Petzen

Přidat foto

Je to pořádnej kopec

Byli jsme se na víkend vyblbnout v Petzenu. Thriller je jeden z nejlepších trailů co jsem jel a rádi se na něj vracíme. 1100 vm dolů na 6km čistě přírodního enduro trailu v pořádným terénu – pořád se tam něco děje.Z těch fotek ten sklon moc není vidět, ale je to fakt z kopce.

Na konec i kousek flow trailu i když to není nic pro mne. Cvaky jen mobilem, navíc světlo většinou nic moc.

(vloženo 1.9.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
hAjPR
hAjPR

16.9.21 08:27

Paráda, pěkný pojezd, už mám na seznamu… :) Hrozný, tak hodně míst k poježdění, to aby se člověk rozkrájel :)

Reagovat
lubosalbi
lubosalbi

9.9.21 08:17

To vypadá na mooc pěkný ježdění, na to flowčko by bylo škoda gum a destiček, to mě taky neba.

Reagovat
theedge
theedge

2.9.21 17:39

Tak u mne to bude za B :-) A kdybych to dělal jak ty, tak bych v tom špitále skončil taky :-D

Mám nabouraný ramena a málo naposilováno ( prakticky nic i díky těm ramenům ). Ježdení tohoto typu musím mít jen určitý objem a pak už pauza, jinak se nevysvleču ani z dresu … Ale už dávno mi není dvacet, tak už nějaký velký zlepšení fyzičky neočekávám :-)

Reagovat
ufoncz
ufoncz

2.9.21 17:11

theedge: Pozdní vstávání, a/nebo špatná fyzička :-D. Za jedno časný ráno + dopoledne se dá stihnout 35 km za svoje v Jamnici, čtyřikrát hore-dole v Petzenu a ještě špitál v Klagenfurtu. Když jsem viděl ale Mežnicu, tak dvojnásob lituju, že jsem se přemísťoval do Petzenu. Ten standardní Thriller je ale pěknej, to jo. Ta varianta je už na mě moc prudká.

Reagovat
theedge
theedge

2.9.21 08:07

vili: Uřčitě jo, ale za mne už to na tuto kombinaci chce prodlouženej víkend. Z Thrilleru jsem za jeden den ježdení tak rozbitej že druhej den to nějak přežiju a odjezd. Přejíždět do Jamnice a tam to brousit za svoje a ještě přejezd do CZ je už na mne hodně.

Reagovat
hawrda
hawrda

2.9.21 07:59

Drsné ježdění.

Paráda, krásné foto.

Reagovat
vili
vili

2.9.21 07:49

Tam to bylo fajn. Ideálně skloubit s Jamnicí přes kopec – ta mě nadchla víc :-)

Reagovat
theedge
theedge

2.9.21 07:40

goofy: Jo z Petznu každej zná jen Flow Country trail – mega flow trail podle kterýho se inspirovali na Dolní Moravě. Má to tuším 11km a je to nekonečný. Tyhle věci mne nebaví.

Na druhou stranu se tam jezdí EWS a to právě na Thrilleru ( 6km krpál v kuse ). Thriller má 2 varianty – prudkou ( klasický Thriller ) a jestš prudší – EWS varianta. Na závodech se jezdí obě. V některých místech je to v tak prudkým svahu, že se to blbě fotí – mimo trail je problém si stoupnout. V exponovaných místech jsou kolem trailu sítě, protože dolů je to fakt skála a nebo padák.

Trail je to super zábavnej a vůbec ne lehkej. Je to minimálně upravovaný – žádný klopenky, zádný dřevěný odpaly a wallride. Čistá příroda a je to celkem motokros – kameny, kořeny a volný štěrk. Rozhodně žádný klasický bikepark. Pro lidi co mají rádi takovéto přírodní až freeride ježdení to je super. Někdo to sfoukne napohodu, ale věřím že pro někoho to bude i dost výzva. Není tam moc hluchých míst a celých 6km je to zábava. Je to hodně fyzický – dát to dolů v kuse si moc nedovedu představit :-) Videa na youtube fakt hodně klamou, realita je daleko rozbitější a prudší.

Flow trail tam brousí hodně lidí, ale na Thrilleru jsme během dvou dnů potkali asi 5 lidí.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

2.9.21 03:46

Dobrej brajgl. To by mi nevadilo jezdit.

Reagovat
goofy
goofy

1.9.21 23:48

Kurde jsem měl Petzen jako vyšejpovaný park, ale tohle vypadá hodně výživně! Že je to z kopce je vidět i z fotek, takže to bude fakt krpál, a terén taky krásný… Asi bych se občas i prošel :-D

Reagovat
wilda81
wilda81

1.9.21 22:55

Pěkné fotky i sklon

Reagovat
fery18
fery18

1.9.21 22:12

Vážně parádní, tohle trochu závidím : -)

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

1.9.21 21:40

Mazec, i z fotek mi to příde pořádnej sešup, fotky parádní.

Reagovat
Pepe72
Pepe72

1.9.21 21:13

Fajne

Reagovat
snas89
snas89

1.9.21 20:55

Pekny!:)

Reagovat

Další galerie z kategorie

matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7
WRCfan 2