Dcerky stáj

Přidat foto

Dcerka pomalu začala vyrůstat z dřevěného odrážedla Repello, tak jsem koupil na bazaru Early rider, abych zjistil, že je to na ni ještě moc velké a nedošáhne nohama na zem. Koupil jsem teda na bazaru odrážedlo z Decathlonu na dobu než doroste do Early ridera. Překvapila mě kvalita, respektive nekvalita, toho odrážedla z Decahtlonu v porovnání s Repellem na jedné straně a Early riderem na druhé.

Rád bych Early rider odlehčil, pokud to má cenu, ale moc se tam odlehčovat nedá pokud to člověk nechce kompletně vyměnit. Přišlo mě celkem těžké hlavové složení, možná karbon řidítka, ocelové šrouby nahradit za titanové. Rád bych to dostal ke 3kg. Dcera si teď stěžuje, že je to těžké :-). Nějaký další tip?

Repello – 2kg

Decathlon – 3.3kg

Early rider – 3.5kg

(vloženo 27.11.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
wilda81
wilda81

4.12.22 20:00

Fran-tic: Šterkový pumptrack jsem poznal, ale kde je ten asfaltový?

Reagovat
Radari
Radari

29.11.22 06:24

Souhlas, zeslabobane spice nebo aero podle rozpoctu. Karbonove rafky … protoze na kolech to clovek pozna nejvice .

Reagovat
Vicktorioo
Vicktorioo

28.11.22 20:49

Na Islabikes na brzdu dosáhne, ale používá hlavně nohy. Přijde mi, že např. na Rascal 14" jsou brzdy menší.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

28.11.22 15:15

Neřešit, jezdit :-D

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

28.11.22 10:35

Jop, taky jsem naběhl pro Early Ridera pro syna a upřímně, to kolo je velký špatný. Měl to velké, takže jsem pořídil ještě kellyse. Na něm se rozjězdil jako ďábel, velké pumptracky a podobně od roku a půl. Chtěl jsem tomu dát ještě šanci a na přelomu druhého roku jsme Early Ridera testli. SIce do něj dorostl, ale ta geometrie je marná a vyndal se na prvním obrubníku. Sice je pěkně zpracovaný, už už zkoušíme Rascala a ten mu zas očividně sedí lépe geometrií.

Reagovat
orm
orm

28.11.22 09:35

@ferlikster: Napadu by bylo dost, ale jak jsem psal, rad bych to udrzel v rozumnych mezich :-)). To kombo sedlo/sedlovka (je to v jednom kuse) neni tezke a myslim, ze samostatne sedlo a sedlovka by lehci nebylo. O kombu z ali jsem uvazoval. Na kolech by byl take prostor, ale prpletat to nechci a u plastu nevim, zda by se daji sehnat lehci. Zatim to vidim na hlavko, kokpit a sedlovou objimku.

Reagovat
ferlikster
ferlikster

28.11.22 07:28

Viděl bych na tom Tune Speedneedle na karbonové sedlovce, integrovaný karbon kokpit a pak nějak vykutit variaci na karbonovou pevnou lefty. Pokud to nebude stačit, tak už jenom Drillium.

Reagovat
orm
orm

27.11.22 21:03

@FOSA: To kolo neni hotove. Ty grypy jsem tam dal jen na test, abych vedel jak to bude vypadat. Pak tam dam bud omotavku, protoze dcera rana drzi riditka co nejblize predstavci, nebo nejake tenke gumove.

@Vicktorioo: Repello byla dobra koupe. Neni to levne, ale je to pekne udelane, lehke a hlavne to ma prumyslova loziska v kolech, takze to jede samo. Dcera na tom letala neskutecne. V zatacce po dvou :-). V dekaci tam je kovova tycka v plastovem pouzdre :-(. Bohuzel z Repella dcera vyrostla rychle. Zacala poradne jezdit v lete a uz v zari jsem zacal hledat dvoukolove odrazedlo.

Rothan vypada pekne. Zvlada syn brzdu?

Reagovat
Vicktorioo
Vicktorioo

27.11.22 19:49

Paráda. Náš malý přešel z Repello na Islabikes Rothan … na to jsem mu dal teď drapáky. Repello už zdědil menší synovec a všichni jsou z něj nadšení. Výborné a lehké odrážedlo na naučení co nejdříve. No a ve sklepě už má Ježíšek připravené s pedálama :-D

Reagovat
FOSA
FOSA

27.11.22 19:14

Ty gripy jsou brutus, Nesekl ses trošku? Nebo má mladá prsty klavíristy? :-D Já si tedy kupoval taky tlustší 33mm, ale hádám, že mám ty ruce o fous větší,

Reagovat

Další galerie z kategorie

Atilla 28
kubajs mtb 8
Tobyfree 14
Kubánec 27
theedge 29
TicTac135 37