• APD

    Zdravim všechny, jedu v pátek na Krétu, řešim zdali si vzít s sebou silnici. Nějaké zkušenosti v této roční době? Díky za názor.

    PD

    0 0
    • Dubys  

      Jezdime na Kretu kazdej rok, ale teda zrovna na kola ne, spis se valet k mori. Kazpopadne obcas sme tam pri ceste autem na silnicare narazili (spis mi prislo, ze slo o mistni). Urcite je do skvelej napad z pohledu prirody, silnice taky v pohode, horsi to asi bude s pocasim. Chodil sem tam kazdy rano behat a to byl peknej ocistec, uz v devet je vedro jako svine. Ale i tak bych si ji vzal, protoze jak rikam, priroda je tam bombova (hory, olivovy sady, more, puvodni vesnicky).

      0 0
    • Glum  

      Byl jsem tam na bajku před léty. Vzhledem k roční době bych dal skoro přednost bajku. Silnice budou hodně frekventovaný, ty nefrekventovaný zase nejsou moc kvalitní. Bacha, defekt (typicky trny)je tam hodně častý. Soda budou v srpnu teploty. A ještě jedno varování: občas na silnicích tekl asfalt (ve druhé půlce září, takže teď to bude ještě horší – pokud to za těch deset let nepředělali). Jo, na silnici bych na Krétu jel, ale ideálně třeba v dubnu, to musí být paráda!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.