Specialized Epic HT Comp 2019

Přidat foto

Před časem jsem přidával silničku, kterou si otec udělal radost. No přece nemohl zapomenout i na svou přítelkyni… tak mě opět požádal o pomoc s výběrem.

Při výběru hrál prim váha kola, relativně pohodlná geometrie a jednoduchost. Silničku jsem vyřadil z výběru poměrně brzy, protože uživatelka má problém se zády a položený posed by ji nevyhovoval. Takže jaký univerzální bike s relativně přímým posezem? No přeci HT.

Rozpočet jsem docela měl, takže jsem se začal rovnou koukat po karbonovém rámu od kterého očekávám přínos pohodlí a zvýšenou efektivitu.

Trek, Spešl, Cannon…bylo to jedno, prostě vybrat to nej v daném rozpočtu.

Na konci roku jsem objevil poslední kus u Brněnského prodejce, v odpovídající velikosti a s odpovídající slevou. Takže bez váhání objednáno a vyzvednuto „u okýnka“.

Za výběr jsem byl pochválenej, majitelka je nadšená, hlavně z toho 1×12 NX … no jo, rekreační jezdec :) a o proti té 15 let staré Meridě to je o vesmír jinde žejo.

Mně osobně mile překvapila váha, opravdu pocitově lehoučké kolo. Zpracování rámu je na jedničku a ta barva je inperson naprosto epesní.

A já už zas projíždím skladový kola a snažím si obhájit, proč vlastnit HT…

(vloženo 24.2.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
plysovykozisek
plysovykozisek

24.2.21 19:00

Paráda

Reagovat
Kolo cz
Kolo cz

24.2.21 15:18

Krása

Reagovat
perceptio
perceptio

24.2.21 15:13

Pěkný bike. Bude sloužit dobře.

Reagovat

Další galerie z kategorie

jardalee 4
DaD 28
antuch 22
Sulka 1
cyklista86 9
vpa007 7