Od komínů má druhou stranu

Přidat foto

Kontrola větru

Dnešnímu počasí jsem nemohl odolat tak po obědě jsem vyrážím na švih!!

(vloženo 21.3.24)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
vasour1988
vasour1988

22.3.24 20:01

Asi jsem tu párkrát projel autem, ale vůbec si tu cestu nevybavim.Dneska jsem tak hodil nový obuti tak ho tak otestují.Ale hlavně jsem nastrojil nový přírůstek do stáje takže zítra bude asi křest ohněm!!:-))

Reagovat
bara2
bara2

22.3.24 08:22

vasoure, jojo, od Jinošova se Náměšť dá krásně objet. Za Jinošovem je odbočka doleva na Jedov, nádherná cesta tam je. Ale pokaždé jsem ji jela směrem dolů :-) Dá se taky zahnout doleva za Pucovem, tam je taky pěkná cesta dolů do Naloučan, ale už je tam trochu horší asfalt. První fotka je ze silnice na Jedov, druhá z polňačky do Naloučan. Z naloučan pak přes Ocmanice kolem rozhledny a přes Placký Dvůr dojedeš k jezerům za Náměští.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

21.3.24 21:05

Jo od nás-Pyšel-Zahrádka-Ocmanice tudy jezdím nejčastěji do Náměště nad Oslavou. Ale nejradči mám od nás-Tasov-Čikov-Naloučany-okolo Jedov-Náměšť nad Oslavou.

Od dubna se bude před Tasovem-uMlýna dělat nový most- takže z Kamenné do Tasova po hlavní silnici to průjezdné nebude tak 6měsíců

Dnes jsem se dozvěděl, že přes Pyšel to od dubna průjezdné nebude, žeptej se tam bude dělat čistička.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

21.3.24 20:57

Pane Vasour, vy to tam pěkně sázíte, pěkně, pěkně, jen houšť! ;-)

Reagovat
vasour1988
vasour1988

21.3.24 20:42

Miros: Hanzlík byl zrovna čistit kanály tak jsem ho nepotkal!!

Bara2:tu zkratku neznám ale teď mi radil jeden známý že z jinosova se dá Náměšť krásné objet na Ocmanice a vyhnes se provozu úplně.Chci tak vyrazit do Hluboké je tak krásný místní pivovar tak to asi vezmu pro změnu zkusím tudy.Jinak z Dukovan do Jinosova je supr cesta s krásnými Kopecký a krajinou je to tam fakt super.

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

21.3.24 20:02

Hanzlík se tam někde nemotal?

Reagovat
bara2
bara2

21.3.24 19:43

Pěkný okruh, často na ty cesty zabrousím, tam se jezdí moc hezky :-)

Koukám, žes to z Náměšti bral do Březníka přes Jinošov. Výjezd z Náměšti směrem na Kralice je po hlavní a frekventované silnici do kopce, to jsem si nikdy netroufla. Ale onehdá jsem otestovala tuto nábližku a podařilo se mi dostat na silnici na Březník. Je to krpál a podle mapy se schodištěm, ale kolem schodiště by to zdatný biker mohl vyjet. Já jsem to tam ten kousek prostě vytlačila. Naznala jsem, že je to použitelná cesta z Náměšti na Březník.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 8
FOSA 14
hawrda 23
Hynas 3
Pepa Hrabačov 33
bara2 8