chorvatsko

Přidat foto

.....po pauze zpusobeny porizenim vcel a svetobacilem zase v chorvatsku. Ale nejak uz mi to jezdeni tam nechutnalo – ty vesnice nejak vic smrdej, u silnic vic bordelu, divny vedro prestoze na teplomeru odpovidajici zari, nevim.

(vloženo 23.9.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
kandik psi zub
kandik psi zub

30.9.21 20:01

Nekde u Skradinu /Sibeniku

Reagovat
raschi
raschi

30.9.21 13:46

Manželka je dermatovenerolog, takže se jí po cestě nejvíc líbili Luetici (pro neznalé luetik=syfilitik)

Ti Čulini s Bakulema jsou kde?

Reagovat
kandik psi zub
kandik psi zub

23.9.21 15:05

@Kocour

jo Čulini a Bakule me dycky sestreli. Deti se nazvama obci po ceste vzdycky bavili, letos jsme jeli poprve pres HU. Takze jim do slovniku pribylo mimo jine Hahót, Fakospuszta, Pornóapati, Rum nebo Csákány. Vim, nejintelektualnejsi humor to neni, ale cestu jim to zkrati :)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

23.9.21 11:53

Dobrý názvy obcí xD

Reagovat
Gaper
Gaper

23.9.21 11:09

Moc toho nenajdu… Ale Makarska / Zadar jsou super destinace na silnici.

Reagovat
TheJD
TheJD

23.9.21 10:50

Aha, to jsem netusil. Je pravda, ze ty hlavni cesty, pobrezni magistrala a (jedina) silnice pres Hvar byly luxusni, co se tyce uplne vseho. Ani nebyl nejaky extra velky provoz na magistrale. Silnicky stoupajici od pobrezi nahoru jsou promenlive kvality s castmi vhodnejsimi na gravel bike, ale da se to i na silnicce, jen je potreba davat bacha na kameny. Kdyz jsem jel do vnitrozemi, tak provoz nulovy (asi 2 auta za 2 hodiny) a silnice prekvapive dobra, bez der, jen obcas ne uplne rovna (ale bez der!) a trochu spinava.

Reagovat
Gaper
Gaper

23.9.21 10:38

Makarska je na silnici dobrá volba, přijde mi že je tam kupodivu víc asfaltu. Na Istrii jsou asfaltový jen frekventovaný tahy, které jsou často i úzké. Ostatní silnice jsou gravel friendly šotky.

Reagovat
TheJD
TheJD

23.9.21 10:29

Ja si vzal letos do Chorvatska silnicku. Byli jsme kousek pod Makarskou a bylo to super, teda az na to vedro. Jeden den dlouha do vnitrozemi, druha dlouha na Sveti Jure a treti dlouha trajektem na Hvar a do Stari Gradu a zpet. K tomu tri kratke jizdy. Ridici lepsi, nez u nas (v prumeru).

Reagovat
Gaper
Gaper

23.9.21 10:21

Teď jsme se vrátili, jezdíme pravidelně na Istrii a milujeme to tam. Silnici bych tam teda nevzal, to je o život. Letos pohodová turistika vokolo Rovinji. Jejich makadanový šotolinky, to je sen, jenom v dešti na tom nechceš jet.

Chce to vyrazit ráno a vrátit se na oběd, pak to jde. Např. v červenci a odpoledne si to nedokážu představit.

Reagovat
mirorek2
mirorek2

23.9.21 08:10

počkej tady na 2° nad nulou a smog týden v kuse

to budeš vzpomínat :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 10
Aduldinho 40
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19