• Mulder

    V čem jste jeli třeba dneska? Je podle vás lepší dres s krátkým rukávem s rukávkami nebo šus?ákovka ( Respira s membránou )? Na nohy jsem vzal dlouhé čapáky No Wind a bylo mi hrozně teplo, nemám si koupit návleky na kolena nebo nohavice a jezdit ještě chvilku v krátkých kalhotech? Jel jsem totiž dneska sám a to pak dost mastím… :-) Díky za rady.

    0 0
    • Thidney  

      coolmax tričko, dres krátký rukáv, kra?asy, dlouhý návleky ruce + nohy, windstoprová čepička pod přilbou (met fakt dobře větrá). Ve slejváku jsem vyndal z ba?ohu goretexovu bundu. teď v práci na počítači suším boty a návleky na nohy, by na večer byly ok. Brzo přejdu na nowindový čapáky + přidám nowind bunda s odepínacími rukávy + návleky na botky.

      0 0
    • speedy gonzales  

      takze aby nedoslo k nejakym omylum: u nas dnes bylo oblacno,casto se to ale protrhalo a svitilo i slunicko- ±17stupnu nakonec sem nahodil navleky na kolena a to sem se jeste rozmyslel, ale nakonec akorat, cokoliv vic by bylo asi zbytecne (a obtezujici).navrchu sem mel jen dres a lehkou vetrovku. pro me akorat..

      0 0
    • RomanH  

      Kratasy + navleky na kolena, moira ultralight s dlouhym rukavem, na ni dres s kratkym rukavem, v Camelu pak jeste schovany navleky na ruce a vesta z Windstoperu – nepouzil jsem. Poslednich 10 minut jsem jel v desti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.