Dopravní info pro okolí HK

Přidat foto

Zdravím kluci a holky. Malé dopravní info. Mezi Borkem a Bukovinou je dost špinavá komunikace od výstavby R35tky. Vypadá to, že je to uměle kropené, aby se neprášilo. Sjízdné jen s blatníky. Díky pár těsným předjížděčům jsem byl špinavej komplet. Doporučuji se vyhnout tomuto úseku cesty.

https://mapy.cz/s/numobofava

(vloženo 24.2.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
HonzaRez
HonzaRez

25.2.21 08:43

Díky za info, odškrtávám si, že tamtudy v nejbližší době ne-e…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

24.2.21 10:24

jakooo… tohle je tak na třetině cest v okolí po většinu roku. ani ne od silničářů, jako od zemědělců. jednou jsem projížděl regulérně rozcamranym hnojem.

btw u nás mrzne a mlha s viditelností tak 30 m. ani nevidíš díry v silnici, a že jich je. a na krajích silnic je buď námraza nebo vrstva štěrku.

Reagovat
th74
th74

24.2.21 10:16

Je to moje nejoblíbenější silnice na cestu z roboty domů, abych se vyhnul průjezdu přes Hradec. Přes den to naštěstí není tak hrozný. Způsobuje to docela pěknou dekoraci dekoraci na zadním ráfku, jinak to blatníky v pohodě poberou a na auta jsem měl štěstí, žádný mě nepokropilo.

Jinak mě s těma uzavírkama komem stavby dálnic docela štvou, pod Holicema je uzavřená spousta silnic a směr Jaroměř to samý. Alespoň že už jsou otevřené silnice na Stěžery a Neděliště.

Reagovat
Řepík
Řepík

24.2.21 10:04

Jo jo Miťo, oni to tam „umyvaji“, ať není špinavá silnice…akorat, že to jen striknou vodou a nijak dal neřeší… neskutečný bordel pak na kilometr daleko…kokoti…

Reagovat
jIrI___
jIrI___

24.2.21 09:50

To už je dost zamarasené, rovnou hlásit na PČR. U nás taky stavěli rychlostku, ale po nejbližší okolní komunikaci neustále jezdil tam a zpět kropící vůz a za ním traktor s kartáčem vepředu i vzadu, takže ty cesty vypadaly podstatně lépe než na tvých fotkách.

Reagovat
Honzis
Honzis

24.2.21 09:45

nádhera, to je rovnou rozebrat kolo do šroubu :-( nejlepší je, že se „furt něco buduje“ a ten bordel je víceméně pořád pokud není skutečně léto a sucho + teplo. Nehledě na to, že se vždy ještě krásně zničí krajnice, ach jo

Reagovat

Další galerie z kategorie

strasny_jester 3
kolo.bazar 4
paw_jh 18
bmx20 3
mojcek 9
hawrda 7