Léto budiž pochváleno

Přidat foto

PP Háje, vápencový pahorek s výskytem vzácného hořečku a orchideje kruštíku. Na obzoru Mařský vrch s vysílačem

Jalovce na Hájích

Tvrz Smrčná..

..v rámci Havarijního programu v havarijním stavu

Nafoceno dnes mezi Bohumilicemi a Vacovem. Pohodová projížďka s blizzem a dobíjení vnitřního akumulátoru na horší časy.. Dodat není co, fotky to řeknou líp než já :-)

(vloženo 31.7.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Aduldinho
Aduldinho

4.8.21 15:52

Mamko, ten Cannondale je naprosto cajk, to je pevnější plast, já mám teda bílej pro upřesnění, tady na zdejších výmolových silnicích dostává držák možná víc rázu než by zažil na MTB, takže myslím že bude v poho a černý je praktičtější ;-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

4.8.21 13:59

Díky pane. Ano, dnes ráno to byla mokrá jízda :-/

Reagovat
vpa007
vpa007

4.8.21 12:41

Tak teda jo, chválím léto i tebe, žes to tak pěkně zaznamenala, zakonzervovala i pro dny deštivé, jako je ten dnešní…

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

4.8.21 11:58

:-DDD No, chyběls tu!

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

4.8.21 11:53

Opylovaci, lákáš mě do Oybinu na držák? No uvidíme ;-))

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.8.21 11:51

Ale ja myslel jina čísla ;).

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

4.8.21 11:48

Opylovaci, věřím. Obzvlášť ty se závodnickou minulostí, z toho asi není jednoduché vystoupit a přepnout hlavu „jen“ na tu prostou radost. Proto taky nechci na kole jezdit nic výkonnostně, i když bych možná ve své kategorii starých bab na nějakých hobíkách nebyla úplně mimo :-)

Doubku, čáry taky dobrý :-) Vozím na řidítkách mobil s mapou, ale jen kde jsem prvně samozřejmě. Ta tvá mininavigace vypadá taky celkem funkčně.. Ale nejlíp to stejně odsejpá za vypracovaným chlapským lýtkem :-D

Percy, moc děkuju, to mě vážně těší :-)

Aduldinho, už jsem tu maximálku našla, dneska ráno! Je to dobrodružství s Brytonem, každý den objevím novou věc :-D Ani appka není třeba, přepíná se přímo na kompu, hlavním čudlem to skáče okamžitá – průměrná – max. Za ty odkazy na držáky moc děkuju, objednám. Ten co máš na závoďáku se teda neklepe? Akorát já v tom lese asi uklepu všechno :-D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.8.21 11:25

Mamko, hoď skromnost zahlavu a porid original na bike24. Jinak kdyz dorazis do Oybinu, tak ti dam origos matros ;) i kdyz vypada trochu jinak nez na obrazku nize. Mam dva, zbyly mi z dob minulych.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

4.8.21 10:04

Jasně, že tam je maximálka i průměrka. V poli rychlosti (údaje v proštředním kolečku) se dá navolit buď aktuálka nebo průměrka nebo maximálka, vše je nutno nastavit přes aplikačku v nastavení obrazovek.

Je možno použít jakýkoliv předsazený držák na Garmin, jelikož jsem dříve vozil Garmin, tak je to dost výhoda, ale v Dekáču jsem pořídil na MMRko nějaké za 250,– Kč sic to drží, ale při nerovnostech to teda solidně vibruje :-) Navíc teď už ho nemají v nabídce, jen ten VanRysel za 500,– což je stále teda o 500 levnější než origoš Garmim.

https://www.decathlon.cz/…8487178.html

Na závoďku mám tento: https://www.koloshop.cz/…n-black.html

Teď jsem nalezl nějaký ještě levnější: https://www.koloshop.cz/…-cerny-.html

Reagovat
perceptio
perceptio

4.8.21 09:43

Mamko, každopádně ten výsledek, co sis dala práci, stojí za to. Ty fotky jsou fakt moc hezké. Nejsou zbytečně moc přearanžované, tak akorát.

Reagovat
doubeq
doubeq

4.8.21 07:06

Stačí mít navigaci a hned koukáš na čáry :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.8.21 05:23

… " oprostit se od čísel není jednoduchý ". To mi povidej, bojuju s tim celej zivot :).

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

3.8.21 22:26

LM: přesně jak píšeš, past! „A schválně, jestli udržím těch 35 i v tom písku po rovině!“ člověk by se uštval!

Na záznam maximálky jsem ještě nenarazila, ono to asi bude v exportovaných datech do appky.. to bude teprve další level :-)) Ale i tak chceš vědět třeba konkrétní rychlost v konkrétním místě..

Každopádně to není zrovna bezpečná věc a oprostit se od čísel není jednoduchý

Reagovat
LM
LM

3.8.21 20:13

včera jsem se ve sjezdu po rozbité lesní cestě přistihla, že místo před sebe čumím, kolik jedu

To nemá záznam maximální dosažené rychlosti během vyjížďky?

Ale je to taky past. Sice nečumím na tachec, ale občas mi prolítne hlavou: „když to tady pustím bez brzd, tak schválně jakou budu mít dole maximálku“ :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

3.8.21 20:04

Deset centimetrů navíc dělá sakra divy ;-DDD

Nojo, byl v plánu, ale v dekatlonu jsem narazila bohužel na takové jelítko v záběhu, že ho nebyl schopen najít.. nebo ho fakt neměli. Tak časem..

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

3.8.21 17:56

Mamko, porid si predsazeny drzak. Nebudes tolik odmrkavat od záměrný a deset cm navic dela divy :)). Sice se predsazenej pouziva teoreticky vic na silnici ale kdo hodne jezdi na horaku mix, tak proc ne ;)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

3.8.21 17:49

Aduldinho, tak zatím se s tím sžívám, včera jsem se ve sjezdu po rozbité lesní cestě přistihla, že místo před sebe čumím, kolik jedu.. tak takhle by to asi nešlo, no :-D Funkcí to má ňeurekom a na všechny jen tři tlačítka, tak je to ovládání takovej dost binec.. Jinak km do práce a z práce mi změřil, m nahoru taky, jsem spokojena a můžu ho zas odložit :-D

Kotwíku, díky pane :-)

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

2.8.21 22:29

Tak to je krása pohledět :-) Jsi prostě šikulka :-) GJ Mamko.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

2.8.21 20:49

Mamko, paráda, snad budeš spokojená, ale na 3kilo doporučuji přibalit powerbanku, zatím mi zvládl 298km a pak zdechl, ale záleží, jak dlouho to pojedeš (umí autostop), ale bohužel ho při zevlinku nelze vypnout, jinak ti automaticky uloží aktivitu, takže musí běžet celou dobu, Garmina jsem mohl vždy třeba v době žvance vypnout a ušetřit nějakou energii ;-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

2.8.21 17:25

Kofi, krajic, díky kluci :-)

Oldo, doubku, Aduldinho, vždyť říkám, buďte rádi, že jste normální! ;-)) Taky mít za parťáka na kole fotografa, to je kolikrát na mašli :-D Aduldinho, morálka se teď možná trochu zlepší, včera jsem si dojela pro Brytona, tak třeba na mě ty čísla trochu zafungujou.. anebo ho budu zapomínat doma :-D

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

2.8.21 14:21

Já též nic neupravuji, maximálně rovnou v telefonu (ořez a přisvětlení), někdy proti světlu je tam houno vidět a nebo jsou tam zbytečnostě okolo :-)

Reagovat
KRAJIC
KRAJIC

2.8.21 12:14

čb,čb,čb

Reagovat
kofejn
kofejn

2.8.21 08:59

Nejvíc se mi líbí 6 a 5.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

2.8.21 08:16

Doubku, jsem rád, že v tom nejsem sám ;)

Reagovat
doubeq
doubeq

1.8.21 20:57

Taky nic neupravuju, jsem lenoch :-D

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

1.8.21 20:34

Mamko, no a to je právě to! Vzhledem k tomu že, mě práce na úpravách fotek nebaví, tak to nechávám dceři v rámci jejího studia, ale ona mě skoro vždy odpálkuje, takže to vkládám bez úprav, prostě jak to pořídím. Teď víc jezdím, než fotím, momentálně zase jezdím na čísla a taky proto, že opakuji stejné trasy, co už jsem sem dával. Focení by mě asi bavilo, jen čekání na vhodnou chvíli ne.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

1.8.21 19:10

Děkuju všem :-)

Oldo, ty úpravy to asi většinou chce. Zrovna u těchhle jsem strávila možná hodinu u PC, srovnat horizont, oříznout, pohrát se světlem, barvami.. ale nenech se mýlit, jsem fakt laik, nikdy jsem se nezabývala žádnou technikou focení nebo úprav, jen to fikám, jak mi to přijde dobré. Ale je to stejně taková úchylka, to focení, takže si z toho nic nedělej a buď rád, že jsi normální ;-))

Pepo, to jsem vážně ráda. Díky :-))

Kali, diolch am eich geiriau caredig a'r gwerthfawrogiad a gefais gennych :-))

Kožíšku, to je myšleno obrazně. Žádný e-bike nevlastním ;-)

člen: děkuji. Ta včela byla samozřejmě náhoda, objevila jsem ji až doma. Fotka je docela detailní výřez, tak ta ostrost není optimální. Ale na mobil to jde ;-)

Aduldinho, včera dobito do plna, dnes už zase trochu odčerpáno :-) Ale tříkilo to nedalo, jenom asi tak stovku, do krámu a zpátky ;-) A s tou přehazovačkou máš pravdu, no.. Tak mě ty máky vzaly, až jsem se dopustila takového frapantního faux pas :-D

Opylovaci, tak to děláš velmi dobře! Však určitě budeš dlouho zdráv a ducha bystrého, o tom u tebe nepochybuji ;-)

Zoidbergu, díky pane :-) Ano, je to přesně, jak říkáš, hledáš kompozici, čekáš na světlo nebo ho naopak honíš, pak aby se mi moc netřepala ruka… :-D Abych se vůbec někam s kolem dostala, tak to řeším tak, že těch fotek nasekám kvanta a pak je doma třídím a mažu.. Ty to musíš mít ještě daleko těžší s focením těch zvířat, to fakt klobouk dolů!

Tomíku, máš pravdu, je to trestuhodné! Tak jsem blizzovi dnes jako odpustek koupila krásnou novou podsedlovku ;-) A děkuji :-)

Percy, děkuju. Ten text je tentokrát ošizenej, já vím.. Ta pohoda byla tak nějak slovy nesdělitelná. Zkoušela jsem to, ale vyznělo to lacině. Tak radši jen ty obrázky :-))

Doubku, to je ale náramně pěkně vyfocené kafe! :-D Děkuju :-)

hery, moc pěkně je u tebe v rajónu! Ty vápencové Háje mě překvapily, to bych čekala spíš někde na jižní Moravě. A byla to šťastná náhoda, jen že jsem jela okolo a zahlídla ceduli Přírodní památka.. Děkuju :-)

midlandere, mravenci by tě tam moc dlouho válet nenechali :-D No, u nás už jsou jinak máky taky odkvetlé, tyhle byly jakési retardované :-D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.8.21 14:53

Tam by se to válelo! Občas závidím kravám, jak si tak celý rok lebedí na louce…

U vás máte tu přírodu snad o měsíc zpožděnou… vlčí máky už jsou davno fuč a žně v plném proudu.

Reagovat
hery4
hery4

1.8.21 13:05

Cestičky kolem Spůle jsou nádherný, moc pěkné fotky

Reagovat
doubeq
doubeq

1.8.21 13:04

Nj, další pěkné fotky. Mě dneska napadlo vyfotit akorát kafe :-D

Reagovat
perceptio
perceptio

1.8.21 12:19

Teda…co jsi ubrala tentokrát na textu, tak opravdu doháníš na fotkách. Krásný :-)

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

1.8.21 11:43

Kolo se na pravou stranu nepokládá ;-)Foto pěkné 3ka obzvlášť.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

1.8.21 11:24

Zoidbergu, až na tu první fotku, kde podle mě leží kolo na přehazovačce, to se nedělá, tyty :-D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.8.21 11:13

Opět oku lahodící fotky. Dobře to znám – jak si člověk ten virtuální rámeček před sebou posouvá, případně udělá nějaký ten krok vpřed či stranou, dokud, jak tomu sám říkám, není fotka „správně vyvážená“ (a nikde nic neruší) :) A líbí, se mi, jak umíš do fotky vložit kolo tak, aby ji dotvářelo.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.8.21 08:38

Dobijeni je důležitý pro telo i ducha. Ja dobijim takřka denně ;).

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

1.8.21 08:19

Velká fotohitparáda a doufám, že akumulátor dobit a brzy sem lupneš zase nějaký tobtříkilíčko ;-)

Reagovat
člen
člen

1.8.21 07:57

Já dobíjení aku plně rozumím a fotky nádherný. Dvojka s letící včelou paráda a ČB mají taky super náladu.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

1.8.21 06:44

dobíjení vnitřního akumulátoru na horší časy.. Tomu nerozumím

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.8.21 06:32

Neis iawn, iawn. :-DDD

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

1.8.21 00:09

Nádhera. Hned je ta noční veselejší. Dobíjení akumulátoru na dálku:-))))

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

1.8.21 00:00

Mamko, zase paráda, nevím, jak to děláš, ale mě se to takhle povede málokdy, ale je to spíš rukama než telefonem. Ty fotky neupravuju, protože mě to 1. nebaví a za 2. neumím to a za 3. zdržuje to, navíc bych to musel dělat na PC a ten s sebou na chalupu nevozím, nemám na něj čas.

Reagovat

Další galerie z kategorie

FOSA 14
hawrda 15
Hynas 3
Pepa Hrabačov 33
bara2 8
Tomik_S 6