Finale 5. Týden

Přidat foto

Všichni odjeli, tak mám čas jezdit pičoviny:)

351.1km 30h 41m 10,592m

(vloženo 6.11.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
-b-n-x-
-b-n-x-

8.11.22 12:45

Pěkné, fakt pěkné.

Ale já ti to nezávidím. Ty ses musel snažit, makat, a dřít na sobě, abysis teď mohl takhle užívat. Kdežto třeba já se flákal :-)

Každopádně, aspoň mám plán má důchod. Případně kdybych byl bezdomovcem, tak si vezmu nomada a budu se potloukat někde v okoli finale :-)

Takový Onuce style teplý plán :-)

Reagovat
goofy
goofy

7.11.22 16:39

Ty jo čím dál větší pekla… Respekt za to kilo. To bych měl na dva dny minimálně… :-))) Počasí stále očividně nic moc :-D

Reagovat
mr.antik
mr.antik

7.11.22 13:08

Furt čekám kdy se to počasí zlomí… ale ono se to vlastně ještě nezlomilo ani u nás.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

7.11.22 08:09

@BSA Tos zabil! :-D Přikldáněl bych se svěrací kazajce, ze sítě by se mohl ještě nějak vymotat! :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

7.11.22 07:45

Paráda a velkej respekt!

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

7.11.22 07:25

lazza: Když půjdeš třeba trochu dál od moře, překvapivě to není tak drahý:) https://www.immobiliare.it

Reagovat
lazza
lazza

6.11.22 23:34

Po to tom tvým minulým vlákně mám v záložkách Idealistu a furt zkoumám, kde by se tam dal koupit barák, trávit život :-)

To je prostě paráda.

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

6.11.22 21:14

Kopíruju ze Stravy to včerejší cento:

????????G34: Fast & Furious > Ravenant > Rollercoaster > Kill Bill 2 > Madonna > Little Champery > Rugetta > DH Men

Mio primo cento!

Tohle jsem chtěl zkusit už ve chvíli, kdy jsem viděl mapu letošního EWS – objet to bez toho prvního shuttlu. Pak jsem sem přijel a přišlo mi to po pár dnech ježdění absolutně nereálný – v půlce bych měl dost, ale po měsíci mi to zase přišlo „vždyť to není tak moc, to by mělo jít.“

Dneska byla kvůli počasí jedna z posledních možností, kdy do toho jít. Sice zásadně nelezu na Rollercoaster a hlavně ne o víkendu, ale nakonec jsem se tam trefil do oběda, takže jsem potkal jen 5 lidí.

Plán byl vyrazit co nejdřív – dny jsou už krátký, ale když jsem ráno před sedmou vylezl na balkon do studenýho silného větru, radši jsem si zalezl k počítači, že to nechám na jindy. V 8 mě začalo slunce tahat ven, takže teď nebo nikdy i s tím, že asi přijedu za tmy. Takže nandavám helmu a stahuju fakt dlouhej playlist.

Překvapivě to šlo dost dobře a přestože jsem se snažil hlavně první dlouhej výjezd šetřit síly, moc se mi to nepovedlo a byl jsem nahoře celkem rychle.

Trať závodu jsem trochu pozměnil a zařadil Champery – nechtělo se mi sápat se na hrad, abych si tam dal 3 zatáčky a pak se motal mezi pěšákama. Navíc jsou vejš, což jsem chtěl.

Dost mě zdržel DH men – moc tam nejezdím, loni jsem tam snad nebyl ani jednou, ale když se tam dostanu takhle před západem slunce, vždycky mě dostane, jak je to tam hezký. Takže místo ježdění pořád fotím a čas ubývá.

Měl jsem spočítáno, že by to mohlo dát 3k vejškovejch a cento na vzdálenost. Jako fakt nevím, jak to ty silničáři dělaj, že mají kilo u baráku – já po posledním trailu vyhodnotil, že budu krátkej, takže jsem se šel ještě chvíli motat se skomírající blikačkou podél moře.

Kus před hotelem jsem dojel Maria – guida, co bydlí u nás a má v každou chvíli nejčistší kolo ve vesmíru. Oba jsme shodně zamířili vyfotit si poslední paprsky slunce nad Loanem. Koukám na Stravu a říkám mu, že potřebuju ještě 4km. „Man, are you f-king crazy?“ Takže ještě krátkej rychle dojezd mezi auty ve večerní špičce už za úplný tmy.

Objet to není zase takovej hardcore, jak to vypadá, ale traily jsem rozhodně nezvládal jet tak agresivně jako normálně, navíc jsem to kouskoval. Borci, co to v závodě v takhle dlouhým dni dávaj v kuse v palbě maj můj respekt!

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

6.11.22 21:13

V klidu, už jen poslední týden. Počasí je letos pecka, z těch 5 týdnů pršelo 2× (jednou jsem to nepěkně chytnul), nebyl zatím ani vítr (loni jsem párkrát nevyjel, protože lítaly po parkovišti popelnice) a padaly nějaký teplotní rekordy koncem října.

Lister: trochu jsem se o tom rozepsal v minulém, jestli jsi nečetl.

Reagovat
Jarda636
Jarda636

6.11.22 21:08

Luxus

Reagovat
BSA
BSA

6.11.22 20:53

Hoďte už na něj někdo síť, hajzla, nebo nás tu bude ***** celou zimu! :⁠-⁠)

Reagovat
mirorek2
mirorek2

6.11.22 18:46

já bych přijel, ale musel bych ti sundat jeden pedál, abych stíhal

tvl to je sen, počasí pecka, tady po dvou měsících vysvitlo na jeden den…

Reagovat
vrazdit
vrazdit

6.11.22 16:42

Fakt dobrá práce! To kilo je kvalitní!

Reagovat
Lister
Lister

6.11.22 15:41

Opravdu máš možnost být 5 týdnů mimo a jen jezdit?

To ti hodně závidím.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 13
blackboy007 2
jezour 27
miťo 27
Jáchym 1 8
Pepa Hrabačov 26