Veliká sláva pod Kotlovů :-)

Přidat foto

Vloni skrze covid to pasekářské setkání nebylo, o to víc si to všichni letos užili. Zaplať pánbůh, že to ještě někde na Valašsku funguje. Jednomu poskočí srdéčko, když si vzpomene na průchoďák na Lysé, tragický osud Pusteven s tou Kořistkovou obludností a vlastně bohužel i stav javornického hřebene. Tohle zkrátka je Valašsko!

Cesta tam i zpátky k autu parádní, prcek dupal jak šlak! A i na defekt došlo! :-)))

(vloženo 25.7.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
vrazdit
vrazdit

26.7.21 15:06

Pěkně! jeli jsme to minulý týden s mladým (ale už starším), z Karolinky ke Galíkovi po stezce, pak pod Vysokou a na hřeben, zastávka pod Kotlovou, zastávka na Soláni, pak zpatky Kotlová a dolů na Jezerné (sjezdík docela solidní) a zpět od kruháče do Karolinky… pod Kotlovou u okénka i vzhledem k vrtkavějšímu počasí naštěstí jen pár lidí :) borůvky jsme chutnali asi ve stejném místě jako vy, je jich letos dobrá úroda :)

Reagovat
bathed
bathed

26.7.21 07:34

Mikes: je :-). Ale ja si koledoval – 0.8. No a hlavne – to nebyl jrebik, ale cvaknute o rafek pres sutr. Na druhou stranu oprava s tema samolepkama byla bez vyzouvani za 10 vterin.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

26.7.21 06:53

Klobouk dolů před prckem! Pěkné cestičky, lemované borůvčím, no paráda… Není ta duše foss, ta nepropíchnutelná, nebo se pletu?

Reagovat
mOZZek
mOZZek

25.7.21 21:49

Jó u Valašského okénka je vždycky dobře:-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

hawrda 4
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15
bara2 34