• gaston

    Ahoj,

     

    hledal jsem v historii ale nenasel jsme nic podle mich predstav…

    v 1.polovine zari chci jet na dovolenou, chtel bych sikovne skloubit chozeni po kopcich (mozno i lehounke ferratky) a jezdeni na kolech a take trosku flakani (nejaky lazne ci co ja vim).

    protoze jedu s pritelkyni potreboval bych aby pomer drina/zazitek (rozhledy, priroda atd.) byla maximalní. Takze treba moznost vyjet na hreben i s kolem lanovkou a pak po hreben, stejne tak ferraty pritelkyne neleze ale bylo by to pro ni prijemne rozsireni obzoru.

     

    proste hledam misto kde budeme moct mit nejake „adrenalinove“ vyziti (berte s rezervou) a zaroven se dalo zajet nekam na sachr nebo tiramisu a kafe. ucelem je pritelkyni naladit do techto cinnosti a pritom ji nevydesit :)

    v idelanim pripade v jednodenim dojezu autem.

     

    pokud mate nekdo znate podobne misto nebo mate alespon typ sem snim…

     

    dik

    Gaston

    0 0
    • camillio  

      Ahoj, sice ferratu tam nenajdeš, ale poměrně luxusní záležitostí na pohodové i náročné ježdění (dle libosti) poskytují Krušné hory. Ubytování můžu doporučit např. na Komáří vížce, obsluha i cena super. My tam byli na lyžích a chystáme se tam za 14 dní na prodloužený víkend (žel bez kol). Vaří tam luxusně (krom espressa, to je s bídou průměrné), nahoru můžeš kola vyvést buď autem, nebo lanovkou nebo po svých. Adrenalin si můžete dát v podobě DH, bo se tam jezdí :-))

      A na flákandu doporučuju aquapark v Mostě (zatím pro mě lepší jsem v ČR neviděl), flákačku v Teplicích (vč. luxusního kafete), nechá se zajet do Německa na akváč apod. A hřebenovky (pravda ne úzké a nebezpečné) tam najdete taky. A když už to bude nuda, tak Středohoří je co by kamenem dohodil.

      No ale předpokládám, že chceš spíš něco více hardcore, pak nemohu sloužit.

      0 0
      • DanS  

        přihřívám zase svoji polívčičku:

        http://www.volny.cz/napolesi

        dá se zkombinovat z filmovým festivalem ve varech atd.

        „… dobrodružství nikde nečíhá, to musíš mít v sobě!“ – kdepak to bylo?  Modří už vědí? :-)

         
        0 0
        • camillio  

          No já svoji polívčičku nepřihříval, na severu už 10 let nebydlím a ani nikdo z mé rodiny či známých s tím co jsem vyjmenoval nemá nic společného. Chce se mi říci bohužel :-)))

          0 0
    • RomanH  

      Livigno. Najdes tam vse krome ferrat. Hledej na B-F, je toho tady hodne.

       

      Jinak na Ferratach jsme byli kousek od Zermattu a pak kousek od Grenoblu, ale to uz je vetsi dalka.

      0 0
      • gaston  

        jojo o livignu jsme toho nasel dost, nekdo resil jake trasy v Livignu na vylet s drahou polovickou, byla tam ale popasana jen jedna trasa a ja sam sem tam nikdy nebyl a z mapy se to ohaduje tezce…

        0 0
        • RomanH  

          My tam byli se zenou v loni. Lanovek jsem sice nevyuzili, ale moznost tam je – vytahnes se lanovkou na kopec a pak trada dolu. Jinak je tam spoustu singliku, jak umele vybudovanych, tak pak v horach. Kochacka pekne, stejne tak i pesi vylety. Par fotek od tam najdes na http://romanhfoto.rajce.idnes.cz/Livigno_2008_7/

          0 0
          • gaston  

            no Pritekyne zacina… fyzicky to bude v pohode ale potrebuji naladit na nejakych peknych jednoduchych Singlech jsou tam znacene oriantacne obtiznosti?

            a pac  ja jsme si zmasil koleno a minulou sezonu jsme skoro vubec nejezdil  sam ted nevim jak na tom budu v zari (nikdy jsme nemel vypadek celou sezonu) a ted nevim jak to rozjedim se bude moznost lanovek hodit, pokud bysme se neciti tak to vytahneme lanovkou a sup dolu :D

            0 0
            • RomanH  

              No, ono si ani ve sjezdech moc neodpocnes :) Ale primo ty umele priblizovaci singliky nad Livignem mas delene podle obtiznosti.

              0 0
              • gaston  

                no prave proto hledam misto kde bude moznost si to dolu hasit jednodusim ale hlavne pomalym Singlem pekne temer po vrstevnici dolu…

                 

                to livigno se zda fajn, priradim do vyberu, mel jsme z nej zbytecne obavy :)

                0 0
      • karliner  

        Do Livigna přítelkyni NEBRAT :-)))

        Je to duty-free zona a nedoplatíš se na hadříkách, kosmetice, hodinkách atd…

        Jiná věc je vyrazit tam s chlapákama, přeci jen litrovka Jacka Danielse za 9–10 euro atd… ;-)

        0 0
        • RomanH  

          Vsak Gaston chtel nakupovat :)

          No, bezcelni zona tam je, vse tam bylo za rozumne ceny (jidlo, benzin, u fotaku ± ceny jako u nas – net je levnejsi). Jen kdyz jsem se tam dival zene po nejakem ramu na kolo, meli tam vsude jen top kabonove modely. Parfumerky jsme taky nejake prosli, nakonec si tam cosi vzala a pak to venovala sestre :) Hlavne doporucuji nakoupit syry a alpsky spek :)

          0 0
        • gaston  

          muhehehe… nakonec nakupovat bude stejne tak alespon „usetrime“

          0 0
    • gmbiker  

      Letos se chystáme na Lago di Garda, čekám od toho to samé co ty :-)

      0 0
    • jakub  

      http://www.penzionmtb.ic.cz/    krom ferat nabízím, skály, koupaliště, bajkování lehké i těžké dojezd do 2 aquaparků, pěší turistiku, restaurace atd.....včetně ne luxusního ubytování, ale skvělého zázemí pro sportovní a relaxační dovolenou

      0 0
    • Matony  

      Jižní korutany Rakousko, hory, kola, teplá jezera, lázně, vodopády. Já to letos namířím asi do Bad Kleikirchheim termální lázně, koupím korutanskou kartu za 36€ (v ceně vstupy na parníky,památky, grossglocner strasse, a další. Livigno taky super, poměrně náročnější terény, možná by mohly jezdit ještě lavovky v polovině září, 30km Bormio super lázně, hlavně Bagni Vechi. Pak mě ještě napadá Švýcarsko Wallis, tj. okolí Zermattu, Saas Fee, Crans Montana, lázně Leukebad, krásný panoramata 47 čtyřtisícovek ve Walisu z 48 švýcarských­.Možnost využít jejich panoramatických vlaků, které jezdí až na vrcholy přes 3000m a od tamtud sjezdy na kole do údolí.

      0 0
    • ronin  

      Zkus tohle http://www.harrachov.wz.cz/ spokojenost maximální, welness, kola lanovkou na Čertovu horu, adrenalinové atrakce. A celkově Harrachov super. Ladit pak můžeš v pivních lázních pro dva :-)

      0 0
    • De.Fly  

      my byli v zari v Zillertalu. Bydleli jsme vedle Mayrhofenu, kam to bylo pesky 5 min.Na kolech jsme se nechali vyvezt lanovkou nahoru nebo v udoli jsou pekny trasy. My jsme teda taky jeste lyzovali na Hintertuxu. Ferraty tam urcite taky budou. Hlavne byl insbruck autem za 30 min.

      akorat nam v zari uz dost prselo, ale to v rakousku clovek nikdy nevi

      0 0
      • gaston  

        v zillertalu to znam take ze zimy, par ferrat tam je, zatim to jeden z favoritu, jeste koukam na okoli Leogang tam zas nevim jak je to s ferratama v okolí to ale zjisitím…

        0 0
    • JSt  

      aby byl pomer drina/zazitek co nejvetsi (potazmo maximalni), je treba co nejvic driny a co nejmin zazitku ;-).

      jinak ta garda by mohla byt fajn. fernety tam najdes vsech obtiznosti, v tom nevidim problem. jen u toho kola zalezi, na devcici, abys ji to neznechutil. holku nezvyklou na trosku narocnejsi bajking bych toho usetril :-)). jako lazne se da v zari jezero vpohode pouzit ;-).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.