když vypadám jak mrtvola a nejen tehdy, kreju nedostatky timhle www.ilekarnik.cz/…03-30ml.html on to neni až tak upe make up tak se nemusíš stydět za ten název..známá kosmetička říkala že lidi co se malujou to spíš používaj jako podkladovou vrstvu..nejsem žádnej metro, ale za timhle si stojim…

      0 0
      • pajasimi  

        ten dermacol „makeup“ se dělí na tři tmavosti, vzal sem nejtmavší je to v klidu..předtim se mi do rukou dostal nějakej českej salvus, světlejší,.to když sem si napatlal tak to bylo jako bych nic neudělal

        0 0
      • pajasimi  

        ten dermacol „makeup“ se dělí na tři tmavosti, vzal sem nejtmavší je to v klidu..předtim se mi do rukou dostal nějakej českej salvus, světlejší,.to když sem si napatlal tak to bylo jako bych nic neudělal

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.