Jizerky: Bílý potok - Smědava - sjízdnost

7 nepřečtených
  • Ozzous

    Vážení, nejeli jste letos z Bílého potoka na Smědavu po silnici? Zahrnul jsem to do trasy a teď čtu, že silnice je otevřena pro automobily a dokonce tam jezdí i autobusy… nebude to moc o hubu?

    Díky!

    0 0
    • mr.antik  

      v tejdnu tam nikoho nepotkáš… skoro :-)

      0 0
    • Beeda  

      nikdy tam omezeni nebylo, jen v zime nepluhujou usek smedava -sous…hlavne je zasada ze na kole je to vo hubu dicky, nespoleham se na druhe..

      0 0
    • vlk123  

      Je to úplně normální silnice s provozrem v létě bez jakéhokoliv omezení. Ale žádné kamiony nehrozí. Jsou tam fajn zatáčky, pěkný asfalt. Jel jsem to od jara několikrát, ale na motorce. Motorkáře tam občas potkáš. Jinak na MTB bych asi volil jinou trasu, než tento asfalt.

      0 0
      • vlk123  

        Třeba z BP po zelené TZ k Červenému buku, pak po červené TZ kolem Nebesáku na Předěl a zas na zelenou TZ a jsi na Smědavě na to šup. Je to sice delší, taky občas asfalt, ale bez provozu. Červená TZ co vede přímo z BP na Smědavu silnici několikrát přetíná, ale mylsím že spíš vhodnější pro sjezd než pro výjezd. Místama byla dost vymletá, ale aktuální stav letos neznám.

        0 0
    • vinca  

      Vo hubu to neni. Je to kvalitní asfalt. A značkou je rychlost omezena na 30 km. V úseku podél přehrady se dost motaj bruslaři. Dokonce městská policie v Desný vyfasovala brusle . ( teda nevyfasovala, ale maj používat vlastní )

      0 0
    • Chudlick  

      Ahoj, netušíte, jestli se dá v pohodě dostat na Smědavu? Směr od Frýdlantu…Radši se ptám, ikdyž snad oblast tolik voda nezasáhla.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.