• Thomas

    Jake mate zkusenosti s doplnky firmy Kelly´s. Letos na jare jsem si koupil batoh Kelly´s KB-208B. Myslim ze je to od teto znacky prvni a posledni vec kterou jsme si poridil. Behem tri mesicu se mi batoch zacal sypat (viz foto). Takhle to dopada kdyz clovek chce usetrit par stovek :-( :-(. Pro uplnost pred tim batoh Author 6let.

    Anketa: Jak jste spokojeni s doplnyk Kelly´s

    0 0
    • jonti  

      U niektorych veci je dobre, ked sa rozpadnu dost skoro. Reklamovat :) A najlepsie kazdeho pol roku mat novy batoh, ked predavaju take smejdy.

      0 0
    • Eilyn  

      No, já mám od kelly's cyklo­computer …mám ho rok a funguje dobře, takže já sem zatím spokojená … :))

      0 0
    • marapara  

      Žádné … nepoužívám je :)))

      0 0
    • Luke_MTB  

      mám kolo Kellys Magnus (model 04), a letos sem při důkladným mytí zjistil, že na trubce vedoucí k zadnímu kolu je prasklina :( no tuhle zimu to snad ještě vydrží. Ale kellys už ne.

      0 0
      • Tukos  

        No ne tak to asi byla nějaká systematická chyba, Já už mám tento rám třetí a prasknul vždy na stejném místě jako Tobě.

        0 0
        • Vilém  

          sousedovi praskl taky za stredem.Praskaji tam asi v 90% pripadu. Jemu krupl ani ne za rok pouzivani:(

          0 0
    • HockeyBiker  

      mam na kellysu karbonovou sedlovku KBIX taky od kellysu a je to nejvetší šunt vsech suntu. Zase nadruhou stranu se sedlem sem spokojenej.

      0 0
    • nooski  

      Tacháč o Kellysu mám taky a slouží dobře.

      0 0
    • Hejdik  

      Mám taky batoh od kellysu a vypáral se mi jeden pomocný popruh,jinak OK. Jenomže všechny tyhle věci se dělají v číně,takže se tomu nijak nedivím.Navíc to není jen kellys,protože některé značky používají stejné modely výrobků,jen se tam našije jiná výšivka. Jinak mám dres od kellysu a je to nejlepší dres,co jsem zatím nosil.

      0 0
    • Knight Rider1  

      Nechce se mi zakládat další thread, takže se zeptám tady. Otázka stejná, jen místo Kelly's bych chtěl znát vaše zkušenosti s Axonem, zejména jak jsou na tom jejich levnější baťohy?

      0 0
    • rock  

      Já si vyzkoušel nářadí Kelly's CHAINEY KBT-09. Mělo dvě zajímavé vlastnosti:

      1. Nejpozději do 60 km v terénu (nářadí se vezlo v podsedlovce) se obvykle samovolně rozšrouboval čep, který to celé držel pohromadě, takže doma následovalo následovalo skládání puzzle. Napoprvé mi to zabralo asi hodinu, než jsem správně rozmístil všechny podložky a součásti tak, aby to šlo zavřít :-). Ale to nevadí, absolvoval jsem toto jen dvakrát, protože
      2. Po druhém použití totálně zmizely hrany z 5 imbusu. Nevím, z čeho to dělali, ale zlatý hypermarketovky ve srovnání s tímhle šmejdem.

      Poučil jsem se, koupil si Multi-17 Tool od Crank Brothers a mám po starostech …

      0 0
    • McBlacky  

      používám zimní bundu už třetí sezonu a je super. mám od nich víc oblečení a všechno bez problémů. Rozhodně mnohme lepší než třeba axon..

      0 0
    • krhac1  

      Koupil jsem bráchovi brašničku do rámu a hned jsme ji vraceli,nějak neseděla úhlama:-(ani ta,ani jiný co měli),multi-klíč stál taky za prd.

      0 0
    • zimák  

      já koupil od kelysu rezervoár ,dopadl dobře ve velu a stál 200kč,spokojenost až na vymývání,za což může konstrukce ,batohy hadry multiklíče...­..dělají to pro ně různé firmy a když špatně zvolí cena x kvalita nebo si ji špatně ohlídají ,tak je to naprd,jako s tím baťůžkem,já výhrál ten nejmenší model od authoru a nemůžu si stěžovat,sice je extra malý ale když sem potřeboval tak sem do něj narval i pár bot triko kratťasy ,když sem jel na kole v zimě do tělocvičny asi 30km ,myslel sem že praskne ale vydržel,má skvělé odvětrání proto sem neměl obyčejný civilní,jet 30km s propocenáma zádama v mínus 5ti je horor,takže neplatí že ne čem je napsáno kelhnis to nebrat.

      0 0
      • Zdeněk-k1  

        Ten authorácký batoh mám taky a jsem hodně spokojený.Jak tam prosimtě narvals boty,triko a kraťasy?? to tam nemohlo vlést.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.