• notakale

    Jezdite nekdo s diskmanem? Uvazuju ze bych si ho koupil na vanoce, abych si zkratil najizdeni kilaku pres zimu, uz se mi nechce si porad zpivat sam :) Mate nejake zkusenosti? Zajimalo by me, jestli to pri jizde hraje plynule, a taky jestli to moc nesnizuje pozornost..

    0 0
    • blue  

      najdi si to v historii, resilo se to docela dost podrobne

      0 0
    • pitelboy  

      neda se to vozit v terenu. ucejici pneumatiky, sustici listi, praskajici vetve, valici se kameny a rev chodcu prehluci i nejvysi hlasotost…

      ..ale na silnici je to v poho, pokud nejezdi extremne moc aut. pak toho taky neni moc slyset..

      0 0
      • danno  

        To zalezi na tom, jake mas sluchatka, treba s The Plug od Koss-u si hudbu uzijes, ale zas celkem neuslysis okoli, proste pouzit nejake fakt kvalitni kdyz uz poslouchat na kole, ale osobne bych se celkem bal neslyset co se deje okolo.

        0 0
    • Kikinka  

      Ahoj! Aby ti hrál discman při jízdě plynule, tak musí mít „antishock¨“ (sorry jestli je to blbě napsané, nevím jak se to přesně jmenuje). Já mám discman s „antishockem“ 60 s, ale čím víc tím líp! Ještě jsem ale discmana na kole neměla, ale dost o tom uvažuju, že ho budu občas vozit! Jinak wolkman ti bude hrát plynule i bez „antishocku“ =oDD

      0 0
      • pitelboy  

        ..jo a nejlepsi je MP3 prehravac – maly, lehky, skladny, hraje i kdyz se trese …

        0 0
        • Kikinka  

          no a nebo=o) Ale MP3 přehrávače jsou o dost dražší než discmany, ne? Možná se pletu…=o)

          0 0
          • danno  

            no to zalezi kolik do toho chces dat a jak kvalitni poslech chces, pro me treba existuje jenom jedna znacka v MP3 a to je i-River, pomer vykon/cena + naprosta spicka v oboru.. sam mam od nich harddiskovy prehravac a fakt to stoji za to.

            vice info pro zajemce na www.iriver.com

            0 0
            • Smazaný účet  

              tak tos zamířil hodně vysoko s HD přehrávačem… :o)

              0 0
              • danno  

                Sem celkem fanda do poslechu, tak taky chci aby to nejak znelo. co se takovych veci tyce, se ridim tim starym dobrym „Nejsem tak bohaty, abych si kupoval levne veci“ a v neposledni rade to jde vyuzit jako databanka na fotky bez pouziti PC, jako diktafon, funkci celkem hafo..

                0 0
                • Jogador  

                  I river je dost známá značka, ale poslední dobou šel podle mě dost s cenou dolu.Má ho dost lidí, což ukazuje jeho spolehlivost. Mám od něj diskmena s MP3, už třikrát se mi podělal, ale pokaždý jsem si ho zpravil, ale nedoporučuji rozebírat:)

                  0 0
    • mosquito  

      no ja zkousel miniradio a pri velke rychlosti uz mi svistici vitr kolem sluchatek natolik rusil hudbu ze to neslo, a v lese v terenu to zas bylo o hubu poac clovek jel jak prase .. takze se to hodi jen pro klidne vyjizdky a to je lepsi si vychutnavat treba prirodu nebo kecat s nekym co jede vedle

      0 0
    • MartinXC  

      Ne, vystačím si sám a koncertuju na biku (vrzání, praskání, pištění, cvrkot, …) a občas taky nějaký zvuk přidám :-)

      0 0
    • Azagthoth  

      danno,uplne st ebou suhlasim,i-river je na presne audio najlepsia,moj ocino ma discman i-river 550,to je ten najvyssi model a sluchatka koss porta pro a poviem ti,lepsi zvuk nenajdes,teda ak nepocitam nejake poriadne repraky…kamarati maju tie mp3 i-riveri a tiez ze su super… Ale k veci.Mam kamarato ktory to vyriesil dost svojsky:na stary Lincoln ci co to ma si na rajdy namontoval vedla seba 3 membrany (repraky),do stredu velky a na krajoch male a na hornu rurku si zospodu prilepil paskou prenosne radio,pustil to...........­.......a celkom dobra kvalita,vlastne az moc dobra,ale neviem kolko to vydrzi a je to dost na hovno ked prsi.

      0 0
      • Azagthoth  

        prenosne…

        0 0
      • danno  

        wow, to by chtelo foto, meby fakt zajimalo jak to vypada… Ja pouzivam sluchatka Koss UR-40, taky paradni zvuk, ciste vysky, super basy, stredy… se musi proste slyset :)

        0 0
        • rock  

          HDD je na můj vkus příliš těžký a drahý … takže mám spadeno na flash přehrávač, řekněme 256 MB by pro moje účely mohlo stačit – a k nim slušný sluchátka (no jo, patřím mezi Kossí bratry – jedan za 18, druhý bez dvou za 20), protože koneckonců ty dělají zvuk, že … ale na kolo určitě ne, nemám rád ten pocit, že nevím, co se děje okolo mne, jen do posilovny …

          0 0
          • danno  

            170g na 40GB tezke?? Me treba kdyz sem to kupoval tak HDD prijdou jako nejvyhodnejsi, kartove mi prijdou strasne drahe kdyz se podivam na pomer velikost karty/cena a navic sem to kupoval v UK kde momentalne pobyvam a vyjde to celkem o dost levneji nez u nas. Ale souhlasim stim co pises, na kolo ne, do posilky parada.

            0 0
            • rock  

              Nevozím batoh a na kapsy v dresu (všechny co mám mají volný střih) je dost těžký i mobil, co má těsně pod 100g – holt nemám rád, když se mi na zádech něco plandá, případně mi to stahuje dres na stranu. Stejně tak v posilovně. Jinak ANO, pokud beru v úvahu poměr cena/objem dat, HDD je za hubičku a NE, pokud beru v úvahu pořizovací cenu jako sumu, není levný, stojí min. dvojnásobek mnou vyhlédnutého flash přehrávače … ale to je jen otázka priorit a situace, kdybych jezdil do práce autobusem jako kdysi, strávil bych v dopravních prostředcích min. hodiny denně a šel bych do HDD. Takhle jenom zapadnu do auta a tam ho nepotřebuju – a na dvě hodiny v posilovně mi 256 MB bohatě stačí …

              0 0
              •  

                no ja z vlastní zkušenosti (cca 2 roky cd mp3 přehrávač) mohu říct, že bych teď šel asi do kartovýho s 512 Mb nejlíp mmc, kvůli ceně :), jelikož se to dá strčit do kapsy a nic to neváží, tohle musim tahat v baglu a nebo v kapsacich a je to tezky :/

                0 0
    • Pekáček  

      Na kole musím dávat pozor a i poslouchat kolo, teda ne klepání z vidle :o) No a Bacha si nechám na pořádný hifi a klid večer!

      0 0
    • ravo  

      Mám na to pořád stejný názor: hluchý bajker = nebezpečný bajker…

      0 0
      • rb  

        A nebezpečný hlavně sám sobě..

        0 0
        •  

          S tema i-riverama bych to az tak slavne nevidel-ma ho kamarad a fyzikalni provedeni hruza. Praska kryt, joystick blbne…Ja mam iAudio 4 a to je teprv hracka. za 5500 mam 256mb s kristalove cistym zvukem (:o)) a ma to i takovy vychytavky jako ze si muzes navolit podsviceni asi ze 100barev. Ale proti gustu…Jinak resim problem se sluchatky, jakej system doporucujete na kolo (=vitr, kterej susti dost silne okolo sluchatek)

          0 0
          • danno  

            pecky, nejlip The Plug od Koss-u, vlezou celkem dost hluboko do ucha a tesni, dozivotni zaruka a daji se sehnat kolem 800–900kc na netu.Ale jak sem uz psal nekde vys, bal bych se stim jezdit na kole…

            0 0
            • pos3k  

              no asi pluginy mam pres tri roky, zvuk vybornej,ty molitanky jsou ale na tri veci, 2 uz jsem nekde ztratil,trhaji se musi se koupit nahradni (u me dost slozite).Krash dratku u jacku a nasledne i u tlacitka Mute (normalni noseni, zadny navijeni ci prekrucovani).Ted si uzivam DJ sluchadla Stanton.

              ps:na kole muziku fakt nee.

              0 0
              •  

                Jen se chci zeptat, proc povazujete muziku na kole za tak nebezpecnou? Ja chapu jizdu v terenu, lese…Ale na silnici je to preci neco podobnxho jako kdyz si zapnu radio v aute. A napr. pokud trenuju pravidelne a – bohuzel – sam, tak se mi jede o dost lip.

                0 0
                • ravo  

                  1 – pouštíš si v autě hudbu do sluchátek? 2 – máš na kole zpětné zrcátko? 3 – hudba není nebezpečná, nebezpečný je biker, který neví co se okolo něj děje…

                  0 0
                • emiil  

                  Já zase nerozumím proč jste proti terénu? Když musím na silnici tak to většinou tlumím, ale v lese stejně jako na snb jsem spokojeně hluchej..

                  0 0
                  • RUMcajs  

                    Záleží jak to bereš. Já s walkmanem na kole neodpočinu, rozptyluje mě, ruší mě. Na silnici je to nebezpečný a v terénu to zas není ono. Minulou zimu se mnou absolvoval pár vyjížděk, ale když v lese zničeho nic vyjel z polňačky traktor a já si ho málem nevšimnul protože jsem ho neslyšel, tak z nákupu MP3 discmana sešlo.

                    0 0
                • pos3k  

                  pokud mozno tak v aute nepoustim muziku vubec a posloucham motor, to mi staci :-)

                  0 0
      • myscho  

        suhlas

        0 0
        • myscho  

          inac iny ako mp3 discman by som uz ani nekupoval najlacnejsie Sony,Philipsi su okolo 3000.-sk a jukeboxy s kapacitou 20 giga stoja okolo 10000.-sk ale po meste s hudbou, to urcite NIE

          0 0
          •  

            Mate pravdu. Kdyz si uvedomim, ze sjizdim kopec a jede za mnou nejakej nakladak, nebo spousta jinejch veci, ktery clovek vnima sluchem…Dik za inspiraci, uz to polouchat nebudu (dosud jsem poslouchal jen parkrat na okresnich silnicich)

            0 0
            • Azagthoth  

              Alebo ked si pri zjazde pustis nejaky dobry death hned ti to ide rychlejsie.

              0 0
    • Jogador  

      Přijde i to jako sebevražda, diskmen ubírá z pozornosti, navíc neslyšíš okolí, což by mi dost vadilo. Ale prodávaj se bedničky, musí mít vlastní zdroj, pak jsou i slyšet.

      0 0
    • wraftler  

      nosim na bike irivera mp3 discman s 120s antishocom na mp3 a v zjazde to skace dost.. ale tym co odsudzuju hlucheho bikera: ked jazdia ludia fr jazdia to pre pocit a seru na to ze dropy su ‚nebezpecne‘, tak isto si myslim ze pocuvat hudbu je sice nebezpecne, ale ked clovek hlada dokonaly pocit pospajanim veci ktore ma rad(zjazd+hudba) tak jednoducho kasle na to ci neco pocuje alebo ne.. a inak sluchatka mam take obycajne stuple sony alebo potom supnem zdroj a vysielacku do ruksaku a nosim wireless panasonic…

      0 0
      • pitelboy  

        FR je nebezpecny samo o sobe…trochu muziky to uz o moc nezhorsi…

        0 0
      • ravo  

        Sice nic neměním na tom, že hluchý bajker je nebezpečný bajker, ale nikomu nemíním sluchátka v uších zakazovat. Je to jeho problém, dokud tím nezpůsobí problém někomu jinému.

        Nemám ani potíž pochopit, že někomu je hudební kulisa příjemná, někomu ne. Ale jedno mi uniká – jak to děláš, že si dokážeš současně dokonale vychutnat jízdu a zároveň hudbu…

        0 0
        • pitelboy  

          ja sem uz na zacatku psal, ze do terenu musiku nevozim, jen obcas po silnici…

          0 0
        • wraftler  

          No ono ide o to ze sa ten dojem prepoji.. nevnim am to ako pocuvanie hudby na biku ale ako rychlost, vietor fuka do tvare, snazim sa udrzat na biku sem tam mi do prilby jebne nejaky konar sem tam nejaky skok a to cele na vlne papa roachu abo tak.. potom len uz ide o to ci hudbu prisposobim rychlosti alebo rychlost hudbe… a k tomu ze som pre ostatnych nebezpecny: kto sa boji nech nejde do lesa:)

          0 0
      • RUMcajs  

        Nebezpečnost FR můžeš ovlivnit tím jak jedeš, dovednostma atd…

        To jestli tě někdo rozšmelcuje náklaďákem se ovlivňuje mnohem hůř, když ho neslyšíš.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.