• Jitkos

    Zdravím, mám takový problém. Na jednom kompu sem si nahrál a vyhodnocoval záznamy z Polaru, a chci si je hodit i na druhý počítač, ale právě tady vězí problém. V programu Polar si udělám svoje uživatelský jméno a pak si ty nahrané soubory z toho prvního počítače přehraju do druhého. Sice záznamy se tam objeví, ale nejsou tam grafy. Taky nevim proč se ukládají jako hrm a pdf. Díky za každou radu

    0 0
    • jecnak  

      Vezmi cely adresar, kde je aplikace nainstalovana a prekopiruj ji do stejneho umisteni na druhy PC. Funguje to bez problemu, instalace neni nutna.

      0 0
      • Jitkos  

        To bych rád udělal, ale nahrál jsem si na cédéčko jen ty záznamy. Takže to celý překopírovat nemohu. Dík

        0 0
        • Andrea  

          Jecnak ma pravdu, on se kazdy zaznam ulozi ve vice formatech, na presun je nutne zkopirovat cely adresar.

          0 0
          • Aloner  

            Lze to jeste zachranit, ale je nutne si s tim trochu pohrat. Pokud jsi si zazalohoval pouze soubory, ktere maji priponu .hrm a .pdd bude prace to zrekonstruovat, ale jde to !

            1. Nainstalujes Polar SW na nove PC.
            2. Vytvoříš si stejné jméno osoby / klubu jaké jsi měl předtím. Vytvoris si stejne sporty atd.
            3. Vznikne tak adresarova struktura, kde bude adresar, ktery se bude jmenovat stejne jako jmeno osoby. V tomto adresari jsou dalsi podadresare: rok (napr. 2006). V tomto adresari (napr. 2006) jsou jiz ulozeny soubory s priponou .htm a .pdd. (zrejme ty, ktere mas zazalohovane).
            4. V adresari, ktery se jmenuje jako jmeno osoby je velice dulezity soubor, ktery se jmenuje „jmeno osoby“.ppd. Zde jsou dulezite informace o dane osobe, jeho sportech, intenzitach.

            Kdyby si potreboval poradit, ozvi se. Mam uz docela praxi kdyz jsem presouval a rekonstruoval zaznamy z Polaru pri prechodu na jine PC.

            0 0
            • jecnak  

              Proc to udelat jednoduse, kdyz…

              0 0
              • Aloner  

                Pokud ma zazalohovane pouze soubory .hrm a .pdd a ne cely adresar, kde je nainstalovany Polar SW (defaultne c:\program files\polar), tak to o moc jednoduseji udelat nejde. Jestli jo, tak se podel o zkusenosti.

                0 0
                • jecnak  

                  Jen se mi zda zbytecny setrit mistem na CD/DVD/pasce, kdyz program bez dat ma cca 15MB a data za rok kolem 7MB. Nic vic.

                  0 0
                  • Aloner  

                    Jasne, naprosto souhlasim. Kompletni backup toho adresare (c:\Program Files\Polar) zabira cca 23MB (mam Polara teprve 0,5roku), takze neni problem delat si backupy 1× tydne/1× mesicne apod.

                    0 0
    • Cryzyy  

      Kdyz uz se tady resi Polar, tak mi urcite nekdo poradi co delam spatne :) Mam 725× a nedari se mi tu vec premluvit aby mi to zapipalo po dosazeni nastaveneho limitu TF – Muze mi nekdo poradit jak postupovat ? Navod jsem cetl, postupoval podle nej, ale nejak jsem to nedal (asi jsem se nenaladil na stejnou vlnu jako autor manualu).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.