Bianchi & Favorit Reparto Corse, F1 9176

Přidat foto

x100v, iso 160, objektiv 23 mm, 0 ev, f/4, 1/1000 s, 1/320, a 1/160, jasno, jihovýchodní vítr 14 km/h, slunečno, 995 hpa, bez srážek, vlhkost 44%, 29*C. Tak jedem, ale na kterém?

(vloženo 24.7.21)

aktuality aktuality
Ohodnoť bajk: (4.5  / 19 hlasujících)
Značka Bianchi & Favorit
Model Reparto Corse, F1
Modelový rok 9176
Velikost 59, 60
Rám thron, 531
Vidlice thron, 531
Hlavové složení ultegra, record
Kliky ultegra, record
Středové složení ultegra, record
Přesmykač ultegra, record
Měnič ultegra, record
Řazení ultegra, record
Převodník ultegra, record
Kazeta shimano, velo
Řetěz shimano, shimano
Náboj přední ultegra, record
Náboj zadní ultegra, record
Brzda přední ultegra, victory
Brzda zadní ultegra, victory
Brzdové páky ultegra, record
Ráfek přední tx, ma40
Ráfek zadní tx, ma40
Dráty hosi, berg
Pedály shimano, shimano
Řídítka campione, merckx
Představec eclipse, xa
Sedlovka dura, record
Sedlo italia, rolls

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Romaskov
Romaskov

8.8.21 00:18

Krása, krása. Dávám za 5,5

ps. prosím správce webu kicknout „orm“, rád čtu názory o kolech a ne názory pomýlených jedinců, kteří zatalpají svými nesmysly celé vlákno…

Reagovat
learita
learita

26.7.21 18:32

Cioran – díky za ta pěkná slova na naší adresu. Potěšils.

Snažíme se probouzet kousky závodní historie. Myslím, že můžu i za Aktuality říct, že nás to hrozně baví a dost často spolu řešíme ( včetně Pilaneho) kdejakou prkotinu ohledně té staré veteše.

Já tedy letos mám tvůrci pauzu, ovšem nějaký ten náboj ještě do budoucna vystřelím.

Mr. Antik – bydlím hned u Labe a nikdy jsem tu problematiku návyku na dualy vs. vhodnost siticu do Polabí nedokázal vystihnout tak snadno jako ty:-)

Reagovat
mr.antik
mr.antik

26.7.21 17:28

Tak určitě na tom s dualama, řadit sytičema, to je tak nějak do polabí…

Reagovat
HonzaP9
HonzaP9

26.7.21 12:36

Je to jedno, přeju krásnou vyjížďku!

A panu ormovi přeju trochu nadhledu, věřte mi, že s ním se žije líp!

Reagovat
walrus
walrus

26.7.21 10:54

Shimano 600 je moje oblíbená sada. Taky ji mám na jednom kole. A je to fakt paráda jezdit s dualama. Naproti tomu ten Favorit má mnohem lepší rám, pohodlnější na jízdu. A campa díly to je jako umělecké dílo. Takže za mě taky nerozhodně.

Reagovat
Hogy
Hogy

26.7.21 09:52

Našel bych doma místo pro obě.

Reagovat
Coural
Coural

26.7.21 08:18

Obě jsou krásný, ale dneska už bych nechtěl ani jedno.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

25.7.21 21:27

Pardon. Tak pokud lidi jako aktuality, learita a jim podobní přispivají tomu, že „jde BF dost do hajzlu“ (citace), pak již ničemu nerozumím.

Já se domníval, že tam jej spíše posunují lidé jako Smazaný účet & Doom ve všech jeho podobách, usps, agent a podobní primitivní chudáčci.

V žádném připadě však ti pánové nejvýše jmenovaní, kteří, alespoň podle mého názoru, zasluhují úctu, obdiv a především toleranci.

Reagovat
KUBULA
KUBULA

25.7.21 21:25

orm: Sorry jako, ale jediny kdo tu kope jsi ty, dojdi si pro koblihu a parek. Nebo radeji koukni jestli sis vzal vdechny prasky. Obe kola jsou autora, fotky jsou dobre, popis uplny a to ze jsou ve dvojici ma svuj ucel. Jenze at ti tu kdokoli argumentuje čímkoliv od tebe zni jedno: ne, neodstoupim, ja nikdy neodstoupim.

Podobnost textu s politickym denim v teto zemi je ciste nahodna a veskere fraze jsou smyslene a nezakladaji se na skutecnostech.

Reagovat
orm
orm

25.7.21 20:50

@aktuality: Vsichni, i odpurci pravidel, chapou, ze dve kola v teto kategorii neodpovidaji pravidlum. Jen ty tu budes kolem sebe kopat a rikat ne ne ne. Jak jsem psal, BF je za posledni roky dost do hajzlu a ty tomu prispivas svoji troskou. Timto koncim, protoze ocividne nemas na to, abys pochopil, co je spatne.

Reagovat
Cen da H
Cen da H

25.7.21 19:18

Obe kola krasna, tezko bych vybiral, skoda ze diskuze neni hlavne o nich ale o pravidlech bf, pritom tu tak pekne funguji soukrome zpravy…

Detailni fotky bych tez uvital.

Reagovat
learita
learita

25.7.21 19:11

Já vlastně nevím… Aktuálně jsem celkem zlenivel řadit páčkami na rámu a když už sednu na Favo, tak na něm ze zvyku hledám dualy:-). No a to Bianchi dualy má.

Ovšem Favo je mi mnohem bližší a navíc na 531 to bych tu absenci dualu jistě chvilku vydržel :-)

Reagovat
learita
learita

25.7.21 19:00

Orm – promiň, ale nic jsi nepochopil. Já jsem celkem velký dodržovatel pravidel a děti rozhodně neučim pravidla nedodržovat.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

25.7.21 18:56

Jo – a ještě jednou: na projížďku, zvlášť pokud se chce člověk nenápadně předvést, samozřejmě Favorit z 531 a na (nuovo?) Recordu.

To by muselo být ještě trochu jiny to Bianchi. :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

25.7.21 18:51

Tato dvě kola na jedné fotce jsou betálný. A popis taky. Asi to nebude nadále tady nějaká norma, ale takto a mozná projednou: škoda, že to dosud nikoho nenapadlo. :)

Reagovat
aktuality
aktuality

25.7.21 18:13

Možná by bylo fajn podívat se, čím přispíváte vy a zda nakonec vy nejste ten, co porušuje pravidla. Např. pravidlo č. 2 nám říká „Vkládej kvalitní fotky“. Jste si jistý, že toto je kvalitní fotka?

Reagovat
aktuality
aktuality

25.7.21 18:08

Pane orm, stále nechápu které pravidlo, porušuji?

Pozor:

Do kategorie Naše biky prosím vkládej pouze tvoje a tebou vyfocená kola. Nevkládej obrázky stažené z katalogu výrobců nebo z e-shopů.

Vkládej kvalitní fotky. Ideálně kolo vyfocené v exteriéru a za dobrého světla.

Vyplň co nejvíce parametrů, které o kole víš. Fotky bez dostatečně vyplněných informací mohou být smazány adminem. Pokud chceš přidat jen fotku bez popisu, využij jinou kategorii fotek (ne naše biky)

Nespletl jste si forum? Víte, jaký rozdíl je mezi jednotným a množným číslem?

Reagovat
orm
orm

25.7.21 18:06

@KUBULA: To je klidne dej, ale jsou tu na to jine kategorie fotek.

Reagovat
orm
orm

25.7.21 18:06

@learita: Kdyby mne vadilo, co pisu, tak to nepisu. Kde vam prosim te nadavam? Za me jsou trapni ti, kteri si prectou pravidla, ignoruji je a pak jeste obhajuji jejich porusovani. Prave ze uz mne neni 20, abych vedel, ze striktni dodrzovani pravidel vede k poradku. Kdyby si kazdej mohl vybrat z pravidel co se mu libi, tak panuje ve spolecnosti anarchie. Jinak jak jsi psal o tech detech, ze je poznamena slovo doprdele, tak prijde ti to horsi nez je ucit, ze pravidla se nemusi dodrzovat? Mne tedy ne.

Reagovat
KUBULA
KUBULA

25.7.21 17:55

A ja si rikal jak bujna diskuze se zde rozjela ke krasnym strojum a ono ne. Ono se tady reje do prkotin. A ano to ze nekdo do jednoho profilu da 2 kola je prkotina. Navic nekdo kdo swm prispiva pravidelne, vescne a vzdy spravne. Take jsem mel v planu dat sem serii favoritu v jesno profilu aby se dali srovnavat. Ted se toho tedy radeji vyvaruji.

Reagovat
learita
learita

25.7.21 16:56

Orm – pozor na to co tu veřejně píšeš. My si to všichni přečtěte a už to nejde vzít zpátky. Uvědomujes si, že by ses mohl pěkně ztrapnit?

Hele můžeš nám tady nadávat do pitomcu jak chceš, ale nijak chytře to nevypadá a tím pádem si z tebe nemáme co vzít.

Ne vážně už ti není 20 aby jsi byl plný nezlomnych ideálů, už bys mohl vědět o čem ten život je a dokázal rozlišit kdy někoho napomenout a kdy ne.

Reagovat
orm
orm

25.7.21 14:24

Tak ja s tvejma komentarema ze kterych ze sebe delas cloveka co sere na pravidla nemam problem. Jen to o tobe ukazuje obrazek. Kazdopadne na zacatku jsem, podle me slusne napsal, ze to porusuje pravidla kategorie fotek a ze by to mel rozdelit. Zbytek je reakce na lidi kterym porusovani pravidel prijde ok.

Reagovat
vrazdit
vrazdit

25.7.21 14:14

Můj první příspěvek byl úplně stejně k věci, jako tvůj, další byly v reakci na tvé pobrekávání o pravidlech… Jestli tě to tak drásá, tak nechoď do galerie, to je asi stejná logika… :)

Reagovat
orm
orm

25.7.21 13:45

Take nechapu proc na me reagujes. Ja reaguji k tematu narozdil od tebe. Pokud ti moje upozorneni na dodrzovani pravidel vadi, tak to necti nebo nereaguj.

Reagovat
vrazdit
vrazdit

25.7.21 13:37

Prosím tě, opravdu nejsi ochoten připustit, že některé věci jsou úplně jedno? Jestli máš pocit, že tě to nějak osobně zasahuje, tak si běž stěžovat Ječňákovi, ale tady tu útlocitnost s „pravidly“ (zejména pokud ta pravidla vychází z ničeho a jejich nedodržení nezpůsobuje žádný problém) já osobně nechápu…

Reagovat
orm
orm

25.7.21 13:19

Tak rekni k cemu ty pravidla tu jsou kdyz si s nima kazdy dle libosti muze vytrit zadek? Nebo si kazdej muze vybrat? Fakt nevim proc se tu utoci na nekoho kdo na poruseni upozornil a misto toho se tu adoruji lide kteri to schvaluji.

Reagovat
vrazdit
vrazdit

25.7.21 12:55

Orm: miluju militantní správňáky bez špetky nadhledu, zejména ve vztahu k něčemu tak životně důležitému, jako je galerie kol na BF… :) ten můj původní příspěvek byl jen takové „kontra“ na tvůj, v nadsázce, ale vidím, že to nejsi schopen probrat, což mi je za tebe líto:)

Reagovat
Džey Ár
Džey Ár

25.7.21 11:41

A já bych k tomu řekl, že Bianchi, rozhodně Bianchi :-)

Reagovat
orm
orm

25.7.21 10:56

Hned na zacatku mas napsano, jaka pravidla tato kategorie ma splnovat. Mluvi se tam o kole v jednotnem cisle ne o kolech v mnoznem cisle. Az na par idotu to vsichni dodrzuji. Myslim, ze kazdej alespon trosku inteligentni clovek chape, ze se sem v klada jedno kolo. Sam jsi to musel videt, nez jsi ohnul popisky, abys tam mohl zadat vice hodnot.

Reagovat
aktuality
aktuality

25.7.21 10:30

Pardon, vůbec nevím kdo jste, takže zůstanu u vykání. Která pravidla „vašich bajků“ jsem porušil?

Reagovat
orm
orm

25.7.21 09:54

Pokud ti tu skupina lidi, vcetne tebe, napise ze na pravidla kaslou, tak si mysli, ze pouziti slova doprdele je na miste, protoze nic vystihuje soucasnou situaci lepe. Pokud to tvoje utlocitna dusicka nedava, tak s tim ja nic neudelam. Muzes se presunout na server kde na pravidla nehrajou, ale mluvi se tam slusne.

Reagovat
learita
learita

25.7.21 09:44

Orm – řešíš tady prkotinu proti pravidlům BF a nevahas u toho veřejně použít sprosté slova ( což já považuji za větší prohřešek proti pravidlům) které prezentujes zde v médiu a ukazujes třeba naším dětem jak se mají vyjadřovat, chovat a řešit trable.

Konec.

Reagovat
orm
orm

25.7.21 09:25

O jakem hulvatstvi mluvis? Bud konkretni. Diky.

Reagovat
learita
learita

25.7.21 08:53

Orm – už jsi dost starý na to, aby jsi věděl, že tolerance drobných přešlapu bývá na místě a v budoucnu se ti může ten ústupek v dobrém vrátit.

Respekt si hulvatstvim nesjednas.

Reagovat
orm
orm

25.7.21 08:24

Nazory tady ukazuji ze bf jde fakt do ******.

Reagovat
learita
learita

25.7.21 06:47

orm – ani mě nenapadlo, že je tu něco proti pravidlům. Ten prohřešek je celkem šikovně zakomponovan v tabulce a mě to přijde vtipné a nápadité.

Myslím, že se svět pro tentokrát nezbori a BF taky ne.

Reagovat
learita
learita

25.7.21 06:15

To Bianchi znám osobně a je super.

Favo neznám osobně a je super.

Reagovat
orm
orm

24.7.21 23:15

@vrazdit: Co je tohle za nazor? To uz pak na pravidla muzem rezignovat uplne a kazdej at si tu dela co chce. Pokud chce pridat fotky dvou kol, tak to muze dat jinam, jako vsichni ostatni.

Reagovat
vrazdit
vrazdit

24.7.21 22:48

Pravidla jsou od toho, aby se porušovala:) nechej to tak, ať někomu klidně praskne cévka:) kola parádní, bral bych obě…

Reagovat
orm
orm

24.7.21 22:31

Jako hezke, ale porusujes pravidla nasich biku. Rozdel to.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

24.7.21 20:24

Favorit. Jednoznačně.

Reagovat
Pilane
Pilane

24.7.21 20:23

Oba bajky jsou super, jenom si myslím, že by si zasloužily více deatilních fotek a každý sólo.

Reagovat
KUBULA
KUBULA

24.7.21 19:53

Samozrejme tu americkou, americkou samozrejme! Tady ja bych ale volil ceskoslovensko. Ta italie je hezka, ale neni to srdcovka.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Lamex44 0
L31 3
hrota 4
JaMull 6
Neljen 4
Luk029 6