Vinetůů už v chomoutu

Přidat foto

už tedy v chomoutu

klid jen zdánlivý...

pěkné číslo v pozadí....

Ahoj.

Netušil jsem, a dobře mi tak, že až tak velký fetiš biky, kola a bicykly mohou být. Do určité míry bych to chápal u strojů třeba za 300 hadrů, ale u věcí, jež by si měl mít možnost pořídit každý pracující Evropan za jednu výplatu.....? No, ani u mě to až tak docela není, proto mám z nového Rudého Gentlemana radost. Chtěl jsem jít tedy původně do vyššího modelu z hlíny, ale nebyla moje velikost a čekat se mi nechtělo. Chtělo se mi jezdit. A Vinetůů mi to dopřál Děkuji mu.

P.S: všem rigidním bike-fotografům a módní policii se omlouvám, ten příměr o ocasu v jedné ruce a flašce rumu v druhé se mi vlastně docela líbí (pro právě přišedší dodávám, že jeden Nick takhle charakterizoval nafocení…dobrá, naprasení, prvních obrázků mého nového HT-éčka.)

Takže snad to lepším foťákem a rukou 15/16-ti leté dcery ze společné vyjížďky navzdory korona represím vypadá seriózněji, má-li to tak být. Asi jsem se příliš nechal inspirovat vláknem „Fotohra x, y, z.....1000006“. A asi se mi i potvrzuje – skrzevá SZ – že čím víc toho člověk umí a dokáže, tím vyklidněnější je a potřebný nadhled mu není cizí.

(vloženo 8.3.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

10.3.21 15:57

Pěknej stroj

Reagovat
Bike-o-Noor
Bike-o-Noor

9.3.21 21:17

No jasan. Budu-li volně citovat z manuálu, pak „zadní osa: všechny modely mají 12 mm pevnou osu…“. A je to bez páčky na imbus.

P.S: doporučuji všimnout si povinné výbavy, jako je červená a bílá odrazka, zvonek...... v krabici.

Reagovat
jenda78
jenda78

8.3.21 21:40

Koukám na něj taky delší dobu a ještě v mé velikosti jsou, moc se mi líbí i díky tomu poměru cena výkon. Prosím pěkně, vzadu to má pevnou osu? Díky

Reagovat
Bike-o-Noor
Bike-o-Noor

8.3.21 18:52

Jojo, pro vlaštovky mám slabost. A navíc ti rozumím: z patřičného úhlu… Ale i tak je to stroj s vynikajícím poměrem cena/výkon. Máloco se mu ve zdejších vodách vyrovná. A připočteme-li k tomu v těchto časech dostupnost a pružnost značky, řekl bych, že Number 1.

Reagovat
Dazz
Dazz

8.3.21 12:56

Po doladění detailu to fajn kolečko.

Možná by tomu v kokpitu více slušely nějaké vlaštovky.

Reagovat
Bike-o-Noor
Bike-o-Noor

8.3.21 10:30

Asi nám oběma šlápli na bebí: Černý blesk se mi docela líbí. Ale ani 5* sám ten průměr neposunu, co už.

Reagovat
Bike-o-Noor
Bike-o-Noor

8.3.21 10:27

Moment prosím, kouknu do profilu, jestli mám smeknout.

Reagovat
Bike-o-Noor
Bike-o-Noor

8.3.21 10:26

Jo, to máš pravdu. Spoudtu věcí takto putuje a design spolkne ještě…co já vím. Spíš než barva mi s.rou šrouby, které příliš lezou dovnitř.

P.S: jen pro tebe: v pudu sebezáchovy jsem láhev před focením raději sundal. Nejen, že šlo o Kross a sytě modrou, ale i velikostně by jeden – já vlastně ne, na to už jsem trochu otrlý – zaplakal. Takže jsem udělal dobře.

Měj se!

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

8.3.21 09:35

Kdyby ten blábol měl rozměr jedné věty, byl by i srozumitelný…

Reagovat
MatS
MatS

8.3.21 09:02

Kolo parádní. Ale ten košík na láhev si ukradl dceři z kola? To je jak pěst na oko. Předpokládám, že to bylo z nouze než přijde ta správná barva ;-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Renda69 1
Hlousa1 5
theedge 14
bara2 33
hawrda 13
FreeBoy 7