• Corbett

    V neděli 4.3.2007 neznámý cyklista, který jel z Ostravy do Slušovic nešikovně spadnul ve Všemině. Protože hned vedle místa, kde spadnul bydlí rodiče mé ženy a on si všimnul, že se tam svítí, požádal mojí tchýni o pomoc. Ta ihned celou věc telefonicky zkonzultovala s mojí manželkou co by kvalifikovanou staniční sestrou a manželkou policajta a ta jí poradila, že pokud cyklista není v ohrožení života, tak ať mu zkusí zajistit odvoz na úrazovou ambulanci do Baťovi nemocnice ve Zlíně (jel bez přilby a tak měl tržnou ránu na hlavě tak na 3 – 5 stehů, jinak byl celkem v pohodě). Manželka moc dobře ví, co by nešťasnému cyklistovi hrozilo, kdyby se na místo volalala RZS. Má doma přece cyklistu .............­.......... a … policajta. Přes nějaké známé toho cyklisty se podařilo zajistit odvoz do nemocnice, cyklista byl ošetřen a měl by být v pořádku (to na druhý den zjistila v práci manželka).

    Teď proč to píšu. On si kolo nechal u tchýně ve Všemině a do teďka se neozval a ani si ho nevyzvednul. Já jen, kdyby jste náhodou měli známého, který v neděli před týdnem spadnul při cestě z Ostravy do Slušovic a protože byl otřesený si nepamatuje kde to bylo a proto ani neví kde má kolo, tak bych mu touto cestou chtěl pomoct. Byl to starší muž 40 – 50 roků, trvalým bytem z Ostravy.

    Jo, tychýně si kontakt na něho nevzala, byla z toho dost vyplašená a manželka zjistila jen základní informace o jeho ošetření, žádné jméno, nebo příjmení.

    Pokud by jste náhodou někdo o tom človíčku něco věděli, nebo kdyby si to náhodou četl on sám, tak ať mě kontaktuje a já mu rád pomůžu. Může na mail co mám v profilu, nebo Richter58@seznam.cz

    PS: prosím aby jste si odpustili poznámky typu, proč jel bez přilby, nebo neosvětlený. Na vše se určitě najde odpověď, ale teď mi jde o to tomu chlapovi pomoct, děkuji za pochopení.

    0 0
    • Marcinka  

      Sorry, neznám.

      0 0
    • pop  

      To nevím,jestli ho tady někdo bude znát. Nebylo by lepší nechat na sebe kontakt v té nemocnici-třeba se tam zeptá…

      0 0
      • Corbett  

        Asi ho to nenapadne se zeptat v nemocnici. Na úrazovce se střídá několik služeb, spoustu doktorů a ještě víc sester. Komu bych dával kontakt na mě, vím jak to chodí, to by se někde založilo a další službu konající lékař by nevěděl která bije.

        0 0
      • Corbett  

        Svět je malinkej a tady prostě kecají cyklisti a on jím určitě bude. Poznáš to podle kola a hlavně pokud někdo jezdí z Ostravy do Slušovic (přes 100km) v tomto období a za takového počasí jako v neděli bylo, tak asi něco cyklistického v něm je a hlavně říkám, svět je malinkej:))

        0 0
    • Krys  

      Hlavne nech ho nedava niekomu, kto bude tvrdit, ze si prisiel pre to kolo. Nech odovzda osobne tomu konkretnemu panovi. Ja len tak, pre istotu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.