Nejkratší cyklostezka ?

Přidat foto

Znáte někdo ještě kratší cyklostezku?

(vloženo 1.3.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Jenda
Jenda

3.3.21 16:33

cyklostezka nebo cyklotrasa a zároveň zákaz vjezdu všech vozidel je celkem častý jev – bohužel je to díky demenci řidičů kteří se autama cpou všude možně a neví že při označení C9a „Ostatním účastníkům provozu na pozemních komunikacích je její užívání zakázáno, pokud není stanoveno jinak.“ No a úředník který z pohodlnosti přidá zákaz vjezdu místo zákazu vjezdu motorových vozidel to samozřejmě jen podtrhne :-(

Ale tuhle dvojkombinaci by neměl být problém změnit, jen by se proti tomu musel někdo ozvat i jinde než jen na bike-foru ;-)

Ad postovaná fotka – jako nejpravděpodobnější bych viděl, že majitel komunikace měl panickou hrůzu z toho, že si na tom roštu někdo na kole řádně rozbije hubu a bude po něm požadovat odškodnění. Tak radši vybudoval ten nesmyslný „obchvat“ a řešil to značkama tak, jak je to uděláno. Smutný je, že mu to na příslušném úřadu nesmetli ze stolu. Nicméně zrovna EU bych z toho fakt nevinil :-)

Reagovat
xtonda
xtonda

1.3.21 15:10

va-bo, a kde že to teda je?

miťo, cyklostezka nebo cyklotrasa a zároveň zákaz vjezdu všech vozidel je celkem častý jev.

Reagovat
Jezevec70
Jezevec70

1.3.21 14:15

Tohle bylo taky v Kyjově. Tam s velkou slávou otevřeli 12km cyklostezky (na tělese zrušené železnice) a kromě značky Stezka pro cyklisty tam byl i zákaz vjezdu. Trvalo několik roků, než zákaz zmizel.

Reagovat
miťo
miťo

1.3.21 13:51

U nás to vypadá takhle. Stezka pro chodce a cyklisty a hned zákaz vjezdu.

29813

https://maps.app.goo.gl/…9fvVCTKPoa28

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

1.3.21 12:59

Zbohem zdravý rozume. Předpis a jeho důsledné dodržování totálně přečíslil rozum. A o tom to je. Rozum nahradíš státním dirigismem.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

1.3.21 12:55

Tak tohle je fakt absurdistán :-D Ještě slavnostní zahájení provozu a náhrobek Vybudováno z fondů EU! :-DD

Reagovat
petrun
petrun

1.3.21 12:44

Podobnou stupiditu vídám opravdu jenom u nás. Jinde asi nemají úředníci v hlavách nasráno :-(

Reagovat
va-bo
va-bo

1.3.21 12:29

Je to přesně jak píše Kamaro. Vlevo je kravín – není vidět.

Reagovat
miťo
miťo

1.3.21 10:33

U nás je ještě kratší ;-)

Reagovat
Jezevec70
Jezevec70

1.3.21 10:15

Jaká cyklostezka, když je na ní musí kolo vést. Zakázal bych tam chodit pěším, co kdyby si tam nějaká dáma zlomila podpatek. :-)

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

1.3.21 10:14

kamaro: jestli je to opravdu takhle, tak je to fakt debilita, inu slavná EU na takovýchto banalitách stojí. Máš recht, u nás to jsou okolní pozemky, ale i tak bez těch značek to musí být všem jasné, stejně většina, po ní se pohybujících lidí, nevědí, co to vlastně znamená.

Reagovat
kamaro
kamaro

1.3.21 10:11

Kocour: U vás je to opačně, vy máte přerušenou stezky v místě vjezdů na okolní pozemky. Ale v tomto případě je cyklostezka jen mezi těmi značkami, tudíž má délku cca 8m a navíc na ní máš vést kolo.

Reagovat
Cen da H
Cen da H

1.3.21 10:11

asi jim zbyly značky a žlutá barva, tak to nechtěli nechat někde ve skladu …

Reagovat
kamaro
kamaro

1.3.21 10:09

Chápu to tak, že se jedná o místo, kde je přeháněn dobytek z jedné pastvy na druhou přes komunikaci. A by nejezdili cyklisti přes „rošt“ tak tam mají tu zpevněnou část s tou „brankou“? To moc nechápu, vždyť ten rošt jde přejet i na silničním kole. Značení taky nechápu, nejspíš je to pro úpravu přednosti vůči vozidlům přejíždějícím z pastviny na pastvinu…

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

1.3.21 10:09

Va-bo: nechci ti brát iluze, ale u nás v těchto místech, ani na mapy se jim ty odbočky všechny nevlezly, je to cyklostezka osázena hned několika těmito značkami a to na pouhých cca 200 m. Před a za odbočkou do železářství, a 15 m dál autoservisu, o dalších cca 40 m dál do stavebnin a potom u vjezdu do areálu firmy s OOPP … fakt debilita, cedule jsou co 14 dnů pobourané od přijíždějících aut

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 26
bara2 7
Tomik_S 6
mikš 5
ejdmmm 11
hawrda 5