Dalibor a Maják

Přidat foto

Novomlýnské jezero

most nad tratí Brno-Břeclav u Žabčic

na rozhledně Dalibor svítilo sluníčko

u Majáku bylo spíš zataženo

osluněný vrch s Daliborem od Majáku

vysílač Děvín a hrad Děvičky nad Pavlovem

Že by měl Mistr deponované jedno křesílko u Ivaně? Všimla jsem si ho už minule, zjevně tam na někoho čeká.

Nějak z toho vůbec nemám radost, už je zas podzim :-(

V blízkém okolí Velkých Pavlovic je tolik rozhleden, že i když jsem posledně projela čtyři, zůstaly mi ještě dvě v Zaječí. Na sobotu sice hlásili kolem poledne nějaký déšť, ale teplotu až 18°, tak jsem si sbalila nepromok bundu a vyjela. Nakonec jsem trochu zmokla až pár posledních kilometrů v našem Údolí, pod Pálavou bylo teplo a občas i vykouklo sluníčko. Po minulé vyjížďce na Vysočinu bylo 125km v rovinách na pohodu, akorát za Bratčicema trochu víc foukalo.

https://mapy.cz/s/dorerahome

(vloženo 1.10.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Aduldinho
Aduldinho

3.10.22 16:20

Děcka, a kdo psal, že jsme tam byli na kole? HD = hromadná doprava = bus + vláček + cca 10km pěšmo všetně výstupu cca 300 schodů nahoru na Minaret :-) Nám tam tedy vůbec nepršelo, až když jsme byli v buse a následně vlaku. A byli jsme aj uvnitř na jednom okruhu, jinak to tam tedy mají pěkně opepřené, okruh = 240 kaček/os, Minaret = 100 kaček/os, to nemluvím o tom trhaném masu a dvou pivech pod Minaretem = 270 kaček a hlavně to nebylo dobrý, zelí divné a jeden brambůrek takový nějaký plesnivý :-)

Veškerá fota zde: https://aduldinho.rajce.idnes.cz/…ednice_2022/

PS: A kolisti vesměs zákaz dodržovali, až na mělé německy mluvící dítko jsem nikoho na kole jet neviděl ;-)

Reagovat
bara2
bara2

3.10.22 15:42

Přímo u Minaretu je stojan na kola, tam si ho můžeš přivázat avylézt nahoru. Jinak po těch upravených cestičkách je zákaz, tam musíš kolo vést.

Reagovat
Kouba_2005
Kouba_2005

3.10.22 12:53

Adu, tvl, po celým areálu se na kole nesmí, ne? Tohle nařízení úplně chápu, přesto se občas nějakej jantar najde. Vylez si na Minaret a pomyšlení na kolo tě hned na chvíli přejde :-D

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

3.10.22 12:27

No víš Báro, já už těch testů mám víc, nejen to kilo, ale ještě kamenožrouta mimo jiné… Ale jak říkáš, zdraví je přednější.

Reagovat
bara2
bara2

3.10.22 12:11

Kocoure, však není všem dnům konec, hlavně, ať slouží zdraví!

Koubo, děkuji, když mě to začalo pořádně bavit, tak je po létě :-)

Adu, vám tam asi pršelo i kolem poledne, aspoň to tak z mojí pozice vypadalo. Ale podle fotek se výlet povedl, byli jste u zámku i viděli Minaret. Jak jste k němu s kolama jeli? Já to tam v létě brousila od Minaretu po jakési rozbité panelce. Hned ráno jsem to vzala přímo po té výletní cestě, tak brzo tam ještě nikdo nebyl. No a nedělní kávička je luxusní!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

3.10.22 12:02

GJ, v sobotu jsme se též pohybovali s drahou polovičkou na jihu v Lednici, bylo příjemně a před deštěm jsme byli již ukryti v HD cestou zpět. Včera jen komínovka na oběd a kafčo ;-)

Reagovat
Kouba_2005
Kouba_2005

2.10.22 22:22

Báro, velkej respekt k tvým výkonům!

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

2.10.22 22:21

Baruško, já jsem stovku letos nedal a už jí ani neplánuju, není to jen o dlouhých dnech, ale i o kondici a tu já teď nemám, myslím si, že do konce letošní sezóny, to už ani nehrozí.

Reagovat
bara2
bara2

2.10.22 21:27

Kocoure, tu stovku už teda dávám, ale ještě mám za cíl, stihnout ju do oběda. Za světla. Už skoro jsem to dala, ale přijela jsem až ve čtvrt na jednu, a to nepla. Musím počkat zas až budou dlouhé dny. Musím víc trénovat :-)

Aleši, děkuji, fotky nic moc, na pohled to vypadalo líp.

Pepo, Tomíku, ono bylo hezky a jelo se velmi dobře, až na ten kousek domů ve větru a pár kapek, i to k vyjížďce patří. Sice bylo dost zamračeno a nad Pálavou byly mraky, ale na pohled krása. A když zasvítilo sluníčko na Děvičky a Pavlov, tak to chtělo teleobjektív. Tyto tři cyklisty jsem potkala u Dalibora a zapózovali mi, taky se jim vyhlídka líbila :-)

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

2.10.22 19:51

Plně souhlasím s Pepou ;-)

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

2.10.22 12:00

Prostě Bára jede v každém počasí . Krásný výlet jsi měla , jen tak dál .

Reagovat
Ales007
Ales007

2.10.22 11:25

Ty se nezastavíš, Baru! Gratuluji k další pokořené stovce! :-)

Jinak moc pěkné fotky – přestože je již říjen, podle stále zelené přírody bych to klidně tipoval na nějaký nevyvedený srpen :))

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

2.10.22 10:26

Baruš, měla si krásnej vejlet, ty seš inspirací pro ty, kteří nevědí, jak na to. Jde o vytrvalost, odhodlanost a chuť pokořit a pořít, tak trochu i sám sebe. Důkazem jsou pak tyhle vyjížďky 100+, které sem dáváš k potěše oka ;)

Kožíšku gratulace! Hlavně to nepřežeň, pěkně pomalu a ono to půjde, neboj se. Doufám, že se v té Vídni jednou potkáme, tak jako v červenci. Tak se drž chlape a ať ti to zase lítá ;)

Reagovat
bara2
bara2

1.10.22 22:54

Miťo, děkuji za pochvalu, ale nějak nestíhám ani čas podle mapy.cz :-) Co nadělám, k rozhlednám to bylo do kopce a finále domů mi taky nejelo, tam je to taky do kopce a ještě foukalo. Ale Pálava byla dnes pěkná, když jsem se blížila, vlály kolem ní cáry mraků, hezký pohed to byl.

Reagovat
bara2
bara2

1.10.22 22:44

Supr, Kožíšku! Piánko a pro radost, nemáš kam spěchat, bezva, že to jede. Mám moc velkou radost :-)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

1.10.22 22:35

Já jsem dneska testoval sám sebe. Jestli na to už mám. Od pátku mám už vycházky. Tak jsem zkusil dojel do Vídně na vafli a kávu a zpět. A povedlo se. Samozřejmě se mě třeba posouvaly ruce po gripech nebo jsem jezdil nerovnoměrně atd. Ale s tím jsem počítal. Ale úkol splněn. Měl jsem tam slanou vafli: s hermelínem, brusinkami a uzenými mandlemi- spíš to byla- sladkoslaná vafle a Matcha Tea- to bylo sladký jak cumel i bez cukru. A dvě fotky jako důkaz. ( samozřejmě každý den na kole jezdit nebudu, to je logický).

Reagovat
miťo
miťo

1.10.22 22:14

Fotky z Pálavy mi vždy udělají radost Báro. Paráda, jsi dobrá!

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 10
Aduldinho 40
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19