Zrychleni Karmy

Přidat foto

Nepatrny rozdil tam bude. Uvidime. Jinak Griffus mile prekvapil.

Tak vyzkouseno. Cekal sem ze to bude vetsi peklo. Pocitove to plave neskutecne. Ono asi i realne. Jsou to nejaky dve vteriny na pul minute z kopce na trailu. Ale cesta po vlastni ose z trailu to je jina jizda. Takze spokojenost. Spokojenost a ulehceni ocekavam i na pumptracku a skockach.

Puvodni kola nebudou stat v koute. Doplneny draty, precentrovano,novy obuti. Takze ted bude Karma i v dirt/pumpa/XC/po­labsky DH specifikaci. Predek i zadek Renegade. Sem celej zvedavej ja to bude rezat zatacky z kopce.

(vloženo 2.2.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Milan
Milan

2.2.23 21:26

Za mne rozervanej loket na tri stehy, zlomemy karbon rodla. Malej sjezdik se zatackou s bridlicovyma kaminkama na jinak rovinatym trailu … a bylo hotovo. Musel sem se nechat odvetzt z lesa. Davej bacha!

Reagovat
ToMášMarný
ToMášMarný

2.2.23 18:16

Pán je radikál. Na dirt/pump/xc/Polabí klidně, rozdíl určitě pocítíš. Ale jestli s tim po zvyku řízneš mokrou/sypkou zatáčku, tak ho pocítíš maličko víc ;)

Reagovat
Sulka
Sulka

2.2.23 15:44

No nekupte to, kdyz je to tak vyhodny.

Reagovat
kofejn
kofejn

2.2.23 15:03

Pro mě je Renegade fakt zklamání. Jsem teda spíš turista, ale minimálně na předek zase koupím Ground control. Jak je trochu mokro tak to fakt nedrží.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

2.2.23 14:07

Mne by zajimalo, jak to bude řezat zatáčky do kopce.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Atilla 43
kubajs mtb 9
Tobyfree 16
Kubánec 27
theedge 29
TicTac135 37