Engadin 23 - video

Přidat foto

Trochu léta, do teplého zimního dne. Kopál střihnul video z loňského Engadinu, díky mu za to…

https://youtu.be/CjQMJRRqCp8?…

(vloženo 28.1.24)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Anatol J.
Anatol J.

23.2.24 16:12

vili:

koukal jsem se na letošní sazebník do svého oblíbeného hotelu…tak je to celých 16franků/den za síťovku s kolem…

Reagovat
Anatol J.
Anatol J.

6.2.24 09:06

vili: Tak to je pro letošek nějaká novinka, loni to tak ještě bylo, letošní ceník jsem nezkoumal .

Zároveň ale upozorňuji, že karet jsou tuším 3 nebo 4 druhy , podle hotelu a způsobu rezervace. Když je až na místě dokupovaná, pak je skutečně jen sleva 50% na jízdné, pokud je ale objednaná současně s ubytováním pro bikery předem (v k tomu určených vyjmenovaných hotelech), tak cena byla opravdu minimální (tuším 11 franků / den nebo tak nějak jsem platil).

Záleží tedy, o jaké konkrétní verzi karty je řeč… (Vím, že kupříkladu bike karta se na místě nedala samostatně koupit vůbec, nebo nějak za hodně, ale právě bike hotely ju dávají k ubyt).

V Mořici a okolí byly zdarma úplně.

Reagovat
vili
vili

3.2.24 12:45

Anatol: pokud se nepletu tak posledni info z Davosu a okoli je, ze za lanovky se i s ubytkem/kartou nedoplaci jenom symbolicky….

Reagovat
LM
LM

31.1.24 17:32

Krása!

Reagovat
Anatol J.
Anatol J.

29.1.24 10:20

A ještě jeden poznatek pro ty, co obecně ve šv. Alpách nebyli.....na rozdíl od Rakouska, kde je už prakticky nemožné LEGÁLNĚ jezdit mimo bike parky a mimo asfalt, tak zde je to obecně možné, lidé a chataři vstřícní, a naopak fandí..... nikdo vám nezačne vysvětlovat, že zrovna tady nesmíte… (ano, kromě národního parku a několika vyjímek)

Reagovat
Anatol J.
Anatol J.

29.1.24 10:13

BSA: Naprosto doporučuju, obecně Švajc, Engadin je snad vůbec nejlepší. PS: Pokud nepojedete „počesku“ ale zaplatíte si hotel, v Mořici dostanete kartu na všechny okolní lanovky, vlakem se dá i s kolem dostat až do 2200m.n.m., pak nádherný sjezd zpět dolů..... Nebo Davos, ten je sice výrazně náročnější , ale nekonečné sjezdy jsou úchvatné (jen je třeba počítat že týdenní dovolená bude dražší o jedny pláště a dvoje destičky:-) za lanovky se při ubytování tamtéž platí nějak symbolicky, a kolikrát za den jedete, nikoho nezajímá, vše v ceně, včetně praní zablácených hader…

Mohu vřele doporučit..... byl jsem několikrát, a jel bych hned (vždy tedy sám, neboť vděčnost českých děvčat je jaká je, takže už jezdím sám a nikomu se nesnažím zavděčit) ale na cestování a kolo vřele doporučuju. V ubytovacích kartách je i jízdné na MHD a vlaky RhB, takže se už pak o nic nestaráte.

Reagovat
o.unca
o.unca

28.1.24 20:11

…a vrtulníkem přiletěli údržbáři hor, ne záchranáři, naštěstí…

Reagovat
crom
crom

28.1.24 19:15

Dobře

Reagovat
BSA
BSA

28.1.24 19:02

Tak to by se mi hooodně líbilo. Ještě sehnat někoho kdo by jel se mnou. :⁠-/

Reagovat
mirorek2
mirorek2

28.1.24 18:41

Krása, moc pěkné výlety

Reagovat

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7