Na peklostroji k Týnu n. Vlt.

Přidat foto

Cesta jakou svět neviděl :)

Tuto sobotu jsem vytáhl můj stroj na delší výlet. Podle mapy.cz jsem vybral trasu cca 75 km CB-Hluboká-Poněšice-v.n. Hněvkovice-Purkarec-Hluboká-CB. Počítal jsem s tím, že jestli mě kolo začne s.át otočím to za Hlubokou zpět do Budějc. No ale světe div se, prvních 50km paráda. Holt chuť jet na kole je důležitější než to, na čem jedu. :) Cesta zpět byla už horší, moje fyzička je slaboučká. Před Purkarcem navíc byla objížďka lesem, ty kořeny a kameny mě slušně nakopaly. V lese byla pěkně creepy bouda, foto nemám, radši jsem nezastavoval. :D :D Za Hlubokou do CB jsem už jen v ležérním stylu očumoval baby na stezce a doplazil se do Budějc. No ale super výlet.

Mimochodem, že já vůl si ten vak na vodu nekoupil už dřív – parádní věcička.

Bajkům zdar!

(vloženo 10.5.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

13.5.21 14:26

kuklic, vak jsem si koupil taky, ale než jsem přišel na to, že v náústku je kulička, tak mi lezly oči z důlku xD, prostě vesničan … od té doby ho nevozím a hledám napáječky po cestě.

Reagovat
kuklic
kuklic

11.5.21 19:47

mum-on-bike: S osprey velká spokojenost, záda se potí, ale neřekl bych, že více než bez baťohu, takže to asi funguje. :) V baťohu bylo: Vak na vodu 3 litry, vak na baťoh, toaleťák, nářadí, pumpa, svačina + gel, zimní rukavice, čepice, šátek, merino triko, větrovka, klíče, mobil, peněženka a ještě zbylo místo. Vzal jsem toho radši víc, to je fakt. :)

Reagovat
kuklic
kuklic

11.5.21 19:39

HonzaRez: No…jde, ale bez těch rohů by to fakt nešlo. :)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

11.5.21 11:07

Kolo se stojánkem.. kdy jsem naposled nějaké viděla na živo? :-) Hezké retro, náhodou tohle je moc fajn, když tihle zasloužilci pořád slouží. Fajn batoh, osprey, to je moje značka. Jaký je, spokojenost? Jak ti fungují v tom teple ta odvětraná záda? Osprey se tomu dost věnuje, ale stejně mám pocit, že se mokrým zádům nedá zabránit.. A sbalil ses pořadně, plná patnáctka na 75km za pěkného počasí.. co jsi všechno vezl? :-))

Bajkům zdar!! :-)

Reagovat
bara2
bara2

11.5.21 09:58

Pěkný výlet. Kolo nevypadá špatně a určitě je to užitečný stroj :-)

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

11.5.21 08:50

Vážně lze jezdit s tou rovnou tyčí místo řítítek…?

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

10.5.21 20:09

Takových starých Authoráků potkávám nejvíc.

Reagovat

Další galerie z kategorie

ejdmmm 2
hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15