• jirka88

    Už se vám to stalo?? Jedete v autě po hlavní, někdo vám nedá přednost, vy zatroubíte, protože si div nerozbijete hubu. No, a pokračování? Řidič, na kterého jsem zatroubil, zastavil, došel k mému autu, otevřel dveře spolujezdce a začal mi nadávat a mlátit mě teleskopickým obuškem. Byl jsem totálně v šoku…tohle jsem nečekal. Pak se vyklonil, protože na nás troubila další auta. Neváhal sem a dupnul sem na plyn a ujel.

    Vím, že je to totálně mimo oblast tohoto fóra, ale jenom chci poradit, ať se raději zamykáte v autech, když jezdíte po městě. Ikdyž to taky nebude asi ideální (havárie a podobně). myslel jsem si, že se to děje jen ve velkých městech a ve filmech, ale bydlím ve městě se 24000 obyvateli a to se všem vesnicemi okolo.

    Anketa: Stalo se vám už něco podobného??

    13x
    45%
    Ne?
    10x
    34%
    0 0
    • die.catana  

      Nejhorší srážka je s blbcem!!!!!!! Hlavně se kvůli němu nenervuj, nestojí to zato!!!!!!! Zasmát se a jít (zdrhnout) dál.

      0 0
      • pitos  

        nevíš náhodou kdo mě chtěl ve vedlejším threadu přetáhnout teleskopickým obuchem?:)

        0 0
        • die.catana  

          Vim, ale to mě napadlo díky tomuhle drnu :))))) Nemyslel jsem to vážně :)

          0 0
      • xetron  

        heh na tohle se musim zeptat, jak by se smál kdyby ti zlomil ruku telekospickym obuškem s kuličkou na konci…Je to možna přitažené za vlasy ale při troše síly to neni takový problem :)

        0 0
    • kolda  

      idioti se najdou vsude. do me malem napalil borec, ktery odbocoval z hlavni a rezal to protismerem. do te odbocky navic neni kvuli benzine videt. velice zretelne jsem prohlasil neco o cu…ovi a at jde do pi.. asi to odpozoroval, protoze smykem zabrzdil a.. z auta vylezla klasicka holohlava gorila v krivaku, pres metrak tezke vahy a chtel si to se mnou vyridit. tak jsem nevahal a briskne ujel :)

      a bylo to v podstate na vesnici..

      0 0
      • jirka88  

        Asi to jinak nejde resit nez ujet:D Moudrejsi ustoupi…jen mě to dneska šokovalo, kdo všechno má dneska ridičák…

        0 0
        • jIrI___  

          Dneska ma ridicak kazdy, udelat ho neni sebemensi problem ;-)

          0 0
        • kolda  

          moudrejsi.. kdybych neujel, tak tady dnes mozna nepisu :))

          0 0
    • Vrci  

      v případě tokového ho..da nezbývá než doufat, že příště narazí na sobě rovného, který už našetřil na bouchačku nebo v devadesátce na 80 let starý dub.

      0 0
    • homat  

      obdobnou situaci jsem pozoroval naposled tenhle víkend na křižovatce v Rudný u Prahy. Osobně už se do posunčení a nadávání nepouštím. Ty co nerespektujou pravidla v silničním provozu tak tím spíše ne v běžném životě. Z toho co píšeš byla ta guma na obdobný situace připravena, vabavena a možná i podobný střety vyhledává a mohl ti to udělat naschvál. Lepší je předvídat i za tyhle individua a nechat je projet. Jinak většina novějších aut má napojený centrál na airbagy, takže se zamykat bát nemusíš, auto se otevře samo.

      0 0
    • xetron  

      V dnešni době je třeba zamykat cokoliv včetně sebe kdekoliv… Ne nadarmo maji modernějši vozidla automaticke zamykani při překročeni cca 20km/h? Je to šílené ale je to asi jako chlap kteremu vadilo že mu minibus svitil do zrcatek protože měl výš světla a tak zastavil a rozmlatil mu je baseballovou pálkou.....Jo a k tomu kdo všechno ma dneska řidičak…Se spiš obavam jestli takovy „řidič“ vůbec má řidičák

      0 0
      • cabbage  

        S těma světlama to chápu, špatně seřízená světla jsou hodně nepříjemný(ne­bezpečnější než rychlost, ale body za ti nejsou:-/) a hovada co si je odmítaj seřídit …

        0 0
        • xetron  

          tak je to nepřijemnost to chápu ale jako mohl ho na tu situaci upozornit než mu je hned rozflakat…

          0 0
        • Krys  

          Tiež ma to celkom štve. Už som sa síce za tie roky naučil bez zaváhania zvládnuť aj také situácie, keď nejaký dement náhle, tri metre predo mnou, rozsvieti diaľkové, ale aj tak ma to štve.

          0 0
        • JSt  

          taky to chapu. kdyz si vedle me v autobuse sedne tlustej clovek, tak vytahnu nuz a nadbytecnou masu mu odriznu, aby mi nevadil. hovada lidi se o sebe nestaraji a jsou pak tlusti. je to hodne neprijemny…

          0 0
          • rock  

            Jak to děláš s tou krví, co z něho teče ? Neušpiníš se ? Nosíš sebou nějakou mobilní skládací igelitovou přepážku ? Imho řezání je velmi nepraktické řešení …

            0 0
            • JSt  

              sadlo nachytam do igelitovyho pytle a pak z toho vyrabim mydlo ;-).

              0 0
        • assassin  

          no ono po pravde, kolik z vas, ridicu si po tom co si vezmete dozadu pasazery, nalozite kufr atd… sklopi tim koleckem svetla? co tak vidam tak je maj vsichni vytoceny nahoru aby i na potkavacky videli dost daleko pred sebe mohli jet rychle… asi by se dost lidi divilo co je videt kdyz jsou svetla predpisovych 30m pred auto… a jakou rychlost to nuti dodrzovat…

          dalsi vychytavky ala zarovky co sviti o 30procent vic nez „obycejne“ atd… to uz je zase krucek jinam…

          0 0
          • Krys  

            Mám ich sklopené prakticky furt o jednu polohu prepínača. Keď cestujeme s ďeťmi a kuframi, tak aj o dve. Ale priznám sa, už sa stalo, že som na to zabudol.

            0 0
      • dieegoo  

        Možná se zeptám uplně blbě, ale k čemu je dobrý, když se auto zamkne po překročení rychlosti? Ke konfliktům přece dochází když auta stojí, nemělo by to tedy být obráceně?

        0 0
        • dutchman  

          Ved ono je potom po rozbehu zamknute stale, az kym zvnutra neotvoris dvere…

          0 0
          • dieegoo  

            Aha, ok :) já mám zamykání se v autě automaticky zafixovaný stejně jako rozsvícení světel, ne sice z důvodu, že bych měl strach, že dostanu po tlamě – konflikty nevyvolávám, ale spíš kůli zlodějům. Hodíš si na sedačku batoh, zastavíš na křižovatce a než se vzpamatuješ, tak batoh pryč.

            0 0
            • Krys  

              Zavretie dverí a následné zamknutie mám už nacvičené ako jeden pohyb. Kvôli zlodejom a kvôli deťom.

              0 0
            • jIrI___  

              Presne tak, toto se stalo znamemu v Nemecku. Byl na sluzebce, vedle na sedacce firemni notas s firemnimi udaji, zastavil na krizovatce a nez se vzpamatoval tak uz notas nemel, ale misto toho mel problemy.

              0 0
      • assassin  

        no v pripade ze narazis na podobneho magora ti ten zamek prilis nepomuze… myslim ze ta bejsbolka nebo teleskopickej obusek staci i na okynko u auta…

        0 0
    • Svět videa  

      ono stačí na takového frajírka s obuškem prohodit pár slov rusky a posere se strachy sám, že si ho tvý „kamarádi“ najdou :-)))

      0 0
      • jirka88  

        To mě nenapadlo:Dale jako nápad dobrý.....Jinak je pravda, že někdo kdo vozí obušek v autě asi s něčím podobným počítá…neznl jsem doposud nikoho kdo ho tam vozí..

        0 0
      • assassin  

        tohle je mazany:)

        0 0
      • xetron  

        dokud to neni rusky mafian na nizkem žebřičku…:)) ale zkusit se má všechno :D

        0 0
    • jipík  

      Mám na toto téma zážitků, které by daly na román, jedno je ale jisté, že ta agresivita je u nás do nebe volající a hlavní příčinou je nepřítomnost policie na ulicích, jak už jsem v jiných vláknech psal, jelikož jsem na kolech stále ať 2 či více, můžu porovnávat, hlavně z Itálií, kterou považuji pomalu už za svoji domovinu, tam skoro na každé křižovatce stojí nějaká policejní složka a že jich taliáni mají, a ta nejvyšší, Carabinieri, k těm když se člověk přibližuje tak má orosené půlky, ale když pak uvidím naše policejní složky, tak mě přeběhne úsměv po tváři a připadám si jako v nějaké nepovedené frašce národního divadla ve velkém stylu, ale zpět k tématu, jelikož jsem dělal taky soukromého pošťáka a rozvářel někdy dost cenný zásilky bylo nám doporučeno, abychom měli něco pod paží a i když jsem si myslel, že to je blbost, párkrát jsem to ocenil, jednou někde u Mnichovic jsme jeli z kolegou dodávkou VW LT a zprava se vyřítila Tatra 148 z lomu a aniž by nám dala přednost pokračovala v jízdě a ve stejném směru jako my, já musel uhnout do protisměru jinak nás sejmul a ještě že nic v protivce nejelo, jinak nevím kam bych to poslal a tak jsem jeli vedle a on najednou začal na nás najíždět jak v nějakém filmu a vytláčet nás ze silnice, naštěstí okamžitě kolega vytáhnul bouchačku a stočenými okýnky, bylo to v parném létě, mu ukázal vrtání hlavně 9mm a světe div se v tu ránu byl krotkej jak beránek i s tou Tatrou, no a pak jednou jsem jel sám z MB 710 D měl jsem trasu na Mohelnici na Moravě v jednom nejmenovaném městě v pravotočivé zatáčce, kde jsem musel jet krokem, mně najednou nějakej magor skočil na čumák a už mě vysel na stěračích, stál jsem na fleku, jel jsem krokem, ale než jsem se stačil rozkoukat druhej magor seděl už vedle mě a začal se po mě sápat, ani nevím jak rychle jsem měl z podpaždí venku 9mm kámoše a už ji měl u čumáku, tomu co visel na čumáku nestačili nožičky utíkat a ten z kabiny nemohl honem najít dveře, přitom u medvěda jsou dveře jako vrata, ale teď ten Happy End, zmíněné město jsem záměrně nejmenoval, jelikož jsem měl za pár dnů obsílku na naši slavnou policii, asi ti magoři si v tom trapu stačili zapsat SPZku, no a tam jsem si vyslechl obvinění, že jsem z dodávkou snad i na chodníku naháněl nevinné občany a pak jsem je za pomocí zbraně naháněl do auta, to není vtip, když jsem se zeptal policejního konstábla co to vyšetřoval na jeho duševní zdraví tak jsem málem skončil spoutanej do medvěda, tak jsem se zeptal na totožnost stěžovatelů a jestli se policajti koukli do jejich rejstříků, už od pohledu vypadali, že mají něco dost dlouhého za sebou, tak policajt uznal, že to jsou již registrovaný firmy, tak jsem mu řekl jestli mu ani tohle nestačí, tak ať to odešle mému právníkovi a popovídáme si o tom u soudu, doufal jsem, že snad naši soudci nejsou tak mozkově retardovaný jako naši policajti. Nakonec to policie odložila, ale tohle mě dokázalo že policie a kriminálníci stojí na stejné straně a asi to bude trvat než se naše policejní kultura dostane zpět na úroveň 1.republiky.

      0 0
    • Cerberos  

      Páč hodně ryhcle vybouchnu tak se taky podělím o story teď už je to úsměvné ale v tu chvíli mi do smíchu teda nebylo .. stejná situace jak je popsaná v prvnim příspěvku … frajer mi tam vlítne troubim jak zjednanej … frajer si zastaví a začne něco pokřikovat z vokínka a mávat rukama .. ve mě bouchli saze chci vystřelit z auta prudce otevřu dveře a co by čert neřek kolem mího auta zrovna procházel policajt takže hornim rohem dveří přímo do zubů … a tim moje agrese skončila …

      0 0
      • jipík  

        Tak těmhle by u nás asi těžko někdo ujel

        0 0
        • assassin  

          no temhle ujedu na babete… ono staci sjet jedny schody, nebo prejet jeden prikop… lambo po poli moc nejede…

          0 0
      • jipík  

        tak tenhle hendikep ve výkonu motoru dohání rychlejma včelkama :-)))

        0 0
    • jecnak  

      Znam lidi co s sebou vozi sekyru a kdyz uz jde do tuhyho proste ji zahrozi z okna. Funguje to prekvapive dobre.

      Myslim, ze je rozumny si uvedomit, ze nejaky velky rozcilovani nema smysl. Tyhle lidi nemaj v hlave vic nez v kalhotech a stejne mysli necim uplne jinym. Snad jen se da dodat, ze v aute se zamykat je vic jak rozumny kvuli zlodejum (mobil, notes, penezenka polozena na prednim sedadle v zacpe na semaforech je velke lakadlo…). Za druhy nevylejzat z auta a v klidu sedet idealne ani nezastavit. Prece jen >1.5t a xxx koni je padnejsi argument.

      0 0
      • assassin  

        do chvile nez narazi na podobneho s kverem… ten ho pak v klidu odbouchne, protoze to nebude neprimerena obrana… protivnik na nej sel se sekerou… a ten mrtvej uz pak tezko rekne ze to bylo jinak…

        0 0
        • jecnak  

          On ji jen vystrkuje z okyna za jizdy… Samzorejme je to jeho riziko, ja bych to tak nedelal. Staci mi si myslet neco o blbcich.

          0 0
          • assassin  

            asi tak, s blbcem nema cenu se poustet do jakejchkoliv sporu… lepsi utect i ze sporu kde je jasne ze mam fyzickou prevahu… nikdy nevis, druhemu neco udelas a ses v prusvihu…

            0 0
    • marapara  

      Bych mu asi jednu před odjezdem natáhl. Je jedno jestli po hubě nebo po koulích :).

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Nestalo, neřídím. Ale je to pár měsíců, co v Praze zavraždil chodce řidiče „za trest“, že jel v protisměru. Takže bych si dávala, šílenců venku pobíhá dost.

      0 0
      • marapara  

        Tohle nechápu, jak mohl chodec zavraždit řidiče? Skočil mu skrze čelní sklo do auta a umlátil holí nebo co? :))

        Jinak souhlas, šílenců je dost. Pěších, cyklistů, motoristů … těch je obzvlášť moc. Sám to vidím, když jezdím autem.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Zastavil ho, začal na něho křičet, řidič vylezl, začli se hádat, chodec ho bodl a utekl, řidič vykrvácel.

          0 0
          • marapara  

            To je síla.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Něco podobnýho se může stát i cyklistovi – „napravitelé“ shazující „neposlušné“ cyklisty do škarpy taky existujou. I ti, kteří si z auta vystoupí a jdou cyklistovi namlátit. Takže když se mně nelíbí chování řidiče, radši krotím emoce (loni nebo předloni jsem se poučila). Tenhle případ mě v tom uvrzuje. krotit se, krotit se, krotit, nenechat se vyprovokovat nenadávat, neukazovat posunky, nešklebit se, nedohánět řidiče na křižovatce. Nikdy nevím, co to sedí za volantem za vola.

              0 0
              • jirka88  

                Zlatá slova, nejlepší asi si i odpojit tlakson, aby člověk nedal záminku ke sváru. Jen mě teď napadlo, co se by se stalo, kdybych to do něj doopravdy naboural. Seč by to byla jeho chyba, myslím, že bych tady asi nepsal:D Asi všichni znáte tu reklamu na CP, jak tam ten vychrtlý pán nabourá do toho kulturisty. Tam to má happy end…ale ve skutečnosti:D???

                0 0
              • karliner  

                Osobně nejsem zastáncem této Tolstojovské teorie o „něprotivljéniju zlu nasílijem…“, v podobných případech spíš věřím tomu, co mi radila moje šumavská babička a to, že na „hrubý pytel patří hrubá záplata“.

                Je to jediné, čemu podobní parchanti rozumí a co je dokáže, v rámci možností, vychovávat…

                Chápu však, že křehká žena na to musí jít jinak.

                0 0
                • assassin  

                  problem je v tom ze muze nastat situace, ze ten pytel je hrubejsi nez ta zaplata…

                  0 0
                • kámen úrazu1  

                  Proti hmotě auta je křehkej i chlap. Co by bylo komu platný, kdyby zalepil hrubý pytel hrubou záplatou, aby následně hrubý pytel do něj narazil autem nebo na něj vytáhl bouchačku.

                  0 0
                  • chodec  

                    jj s těmi hrubými záplatami opatrně. Nedávno mi někdo vyprávěl, jak na magistrále dojížděl na světla a takovej ten pověstnej čerñej mercedes s černejma oknama mu hodil nějak hoodně nehezky myšku před auto tak, že se z toho krapet orosil a protože měl ve voze i děcko, tak navíc pekelně naštval. A protože tím manévrem oba zastavili na světlech, tak neměl čas vychladnout. Vystartoval z auta směrem k tomu černému přízraku a už si připravoval co jadrného prý poví tomu debilovi, až si ho vyndá z auta.

                    No dveře mercedesu otevřel, ale neřekl ani slovo, protože se v ten moment se díval na nataženou pistoli. Tak za sebou zase zavřel a vrátil se do svého vozítka. Takový dialog beze slov to byl.

                    S tím, co občas na silnici vidím, bych se nedivil, kdyby to byla pravda ;-)

                    0 0
    • assassin  

      tak me treba taky vadi ze si posledni dobou vsichni zvykli pouzivat klakson jako naky znameni o tom co si o druhem mysli… ze zakona je mozne ho pouzit jen k odvraceni hroziciho nebezpeci… tzn pokud by ti tam frajer vjizdel, prislo ti ze te nevidi, tak zatroubis aby si te vsimnul… pokud se vse nejak semele, nic se nestane a ty zacnes troubit jak zjednanej, jen abys ukazal ze ty ses ublizenej, spachala se na tobe nepravost a ten druhej ze je *****… je to podle me ukazka ne zrovna v pohode ridice…

      jinak samo agrese ze strany toho druheho, to je na chocholouska, o tom zadna…

      0 0
      • jirka88  

        Neříkám, že občas netroubím zbytečně, ale v situaci, kdy to někomu naperete málem do auta, protože vám prostě nedá přednost, je podle mě použití tlaksonu na místě…

        0 0
        • assassin  

          a jakej to ma podle tebe uzitek? krome toho ze je to prestupek… protoze nebezpeci uz nehrozi a ty troubis..... myslis ze kvuli tomu ze si na nej zatroubil, ze si da priste vetsi pozor?

          je to maximalne duvod k dalsim schvalnostem, pokud to ridi nejakej idiot… ja si jen tak v kabine proste reknu co si o nem myslim a vic nema smysl se tim zabyvat.....

          0 0
          • kankrlicek  

            Člověče, tebe bych rád poznal, už si delší dobu říkám, že to musí ven :) Mě fascinuje ten kontrast mezi tvým chováním a přezdívkou :)

            0 0
            • Zlatka  

              Kontrast tam trochu asi zde je, ale jinak je to v jádru dobrý kluk, viď ?

              Na netu se každý vyjadřuje s plných plic a venku je to beránek se samopalem který nevystřelí, pokud není n-mol.

              ;-)

              0 0
    • Howgh  

      jeden prostě tu mentalitu neovládne. jsu v podstatě slušně vychovanej, vyrovnanej jedinec, ale v tom provozu…vyvede mě z míry když se mě auták plete před nosem, že musím přibrzdit – pak provokuju, dělám myšky – auťák je v pohodě a já jsu vytočenej, nasrán na něj– a když ho zastihnu venku z auta, vidím, že je to vstřícný příjemný strejc, jenže když je uvnitř, nepoznám to, a štve mně.

      Řekl bych, že je to problém hodně automobilistů. Já teda auto nekočíruju.

      0 0
      • assassin  

        nemel bys jezdit mezi lidi, kdyz se neumis ovladat jak pises…

        0 0
        • Howgh  

          Myslím, že jsu v mezích normy…jen jsem chtěl upozornit na ten problém.

          0 0
          • assassin  

            no jo ale ridicum aut se zase pletou temer vsichni cyklisti.. budem se teda prat vsichni?

            0 0
            • Howgh  

              …problém s mentalitou, ne s pletením se do cesty.......

              0 0
    • Dados  

      Říká se, že moc dělá z lidí blbce. Sám to znám třeba i z kola, bruslaři přede mnou si jedou pohodu, roztažený přes celou stezku… V tu chvíli mám chuť jim nadávat do čů… a pí.. místo toho to ale vždy rozjedu a brzdama vystraším – samozřejmě se jedná o značenou cyklostezku :) Abych se ale vrátil k tématu – ta agrese není jen na silnicích. Nepřál bych nikomu dělat třeba v obchodě – občas jenom nevěřícně koukám co jsou lidi schopní vytvořit… Pak ale na vyjížďce sedím někde na sluníčku a jenom konstatuju, že mam tyhle typy, co mají potřebu ze sebe dělat kdovíco u ****** (dámy prominou). Jak to bylo v Pulp Fiction? Co mi není rovno, po tom je mi hovno…

      0 0
    • blaza84  

      Sympaťáci :) pod jakým nickem tu asi vystupují? :)

      https://www.novinky.cz/…omenula.html

      0 0
      • kovar  

        Ta ženská vlevo, to je Kájínek, ne?

        0 0
      • Smazaný účet  

        to patří do vlákna o e-bajcích :-)

        0 0
      • Vilém  

        Pred chvili probehlo i zde.

        0 0
      • Japhy  

        Tak mě napadlo – když jsem asi před půl měsícem slovně inzultoval blběnu, co měla problém, že jedu po cca 5 hodin uzavřené cyglostezce (12 hodin než tam začli připravovat spouštění lodě), mám se jít udat nebo stačí když si zítra po obědě nedám doutník?

        0 0
      • Martin  

        Diskuze pod článkem je taky roztomilá, frustráti z novinek v akci :)

        0 0
        • jIrI___  

          Ale musí se nechat, že některé příspěvky jsou poměrně výstižné. Třeba tento:

          „Arogantní hajzlové …“

          0 0
          • MirosPikos  

            „ochránkyně“ byla ale jen jedna…

            0 0
            • Martin  

              Chtělo by to informaci z obou stran. Buď narazili kreténi na ***** nebo ochránkyně na kretény…

              0 0
              • Japhy  

                Umím si představit obě varianty. U nás na maloměstě je jeden takovej pošahanec ochránce. Stala se taková příhoda, maminka jedné známé projevila přání se ještě naposledy podívat na místní kopec jehož vrcholová část (s výjimkou cesty pro zásobování chaty) je NPR. Ona známá si vytelefonovala na CHKO, že jim absolutně nevadí, když se s maminkou otočí nahoře a nechají auto v sedle. Klíče od závory dostaly, vyjely, pokochaly se, pani chtěla dojít pro auto aby téměř invalidní maminku svezla zase dolů. Jenže onen aktivní ochránce jim mezitím vypustil všechny čtyři kola. Výtečná situace. Vzhledem k tomu jak ochránce dával svůj hrdinný zásah k lepšímu bych se nedivil kdyby byl manželem dotyčné po zásluze inzultován.

                0 0
                • MirosPikos  

                  Jo to jsou takoví ti fanatičtí ochránci. Ekofašisti. Většina z nich, když vidí PETku nebo flašku od piva, dělá že ji nevidí. Pak jí musí sebrat takovej neznaboha jako jsem já, strčit do batohu a vyhodit do nejbližšího kontejneru. Otázka kdo pak pro přírodu vlastně dělá víc. Ochránce v offroadu nebo neznaboh na kole v zákazu.

                  0 0
                  • Japhy  

                    Když si třeba vezmu co zůstává i v takovém NP po těžbě dřeva mechanizací, nahlížím na případnou erozi způsobenou bajkem též poněkud jináč.

                    0 0
                    • Martin  

                      Ale jde přece o princip, každej vobejda přece nemůže dělat, co se mu zlíbí, svět není cochcárna :)

                      0 0
                • Martin  

                  Jelikož se na cizí auto nechytá, onen ochránce by měl být nejen propuštěn, ale i natřen dehtem vyválen v peří… takovému „čurákoj“ nakopat do ****** zepředu.

                  0 0
            • Vilém  

              Kdyz kouknes na odraz v brylich te zenske, tak bych rekl, ze jsou tam aspon 2 lidi.

              0 0
        • Petulda  

          Mnozí z nich ale mají naprostou pravdu.

          0 0
          • blue.sun  

            Ale všichni potvrzují to, že míra hloupé agresivity v ČR přerůstá myslitelné meze.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Protože zde převládá verbež. Slušné, pracovité, civilizované Němce Beneš vyhnal a místo nich přizval… Tito se navíc rychle množí, proto dnes ČR vypadá, jak vypadá. Jedině na Prahu může být člověk snad ještě trochu hrdý.

              0 0
              • blue.sun  

                Ty jsi vůl.

                0 0
                • Martin  

                  Spíš to vypadá, že Chateau Tetrapak mělo tentokrát víc voltů, než je zdrávo.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Vážně? A proč tedy celá města na sebe vyhlašují status ghetta a další o tom uvažují? Proč se v ČR ukradne vše i co je přivařené? Když občas překročím hranice s Bavorskem, připadám si najednou jak Alenka v říši divů. Čisto, slušno, minimum plotů…

                    0 0
                    • jIrI___  

                      Neboj, madam Merkel tuhle situaci pomalu ale jistě mění…

                      0 0
                    • Martin  

                      Tak tam zůstaň, neasi…

                      0 0
                    • blue.sun  

                      Val, val a už sa nevracaj! Sice to máš trochu pomotané, ale je ti přáno.

                      Proč musíš svou odpornou přítomností zkazit každou diskusi?

                      0 0
                      • Petulda  

                        Je to sice pitomec, ale v tom poslednim prispevku ma 100% pravdu.

                        0 0
                        • blue.sun  

                          V tom je naopak nejvice mimo, ale zrovna tobe to nema smysl vysvetlovat.

                          0 0
                          • Petulda  

                            Jen další prázdná povinná hate negace nebo jsi výjimečně schopný uvést argumenty, proč zastáváš tenhle názor?

                            0 0
                            • blue.sun  

                              Na tebe argumenty neplýtvám, nemá to smysl.

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                Dobře, a můžete to tedy vysvětlit pro ostatní? Děkuji.

                                0 0
                                • Petulda  

                                  Nevysvětlí. Neumí to. Umí jen hejtovat a pak se vymlouvat, jak je patrné.

                                  0 0
                                • oberleutnant Weiss  

                                  Pro začátek bys nám třeba mohl napsat která města v ČR, kdy, kde a jakým způsobem „na sebe vyhlásila status ghetta“? A která „další o tom uvažují“? Děkuji.

                                  0 0
                                  • Petulda  

                                    Kladno 22.12.2017, prohlásilo celé území města za sociálně vyloučenou lokalitu.

                                    Ústí nad Labem se to chystá udělat, nejspíš ho budou následovat další severočeská města.

                                    0 0
                                    • Smazaný účet  

                                      Děkuji pane! A to jsou jen příklady těch měst, kde si to alespoň uvědomují. Já třeba bydlím ve městě Dobřany u Plzně, což je ghetto jak vyšité, ale jelikož zde schází ta slušná část obyvatel, tak se nic neřeší…

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        na jihozápadním okraji bys měl klid…

                                        0 0
                                      • jIrI___  

                                        Tak na rychlo jsem si tu vesničku na mapách prošel a ghetto si představuju trochu jinak… Ale je obecně známo, že ty máš zkreslené vnímání.

                                        https://mapy.cz/s/31uk0

                                        0 0
                                        • Vilém  

                                          Jestli on nas celou dobu nelakuje, s tim svym bytem na ulici Sportovcu, nebo ktera to presne je, jestli on spis nepobyva v jihozapadnim koute mesta.

                                          0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          Na fotce vypadá i Chanov dobře. Ostatně stačí se zeptat kohokoli z Plzně, jak se dívá na Dobřany…

                                          0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          …zkreslené vnímání… Zde tedy pro představu, jaká je v Dobřanech realita a jaké ušlechtilé tváře

                                          https://plzen.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

                                          0 0
                                          • kejda  

                                            Ale to, že tam máte pár cigošů ještě neznamená, že jsou celé Dobřany na hovno. V Brně je taky silná komunita, ale tak nějak je tady drží za kule, za černé kule.

                                            0 0
                                            • RomanH  

                                              No nevim, v pripade „Vankovka gangu“ jim jeste v novinach delali PR. Drzeni za kule si predstavuji jinak

                                              0 0
                                            • Smazaný účet  

                                              Jinak jsou tam ještě feťáci a vůbec divné zombie, smradlavé, prohulené. Panuje tam neuvěřitelná vulgarita, buranství, bezohlednost. Chce se mi vždy zvracet od stresu, když tam přijíždím… zničili mi auto, jednou dokonce nalíčili do cesty prkna probitá hustě hřeby…

                                              0 0
                                              • jIrI___  

                                                Auto nám rozjebali i na klidné vesnici bez feťáků. Holt je to riziko bydlení vedle hospody, po pár rezavých břečkách nebo pálenkách se spousta ožralů cítí velice silně a mají potřebu si to na dokazovat na všemožných věcech – plotem a fasádou počínaje, autem a zvířaty konče.

                                                0 0
                                    • Japhy  

                                      Ale to je jen účelové kvůli plošnému nevyplácení přídavků na bydlení, které fest zneužívají podnikavci s bydlením v profláklých lokalitách. Pořádně jim to napálim, vona to za ně sociálka zacvaká.

                                      I v Ústí jsou místa kde bych klidně bydlel, kdo mi věnuje vilku na Klíši, tomu koupím Sudetskou pečeť.

                                      0 0
                                      • Petulda  

                                        Jj, souhlas s obojim ;-) .

                                        0 0
                                      • Jenda  

                                        ono je to hlavně proto, že primátor je populistickej debil co navíc potřebuje z kšeftů s chudou něco mít, po tom co byl centrálně dost zařízlej hazard a tedy z tohoto směru už mu moc peněz nepoteče ;-)

                                        0 0
                                        • Japhy  

                                          To v Ústí je primátorka echtovní bílý kůň, protože jinak mi to hlava nebere. Z řadové podržtašky na provinčním městském úřadě rovnou do primátorského křesla krajského města, to je na Skokana roku.

                                          0 0
                      • ELx  

                        Nepřeháníš to trochu?

                        0 0
                    • Smazaný účet  

                      K volbam chodis?

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        Nevolím, samozřejmě. Vždyť zde není koho. Veškerá elita v průběhu historie odtud emigrovala nejen v několika známých velkých vlnách, ale i nenápadně průběžně.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          Nezbyva nez taky emigrovat. Pak dej vedet, jak ti to na zapade jde:)

                          0 0
                          • Pavel  

                            Když použije černý krém na boty, zahodí doklady, pořídí si poslední model ajfouna a hlavně bude furt vyřvávat „I lák na bar!“, tak mu to určitě vyjde a zapadne tam. ;-)

                            0 0
                          • Smazaný účet  

                            Víte, oni na mne nikde nečekají s otevřenou náručí, ba právě naopak. Rozumějte, chtěl bych být rodilý třeba Němec, ale hlavně tedy hrdý Němec, né opovrhovaný přistěhovalec. Osobně mě moc mrzí, že jsme jako národ dávno již s Němci neasimilovali, asi miloval bych pak i život.

                            0 0
                            • Martin  

                              Bojím se, že tebe by asi nearizovali, ale spíš poslali na Sibiř… nemyslím si, že by tě vyhodnotili jako chovného.

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                Jistě, ale neměl jsem na mysli toto dějinné období, ale ještě starší historii. Těch šancí bylo dost.

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  Apropo, na svých cyklotoulkách moc rád přepínám v mapy.cz na historické. O české názvy se tam moc nezakopává…

                                  0 0
                            • Wojtkingson  

                              Tož se tam přestěhuj a dej šanci svým potomkům. Nebuď tak sebestředný.

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                +1…pristehovalcu, kteri to mysli vazne, se dobre nemaji. Delaji vsechno pro to, aby se jejich deti mely dobre/lepe.

                                0 0
                            • MateSP  

                              …s Němci neasimilovali, asi miloval bych pak…

                              :-D to je jak nějaký text od Fanánka

                              0 0
                        • Barak  

                          Veškerá jelita neemigrovala, ty jsi nám tu zůstal. Vyzývám tě, kandiduj! Jen ty to tu změníš k lepšímu. :-)

                          0 0
              • vanderpoel  

                praha je plna rusaku :-(

                0 0
    • Wojtkingson  

      Já si třeba myslím, že jsem prototyp absolutního kliďase, ale jak už nějakou dobu jezdím na kole/v autě, tak úplně cítím, jak to ve mě začíná bublat při některých situacích :D Myslím, že si budu muset naordinovat nějaký box, posilovnu nebo něco podobnýho na vymlácení po každých 200km na kole a 1000km v autě :D

      0 0
      • MirosPikos  

        Na kole jsem v naprostém klidu (snad proto, že nejezdím po silnici), naopak v autě je to neštěstí, co člověk potká. Takže si na auto ordinuju kolo a je klid :) Na zbytek stačí klid a nohy v teple.

        0 0
      • Petulda  

        A přitom si stačí uvědomit, že je to cizí blbost, tak proč se jí nechávat vytáčet? Kvůli tomu člověk v autě nesedí.

        A navíc, když je člověk v klidu a jede v klidu, tak těch potenciálních krizovek a nervózních situací najednou nějak ubyde :-).

        0 0
        • MirosPikos  

          To pak ale člověk stojí :)

          0 0
          • Petulda  

            Nesmysl.

            0 0
            • MirosPikos  

              Smysl.

              0 0
              • Petulda  

                Ne. Jen to jen takovej prázdnej bonmot. Jezdit v pohodě a bez stresu jde. Ale kdo jezdá agresivně a je u toho nasranej, přivolává si to.

                0 0
                • MirosPikos  

                  Ať jedu pomalu v klidu jakkoliv, stále potkávám nějaký pako, co neumí projet kruháč nebo neví, k čemu slouží ty páky pod volantem…blinkry nezná. Proto jediný, kdy nikoho takovýho nepotkám je, když stojím.

                  0 0
                  • Petulda  

                    To nerozporuju. Psal jsem o něčem jiném. Čti pozorněji.

                    0 0
                  • mr.antik  

                    pokud vyloženě neudělá někdo hovadinu tak mě to necháva klidným. Vytáčej mě jen lidi, který při předjíždění před protijedoucím autem nebo před zúžením jedou děsnou hranu, ale i tak se snažim jet nějak konstantí rychlostí, předvídatelně, ať si nějak poradí.

                    0 0
      • Japhy  

        Musíš předvídat ;-) Já třeba počítám s tím, že všichni okolo jsou hovada a chtějí mě zabít. Takže jsem ve většině případů příjemně překvapen a u toho zbytku si můžu říct „Dyk jsem to řikal“. Ale vážně, od té doby co se mi roční nájezd smrsknul zhruba na třetinu toho co dřív a to většina jen výletně a o víkendech, co jsem pravidelně přestal jezdit do větších měst jsem tak njak vyklidněn. Dokonce mě i děti přestaly v autě parodovat.

        0 0
      • jIrI___  

        Tak to do absolutního kliďase máš hodně daleko ;)

        0 0
        • Wojtkingson  

          Nemyslím si, jen cítím, jak se to ve mě střádá a když jezdím fakt často a pořád se mi opakuje to samý, tak cítím, jak mi dochází trpělivost, že si říkám, sakra tohle jsem dřív neměl :D Nicméně pořád nemám problém to korigovat.

          0 0
    • Smazaný účet  

      Netroubim. Protože než si vzpomenu kde to troubí, tak je už dávno po nebezpečnej situaci.

      Autokameru-máš?

      0 0
      • mikub  

        Naprostý souhlas. Když stíhám troubit, tak to není žádná krizovka. V opravdu nebezpečné situaci si na klaxon ani nevzpomenu.

        0 0
        • Martin  

          V opravdu krizové situaci nemá člověk čas ani pomyslet si „*****“ :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.