Dlouhodobá bolest podkolenních vazů a jejich léčba (Alavis, nandrolon??)

7 nepřečtených
  • tfk

    Ahoj, chtěl bych poprosit o radu.

    Od loňského července mám problémy s podkolenními vazy. 2× na ortopedii, 1× na chirurgii, 2× u sportovního doktora, 5× u fyzioterapeuta. 6 aplikací rázové vlny, nohu mám v klidu a problém stále trvá. Sice lepší, ale noha je stále špatná a nemůžu jí plně zatížit jakýmkoliv tréninkem. Obecně mám problém s vazy. Předloktí, kotníky, rok trvající zranění z boxu, které se také stále nelepší. Už jsem z toho opravdu zoufalý, nedávno jsem začal brát Alavis Triple Blend, koukal jsem, že s ním má tady hodně lidí pozitivní zkušenosti. Chtěl jsem se zeptat těch, kteří jej užívali na nějaký konkrétní problém, jak dlouho trvalo než došlo ke zlepšení, jaké dávky aplikovali a jak dlouho ho užívali. Dále bych měl dotaz na ty, kteří nezávodí a mají zkušenosti s užíváním nandrolonu za účelem léčby kloubů, vazů atd. Od pár lidí jsem slyšel, že to je věc, která i v relativně nízkých dávkách funguje na tento problém dokonale (všechno to byli zkušenosti z druhé ruky ale). Je tu někdo, komu se tímto způsobem podařilo vyřešit dlouhodobý problém? Děkuji.

    0 0
    • stan99  

      Asi na Alavis přejdu také.Zřejmě slušný matroš :-)

      http://forum.ronnie.cz/…-t33893.html

      0 0
    • vipteam  

      Já mám zhruba tři roky problémy se zády a kyčelním kloubem,alavis mi doporučila známá a opravdu na chvilku zabral ale teď jsem se dočetl o léku condrosulf 800,beru ho třetí týden a bolest je ze 70% pryč. Recenze na tento lék je i na heureka.cz

      0 0
      • DeathNick  

        ten je ale na predpis, volne prodejny je 400 mg ;) Vse na SUKL

        0 0
        • Yura  

          To sou ubozaci to je neskutecny hahahaha..

          0 0
    • Atilla  

      Doporučuji vysadit mléko a mléčné výrobky. Ak tomu alavisu přidat kolagen

      0 0
    • Yura  

      Takovej problém asi nevyresis jen tim, ze si das denne pulku cajove lzicky nejake kloubni vyzivy. Trochu naivni představa nemyslis?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.