Dekáč novinky 2023

Přidat foto

Nedávno tu bylo pár fotostřípků k Dekáč VanRysel novinkám, objevil jsem nějaký bližší článek ve španělštině (neumím, ale přeloženo překladačem) a tak se o něj tedy podělím, vypadá to i na brzké uvedení na trh (vesměs březen a duben 2023). Je tedy otázka, jak to bude s dostupností v našich končinách a taky, zda se Dekáč bude nadále držet své cenové politiky „Sport pro široké masy“ ? ;-)

https://www.vanryselcycling.com/…otos/8211954

(vloženo 16.2.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Jano86
Jano86

18.2.23 02:00

Grafik diky za recenziu musim to skusit

Reagovat
grafik
grafik

17.2.23 20:49

Já vozim ty dresy VanRysel za cca 1300, což jsou fakt parádní kousky a sedí úplně skvěle, o ceně to vůbec není. Kalaš mám taky ale nějak mne míjí ta emoce. Pořídil jsem i VRb ty letní s dlouhým rukavem a fakt paráda. Na letošek uz skladuju dva dalsi kousky. Proste občas mánie : ) Aktualne jsem v rozpoložení, ze místo Kalas apod. poridim sadu Giant.

Žlutý VR fluo si nemůžu dovolit, protože by lákal včely.

Jen škoda, ze se dlouhodobě zastavila nabídka novych dresů, nevím proč poslední rok-dva je sortiment ± stejný.

Ještě bych chtěl tu nepromokavou letní bundu. Zkoušel jsem ji na prodejně asi 3× … jako by byla šitá na mou postavu : )

Siroko sleduji, ale nevím, treba někdy zkusím.

MTB kola: Bílý nebo modrý Rockrider … v podstatě bych neváhal jako druhý bike, nebo kolo do práce, moc se mi libi. Ale to by mi už doma neprošlo …

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 19:22

JJ, šlapou do toho, dokonce by rádi, aby na jejich kolech jezdil Cofidis, když už ho oblékají, hadry testovaný na profíkách jsou také určitý znak kvality. Hlavně je fajné to portfolio, kdy si může zákazník vybrat levnější i krapet lepší ale stále cenově výhodné hadry, ne jak u Kalase, tam už je výhodné pouze to, co šije pro jiné, třeba pro ten Mountfield apod. ;-)

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

17.2.23 18:31

Melvin: První kus s Rivalem AXS se u nás objevil začátkem února, topmodel s Force AXS a karbonovými koly doslova před pár dny.

Reagovat
Melvin
Melvin

17.2.23 18:20

Singl: zrovna jsem chtěl napsat, že v tu dobu ještě takového gravela nenabízel. Jestli se nepletu, tak s ním přišli až teprve letos.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

17.2.23 18:17

cyklista86: Nabouchaný gravel z Dekáče bych koupil hned kdyby v té době existoval. Vůbec jsem netušil, asi jako každý, že se do této kategorie gravelů vůbec pustí.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.2.23 17:16

Singlespeed a proc sis teda nekoupil gravela z Decathlonu misto Canyonu? :D

Reagovat
Honzis
Honzis

17.2.23 17:07

Hlavně upřímně – ta značka kola je stejně vidět leda opřená někde u zahrádky, když proti mně projede černý karbon s nevýrazným designem a decentním nápisem, tak ani nevím, jestli to bylo kolo za 200litrů :-) Sám s dekáčem také nemám problém a oblečení je fajn.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

17.2.23 16:51

Dekáč nasypal do vývoje bambilióny, není to žádný lepič nálepek, co model, to originál, který nikdo jiný nemá, takže není třeba nad ním ohrnovat nos.

Reagovat
orm
orm

17.2.23 16:36

@jecnak: Nekde psali, ze to co jsi napsal, je duvod proc meni brand a opousteni znacku triban, kterou maji lide spojenou prave s levnejma kolama. Zrovna decathlon mne prijde, ze je to znacka, ktera nejaky vyvoj ma, ikdyz se to pak dela v cine, narozdil treba od lepicu znacek typu force, bbb a podobne.

Reagovat
Kadel x road
Kadel x road

17.2.23 16:01

Tak jeden nový kousek už jsem na obchodě viděl…

Reagovat
jecnak
jecnak

17.2.23 14:50

Ja fakt s Dekacem problem nemam. Mam od nich nejake bundy na kolo, jedny kalhoty, mel jsem dres a pouzivam dost jejich outdooroveho vybaveni. U kola bych nemel problem u nejakeho treba do 50. Vyse uz by mi vadil napis na ramu, potazmo vetsi vyrobci nabizeji napriklad rozsirenou zaruku, nebo nejake specificke konstrukcni zalezitosti. U drazsich kol navic hraji ve vyberu vetsi roli osobni preference / emoce.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 14:39

Cyklisto, mě u těch moderních dresů trošku vadí ty dlouhé rukávy až k lokti, na podzim a jaro ale dobrý, když si pod to beru ještě rukávky ;-)

Například tento s dlouhými (krátkými) rukávy mám: https://www.siroko.com/…-m2-colorado

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.2.23 14:27

Aduldinho to jsem tak odhadl, ze do obvodu paze 35 to tlacit nebude. Nad uz to zacina skrtit. Nektere dresy maji to zakonceni jako kdyby byl ten rukav ustrizeny a nema tak zadny uplet, gumu nic a to je super. Prijemne na noseni. Nic neskrti. Nevim proc to nedelaji a serou tam takove debilni zakonceni..

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 14:17

Fluo mě taky zaujal, bradavky taky moc ukazavat nechcu, ještěže je již vyprodaný! ;-)

Těch 35cm je na výšku bicepsu nebo kolem dokola? :-D

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.2.23 13:46

Melvin jo ten jsem zkousel taky, ale ty malo pruzne uplety na rukavech zamezuji prutoku krve kdyz mas pres ruku vic jak 35cm.. :D

Reagovat
Melvin
Melvin

17.2.23 13:19

Yura: jo ten mám taky jeden. Za ty peníze super. Pak mám ještě tenhle.

Reagovat
Enron
Enron

17.2.23 13:16

Já mám letos zimní Van Rysel a jsem s nima spokojenej. Naopak bundu jsem si tam nevybral a koupil radši to Kupkolo.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.2.23 12:01

Aduldinho no ja si myslim, ze jeste lepe viditelny je ten cerveny. Proto sem ho vzal. Zkousel sem i ten fluo zluty, ale ten je pruhledny. Nepotrebuju nekomu ukazovat bradavky.. :D

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 11:55

Cyklisto, mám od loňská přesně tento modrý a je fakt jeden z nejoblíbenějších, ta mordá je krásně výrazná, člověk je podle mě na silnici dobře vidět a navíc mám teď nějaký modrý období :-) Za ty prachy neber to?! Ale zase tam nech ještě něco pro ostatní :-)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.2.23 11:46

Aduldinho ver ze ja bych taky radsi koupil troje kratasy za 700kc nez jedny za 3000kc, ale co nadelas, kdyz nesedi? Na netu se kupovat neda. Proste bez vyzkouseni to bych se trefil z 10 nakupu v jednom.. Takze jdu do prodejny a zkousim. Napred ty levne a kdyz nic nesedi perfektne, tak zkousim dal. No a tyhle kalas sedely proste nejlepe mezi tema castelli, Force a pod.. Vzal sem tam i dres ktery sedel dobre, hodne tenky, letni, ale doma jsem zjistil, ze defakto nemuzu dat nic do kapes kvuli tomu vemi jemnemu materialu.. Jeste horsi je, ze si nemuzu k tomuto dresu vzit ani batoh, protoze se ten dres rychle osoupe a udelaji se na nem zmolky. :D Castelli za 2000… No tak posledni moznost decathlon. U vsech dresu nekejaky problem, Butto to tlacilo, skrtilo a nebo zvlastni strih moc kapes, moc zipu a pod.. Az jsem narazil na tento a parada.. Mam ten cerveny a asi vemu i ten modry a mozan i ten cerveny do zasoby.. https://www.decathlon.cz/…_/R-p-307946?…

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 11:39

Melvine, právě ty kaťata mě celkem zajímají, jestli je zkusit, jak jsem psal níže, zatím nej, co jsem poslední dobou vozil se mi jeví ty Siroko. Kdysi jsem měl oblíbené jedny Castelli ze Sportisima po slevě samozřejmě, ale tam spíš než vložka odešel materiál, byl pak již zcela síťovaný, prostě nevydržely ten nápor ;-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 11:35

Cyklisto, spíš je otázka, zda si koupit stejně osazené Colnago za 200 litrů oproti stejně osazenému VanRysel za 100? ;-)

Ekonomicky to smysl nedává, ale pocitově bych šel asi do toho Colnaga, v tom máš pravdu. Tribán za 20 je ale na takové to domácí žvýkání naprosto ideální volba, i tak jsem ho pro letošní zimu „zazdil“ plášti s hroty a jel s ním jen párkrát v rámci obce do obchodu. Raději jsem na Yoelóčko nazul 30mm trekový pláště a využívám ho mnohem raději k zimním radovánkám, tedy pokud podmínky dovolí ;-)

U těch tvých kalhot od Kalase si prostě nedovedu obhájit tu cenu, být o alespoň litr levnější, jdu do nich ;-) Navíc u MTF máš odbobné kalhoty jen za litr: https://www.mountfield.cz/…l-l-4koz3192, ano je tam jiná vložka, ale i ta SPEEDMAN je celkem cajk, kdysi s jinou Kalas kaťata nevyráběl. Navíc vložka asi nemůže dělat rozdíl skoro 2 litry? ;-)

Reagovat
Melvin
Melvin

17.2.23 11:33

Já jezdím 3. sezónu dresy a kraťasy VanRysel a jsem skokojený. Za tu cenu asi moc lepšího nejde pořídit, pokud se nebudeme bavit o nějakých výprodejích. Věřím, že Čína výjde levněji, ale ta kvalita může být celkem loterie.

Reagovat
Jano86
Jano86

17.2.23 11:32

Adu omluvam se…mas pravdu..

Reagovat
cyklista86
cyklista86

17.2.23 10:56

Ja myslim, ze Jecnak nema problem s Decathlonem. Pokud jde o ty levnejsi produkty s dobrym pomerem cena/kvalita. U tech drahych to ma pak uz jen tu nevyhodu. Ze to je proste kolo s obchodaku.. :D Triban za 20 tisic na jezdeni do prace super, ale kdyz chce nekdo kolo pro radost za 100 tisic, tak proc by si mel kupovat decathlon, kdyz muze met „pravou cyklistickou“ znacku..Opacny priklad jako kdyby treba Colnago(znacka pro narocne) zacalo prodavat hlinikova kola na clarisu za 50 tisic. Kdo by si to koupil. Clovek co hleda nejlepsi kvalitu za nejnizsi cenu pujde prave treba do toho decathlonu nebo na web canyonu a kdo cenu neresi a chce Colnago, tak asi nebude chtit sadu claris a hlinikovej ram.. Proce Decathlon se snazi proniknout i mezi ty luxusnejsi znacky, ale zakaznik nema sebemensi duvod si koupit VanRysel kdyz muze me met to same ale od uznavane znacky.. Jinak ty kratasy mam tyhle snad vydrzi jeste letosni sezonu https://www.kalas.cz/…-sle-cerne-m?…

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 10:07

Gráfo, Kalas mě hlavně zklamal jejich cenovou politikou, doteď mám pár jejich poměrně vyvedených kousků, jedině, kde jsem šlápl vedle byly tehdá nějaké lepší kalhoty ze řady PASSION, které mám sic stále jako nové, ale jen díky tomu, že je moc nejezdím, vadí mi u nich vložka, která je roztažená až do oblasti třísel…dále mám starší a krapet novější verzi těchto kalhot: https://www.kalas.cz/…-sle-cerne-m?…, tehdá jen s jiným logem stáli o 1.100,– méně, loni jsem pořídil nějakou starší skladovku stále alepoň o 800,– levněji. Ty původní mají již prosezenou vložku a možná už trošku cedníkují, ale za ty léta si to odsloužily :-)

Každopádně, loni a předloni jsem nejvíce vozil tyto Siroko: https://www.siroko.com/…y-bx-squadra, už by zasloužily následovníky ;-)

Reagovat
grafik
grafik

17.2.23 08:48

Sada dresů VanRysel se stala okamžitě mým oblíbenými. Zato třeba kalhoty Kalas, jejich kvalita před pár lety … cedník hadra.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 08:08

Smejči, máš naprostou pravdu, jediný problém u nákupu kola z Dekáče asi vidím v následné servisní podpoře, ale to si člověk může pořešit buď sám a když jde o něco zásadnějšího, tak to svěřit nějakému lokálnímu servisu, samozřejmě je podmínkou alespoň absolvovat v Dekáču tu garanční prohlídku.

Ale narážím už i na pochválné recenze na cykloservis v Dekáči, asi to opravdu záleží kus od kusu, jak se jim to tam podařilo personálně obsadit ;-)

Reagovat
Smejči
Smejči

17.2.23 08:00

Napisy na kole jsou jen otazkou marketingu a casu. Chvilku je to neznamy a nevis co od toho cekat, ale po case uz je to zajeta znacka. Stejne to bylo napr. se znackou Kross apod.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

17.2.23 07:56

Jano, Tomáš to myslel obecně, že někdo vyloženě třeba touží po tom, aby tam měl na tom kole nápis třebaTrek a ne VanRysel, kolo s takovým nápisem mu může přijít jako společensky nepřípustné ;-)

Reagovat
Jano86
Jano86

17.2.23 03:45

Toho jecnaka nejak dechatlon urazi

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

16.2.23 19:53

Kaťata VanRysel jsem ještě nezkoušel, loni jsem si koupil modrý krátký VanRysel dres a ten se stal okamžitě mým oblíbeným!

Kaťata mám nejoblíbenější od Siroko, asi na letošní sezónu objednám další.

Napisy VanRysel popř. Triban mě absolutně neuráží :-)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

16.2.23 18:46

Jano86 kratasy jsou to same jako boty nebo sedlo.Kazdemu sedne uplne neco jineho. Me treba nejmene sedely ty nejdrazsi od castelli. K cemu ti je kvalitni material, vlozka a pod.. Kdyz ti vubec nesedne strih, sle jsou moc kratke nebo dlouhe a pod.. Ted mam nejake od Kalase a jsou ok..

Reagovat
Jano86
Jano86

16.2.23 18:05

Ja spekulujem nad tym nohavicama leby mal niekto skusenost nahodou

Reagovat
Jason Voorhees
Jason Voorhees

16.2.23 16:47

Kámoš (nájezd 6–8k ročně) jezdí silniční tretre Van Rysel a velká spokojenost.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

16.2.23 16:24

Melvin tretry maji silene uzke. Ale dresy maji ok. Uz sem byl fakt nestastny jak sem nemohl najit dres, ktery by byl pro sportovni postavu upnuty v pase a zaroven neskrtil pres ruce tak, ze utne tok krve. No dekac me zachranil. A jeste jako bonus ma malou kapsu na zip, kde si clovek da doklady s penezma a nemusi se bat, ze mu to vyskoci z dresu.. :)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

16.2.23 16:20

jecnak presne to jsem chtel napsat. Cena je jediny duvod proc by si nekdo sel koupit kolo do Decathlonu. Jaky pomatenec ktery chce kolo za 100 tisic pujde do obchodaku se sportovnim zbozim, kde v oddeleni cyklistiky delaji 18leti brigadnici?

Reagovat
Melvin
Melvin

16.2.23 16:15

Nové kolo neplánuji, ale ty tretry nevypadají špatně.

Reagovat
jecnak
jecnak

16.2.23 14:59

U Dekáče šlo vždy o cenu a dostupnost. Ty kola ničím specifický nejsou, ale urazit můžou maximálně nápisem na rámu. Sám jsem docela zvědavý.

Reagovat

Další galerie z kategorie

gemini 3
Lister 6
vaclaw 7
Livina 35
Reyinstashot 32
gemini 7