Po kopcích Blanského lesa

Přidat foto

Zdejší bikeři mi asi dají sodu, že jsem si nedal klasický pivo, ale je mi po něm na kole těžko. Ale jinak si ho dám s chutí :-). Tady jsem byl v příjemné hospůdce Na Zastávce ve Vrábči.....

Výhled na Kleť....

Pomníček Svaté trojice..

Blanský les.

Byla i koupačka. Po X letech v rybníce. Bylo tu super.....

V dáli Budějovice...

Dubné

Dneska bylo krásně. Tepleji, ale krásně. A konečně jsem měl i čas na větší projížďku. Od rodiny jsem dostal propustku a ani jsem nemusel péct štrůdl (jako mumonbike) :-). Štrůdl upekla naopak žena.

A dneska jsme si máknul. Jsem typ cyklisty, který má projížďky 30 nebo třeba 40km. Kochačka po okolí a tak. A dneska 62! Uf. Takže osobní rekord.

(vloženo 24.7.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
perceptio
perceptio

27.7.21 11:03

Díky mamko za pochvalu. Jo, určitě se to posouvá a baví mě to. Přesně jak říkáš, člověk využije čas, aby něco viděl, poznal a ještě udělal něco pro zlepšení kondice. Je to náplň a skvělý relax. Ale každopádně tvé výkony jsou obzvláště obdivuhodné :-).

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

27.7.21 08:51

Krása Percy, ta pohoda z toho úplně dýchá. Pěkně jezdíš, pěkně si to užíváš a palec nahoru, že i při všech rodinných povinnostech (ale i radostech určitě) si volný čas raději užiješ na kole než na gauči u bedny nebo v hospodě :-) A všichni kluci tady, co jste přispěli, super, jak jezdíte ;-) Fyzička jde nahoru s pravidelností, člověk se přestane na kole trápit a začne se rozhlížet, kam by se tak dojel podívat. A pak tomu propadne, protože jsou to prostě zážitky a krásně strávené dny :-)

Reagovat
Pepe76
Pepe76

26.7.21 05:57

Paráda

Reagovat
perceptio
perceptio

25.7.21 14:15

Děkuju Báro. Jojo, ten rybník mám moc rád. Chodili jsme tak jako děti. Je zapadlý v takovém údolíčku a nikdo tam moc nechodí. Takže jsem si to risknul i na Adama :-).

Blanský les mám celkově rád. Kopce, ale přitom to nejsou žádné drastické vrcholky.

Reagovat
bara2
bara2

25.7.21 12:31

Na čtvrté fotce je krajina dle mého gusta, pěkná, i když na kole je každý brdek cítit, za ty výhledy to stojí. Koupačka musela být podle fotky fajn, travička na břehu, takové tiché zákoutí. Máš dobrý vkus v délce běžných projížděk, to je tak akorát, tak moc ráda jezdím, si člověk užije pohybu i pokoukání po krásách kraje :-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

25.7.21 08:02

Je pravda, že když jezdíš sám, je výhoda toho, že si tempo i rychlost nastavuješ, kolik sneseš, podle hesla jaký si to uděláš, takový to máš, nevýhoda je v tom, že kdyby se ti něco stalo, nemá ti kdo pomoct ;(

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

25.7.21 07:01

Pěkná krajinka. Kilometry neřeš a pivo už vůbec. Důležité je být zdráv a mít možnost jezdit.

Reagovat
Jano86
Jano86

25.7.21 04:49

Tiež jazdím sám keďže okolo mňa žiadny cyklista :) výlet super :)

Reagovat
perceptio
perceptio

24.7.21 23:14

Je pravda, že s parťákem člověk vymáčkne víc. Několikrát vyzkoušeno. Ale jinak jezdím taky sám. Ale ani mi to tolik nevadí. Dělám rád věci po svém :-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

24.7.21 23:07

Sudocrem opravdu funguje, zkuš to i na sobě, koneckonců i u dětí mažeš tyto partie, tak proč to nezkusit… To co píše kožíšek je pravda, ale tu kondici časem získáš, tak jako tak. Jen si prostě tu hranici, budeš posouvat pomaleji, i já na tom dělal téměř pět let, takže taky žádnej rychlík… Za to dnes, vzdálenosti mezi 50 – 80 km v pohodě, ty delší jsou pro mě náhodné, ale ne nezvladatelné… Jezdím sám a z toho to taky tak trochu pramení, mít parťáka na stejné vlně, jelo by se líp ;)

Reagovat
perceptio
perceptio

24.7.21 22:57

Sudocrem jsem ještě nezkusil. Jen na děti :-)). Jako každopádně to nějaký trénink chce. Bez toho to taky nejde. Vidím to na sobě… A pauzičky jsem si musel právě dávat, viz. pivo a koupání.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

24.7.21 22:41

Jo, jo ten Sudocream je výborný, dnes jsem na kole nejel, jak jsem psal dříve, ale v oněch místech mě pálelo, že to bylo k nevydržení při chození, Sudocream mě zachránil. Jinak je to ježdění hlavně o fyzické kondici, když nohy už nemůžou a hlava radí: jeď dál, tak stejně si člověk musí chvíli odpočinout, aby nabral nějakou energii nebo něco pojíst a napít se.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

24.7.21 22:28

Perceptio: taky trpím s přidělí, hlavně při více jízdách po sobě a bez Sudocremu a pořádné výstelce na kraťasech, ani ránu! Musíš si najít to své, co ti bude vyhovovat… Taky mám pár oblíbených míst na focení a taky je to naživo lepší, nájezdy jsem postupně zvyšoval z nějakých 10 a ž na osobák 126 km a jde to. Je to o vůli, kondice v tom nehraje až takovou roli…

Reagovat
perceptio
perceptio

24.7.21 22:21

Mikeši, jo, něco na tom bude. Před pár lety jsem dla sotva 10 :-)). Akorát mě poslední dobou omezovala moje prdel, hemeroidy, zánět na kostrči… No veselý.

Ten výhled mám moc rád, můj oblíbený. Naživo je to pecka.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

24.7.21 22:17

Perceptio: neboj se, to půjde. Je to hlavně o hlavě, když hlava nebude chtít, nebudou chtít ani nohy. Vím o čem mluvím! Já dnes 69 km a na první dobrou a ani nejsem utahanej… Líbí se mi čtyřka, jen to trochu kazí, ten kraj silnice, jinak ok.

Reagovat
perceptio
perceptio

24.7.21 22:17

Kozisku, to ti i závidím… U mě musím každou projížďku nějak pracně zařadit mezi rodinné výlety, nákupy, povinnosti… Ale tak to je.

Reagovat
snas89
snas89

24.7.21 22:05

Pekne. Jen pokracuj a zvedej to dal:)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

24.7.21 22:04

To je výhoda u mě nikoho podplácet nemusím a můžu být celej den v perdeli.

Reagovat

Další galerie z kategorie

hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15
bara2 34