Tornádo

Přidat foto

Fouká a fouká, většinou proti, ale co je to platné, když na cestách jezdí kkti. Ne vážně, už jsme se setkali s mnoha ataky, ale jeden řidič tomu dal korunku, když nás chtěl srazit. Jinak vůně stěračů se nezměnila. Ale abych jen nekritizoval ostatní, tak jsem srazil vrabce, který mi vletěl přímo do klína a do ruky, nicméně se bobek osypal.

Už se těším, až sleze sníh a vyrazím bikovat do lesa. To byla trocha vytrvalosti, než zas vytáhnu péřovku a půjdu snad běžkovat, protože přes týden má opět sněžit a v Beskydech –6°C!

(vloženo 12.4.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
plzakj
plzakj

12.4.21 19:25

Ja jsem si ted pri lockdownu silnice celkem uzil. Ten omezenej provoz byl znat. Jinak je nevyhledavam. Ale kdyz jse teren plnej bahna, tak to taky neni pro mne. Kdyz je pekny pocasi a klid, tak v nedeli prehodim cx na silnicni kola a pres obed vyrazim. To je nejmensi provoz.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

12.4.21 17:53

Jsou to zejména zamidrákovaní jedinci, kteří si neuvědomují nebezpečnost svého chování, jenže to by si s sebou musel vozit kameru, jako v autě a s každým záznamem, běhat na PČR, což by tě asi brzy přestalo bavit. Jsem ale přesvědčenej, že tento počin, nebyl přestupek, ale cílený útok s úmyslem tě nějak vystrašit … Bohužel policie není vidět, tyto a mnohé další věcí neřeší, tresty jsou směšné, takže si asi budeme muset zvyknout a nebo si stěžovat zde.

Reagovat
bara2
bara2

12.4.21 11:34

Dyť tam máte krásně zeleno a jels v kraťasech :-)

Nebýt tam ten bezlistej strom, tak fotka jak z léta. Pěkná.

S tím sněhem kecají, to, aji kdyby spadlo, na zemi nevydrží.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

12.4.21 09:44

@Lachtis Radši na to nemyslet, s takovou bych nemohl vyjít ani na ulici, vždy se může něco semlít. Ale je fakt, že někde sám v terénu to máš vyloženě ve svých rukou, ale taky tam může třebe přeběhnout divá zvěr, upadnout strom, atd. :-)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

12.4.21 09:42

@D3VL3R Tak evidentně máš úplně jiný fyzický font, jj, ode dněška od večera zase nájezd na „pohodovou“ zimní přípravu a to už jsem uklidil zimní výbavu. S těma 60mm ráfkama to naprosto chápu, mám 50mm a alespoň ten cenťák dolů bych bral, i do těch kopců by to jelo líp :-)

Reagovat
Lachtis
Lachtis

12.4.21 09:38

Aduldinho: mno, ale o tom to právě je, že si pak můžeš v klidu říct, já blbec, já to měl jet jinak, já to neměl sjíždět, njn, způsobilů jsem si to sám. Furt lepší, než si říkat, co jsem udělal špatně, nic, vždyť já nic neudělal, proč ten de.il to udělal, proč?!

Takhle na to nahlížím a pořád je šance v terénu se nějak zvednout. Když Tě sejme zezadu x-tun v x-té rychlosti, no, ty následky… auuu

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

12.4.21 09:32

@Lachtis No to já bych se v tom terénu rozsekal zcela jistě, nemám skoro žádnou techniku. Navíc na tej silnici se člověk dostane tak nějak dál za menší časový úsek, ale samozřejmě už radši jezdím delšíma zkratkama po méně frekventovaných silnicích, člověka to sice místy vydrncá, ale je tam tak nějak víc v bezpečí vzhledem k provozu. Ale je fakt, že v týdnu ve špičce už jsou i ty malý silnice zapráskaný, aut stále přibýva a kapacita je omezená.

Reagovat
D3VL3R
D3VL3R

12.4.21 09:30

Hele vítr masakr. Jsem celkem zvyklý a do 35km/h to jde ukočírovat, i když místama ti přebírá kontrolu nad kokpitem. :D Jsem rád, že jsem se zbavil 60mm ráfků a mám třicítky.

Od pátku jsem to dávkoval – 10km běh + 40km kolo, sobotu 100km kolo + 20km běh a včera 80 km kolo. Na zabalení nebylo pomyšlení, je to dobrá posilka. :)) Každopádně tento týden buď jenom běh a akcičky na horách.

Reagovat
grafik
grafik

12.4.21 09:29

Mně vlítnul vrabčák ze křoví přímo do výpletu předního kola, ploché dráty … raději jsem se ani neohlédl jak to dopadlo. I'am sorry.

Reagovat
Lachtis
Lachtis

12.4.21 09:15

Proto se silnicím vyhýbám. Obdivuji Vás, já bych na silničku prostě nešel, riskovat život kvůli nějakým debil.m. To se radši rozsekám sám, vlastní vinou, někde v lese.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

12.4.21 09:11

@D3VL3R Tak to byl megadement!! Tohle by nemělo mít prostě papíry max na hlavu :-( Někdy to ty lidi prostě neodhadnou, i já občas na tom kole i za volantem udělám krávovinu, jsme lidi, chybujeme, hlavní je vzájemný respekt, ale když se toto děje úmyslně, tak to opravdu hraničí s ústavní péčí!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

12.4.21 09:08

@midlander Tak ostřikovačema jsem zatím též nedostal, ťuk, ťuk, ale někdy to je na tej silnici fakt na těšno.

Nejlepší byl kdysi borec v Jeepu, když sem se vracel po Mamut Tour do Prostějova a měl v nohách kolem 300km, slušně prošitej a on se mě snažil na liduprázdné silnici přinutit těšným objetím využít podélně vedoucí cyklostezku. Takový vymahači práva jsou fakt nejlepší! Možná ho trošku nakrkl i Sparťanský cyklodres. Dokonce chtěl volat Polici po té, co jsem mu ukázal jisté gesto, ale nevím, co je horší, jestli neužití cyklostezky nebo ohrožení na životě? :-(

@D3VL3R Včera megahnus větér, to nejelo ani z kopce, v plánu bylo kilo, ale po 70ti jsem to potupně zapíchl :-)

Reagovat
D3VL3R
D3VL3R

12.4.21 08:57

Blbec nám zkřížil cestu, když jsme ho objeli, tak nás rychle předjel a začal na nás couvat. Asi osobní komplexy nebo co. S tím jsem se ještě nesetkal.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

12.4.21 08:50

Se cítím trochu méněcenně, že jsem v životě nedostal stěračema ani mě nikdo nesrazil do příkopy.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

12.4.21 08:49

Oni budou s autama jezdit uprostřed silnice a cyklisti budou jezdit příkopem nebo co, to taky znám.

Reagovat

Další galerie z kategorie

FOSA 0
hawrda 9
Hynas 3
Pepa Hrabačov 27
bara2 7
Tomik_S 6