Rohy jsou zpět?!

Přidat foto

Mám jet jakýsi cyklomaraton a nemám na to zcela vhodné kolo. Tak jsem manželce ukrad foršťák a z krabice hanby výtah toto. Musím říct, že to není úplná kktina a celkem mě to baví. :)

(vloženo 11.8.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
HonzaRez
HonzaRez

14.8.23 11:49

A kde je ten výtah…?

Reagovat
Fugas
Fugas

13.8.23 18:08

Mám to na pevňáku úplně stejně a vyhovuje to.

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

11.8.23 21:53

Když rukám uleví, tak proč ne. :)

Reagovat
easyrider
easyrider

11.8.23 21:26

Jak píše Džorč. Tohle kolo má fakt hodně vysoko předek, takže ta váha na řídítkách není taková a drží se to příjemně. Pravý opak byly půjčený řídítka Redshift s „hrazdou“ co jsem měl na grevlu. To bylo fakt nepříjemný a v kombinaci s houpacím představcem byls taková jízda v silničním provozu celkem adrenalin. Jinak to prohnutí mě dned taky napadlo. Takhle ua jízdy asi dyzajnuje ty svý cajky Tom Riči. :)

Reagovat
Georrge
Georrge

11.8.23 20:09

Prdlajs kočkopes, třeba na touring se dělají řídítka s integrovanými vnitřními rohy, protože to prostě má něco do sebe. A pokud jsou lidi schopni tolerovat silniční páky a berany (protože jsou fakt hnusný), tak u vnitřních rohů nevidím estetický problém :)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

11.8.23 19:55

To je snad horší než ten dlouhý kočkopes o pár fotek zpět :)

Reagovat
Georrge
Georrge

11.8.23 19:19

McBlacky: na extra dlouhý xc posed to není, naopak s pohodlnějším (takovým lehce trailovým) posedem to funguje suprovně a není problém najít úhel těch rohů, aby to krásně sedlo k zápěstí.

Naopak jsem zjistil, že s těmito rohy lze vozit posed o něco kratší, než máš obvykle a tyhle rohy ti ho trochu natáhnout tam, kde to potřebuješ (roviny, do kopce apod.). A k tomu máš lehce kratší široký úchop z kopce a v terénu. Supr kombinace.

Reagovat
McBlacky
McBlacky

11.8.23 19:14

By nekdo musel vyrobit specialni rodla kde by s tim pocitalo a bylo to podobne uchopu na silnici, idealni by byl lomeny tvar smerem dolu, udelalo by se misto na zapesti. Jak to mas ty, to zatezuje zapesti dcl brutal, taky jsem s tim experimentoval. Sqlab je porad na pul cesty. Dalsi problem je vzdalennost. Na natazeny xc posedu extra dlouhy vnitrni rohy nejdou drzet moc dlouho.

Reagovat
Georrge
Georrge

11.8.23 18:57

Vnitřní rohy jsou super a to i ty, které byly původně určené jako vnější. Taky vozím klasické, protože SQ lab rohy jsou pro mou ruku malé a tyhle rovné umožňují i víc možnosti úchopu. A kupodivu to nevypadá zas tak blbě :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

vaclaw 2
Livina 35
Reyinstashot 32
gemini 7
Doyle 19
Atilla 46