O level jinde

Přidat foto

Krásnejch 65°

Led, kámen, kdo to má poznat :)

A za odměnu ke konci ježdění zbyl čas trochu pokopat, a myslím že bude zas čas testovat

Dneska jsem poprvé po větších mrazech byl projet svůj klasický lap na vyšší traily, a podmínky byly super. Hlína je teda zoufale podmáčená ale skály jsou omytý od deště a sněhu a drží neskutečně.

Pak jsem dojel na poslední skálu na trailu která není málo ani za sucha,ale mám to najetý tak sucho mokro moc neřeším. No dojel jsem tam, koukám že to vypadá ok, a jak se kola zhoupnou za hranu tak koukám že to je led a ne skála. Naštěstí hlava zafungovala, plán se změnil z brzd na velkou ránu dole a tak tak to vyšlo, zatáčka mi málem byla malá ale za zatáčkou už jsem křičel na celej les v eufórii.

Tohle bylo asi nejvíc.

(vloženo 23.2.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Mr.Duck
Mr.Duck

5.3.21 18:57

Hmmm tohle nevim kde je, to je maly :P Ten les mi prijde spis jak Whistler ale tezko rict.

Jsou tu takovy skalky vsude, ja ted v zime nejezdim vice mene nic jinyho protoze kamen se nevyjezdi :) A kdyz hodne prsi, nektery jsou jednodussi nez v lete – neni tam vrstva kluzavy hliny, cisty mokry kamen a MaxxGrip Assegai je jak velcro..

Reagovat
Morchella
Morchella

5.3.21 11:28

Dnes jsem náhodou narazil na webu Rocky Mountain na fotku (rolovat), která mi to místo dost připomíná.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

25.2.21 18:13

Pedro: Tajnej :P Na netu není a kromě videa jak pár šašků padá na objížďkách fíčur sem nenašel vůbec nic.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

25.2.21 14:26

Jakej to je trail?

Reagovat
embi
embi

24.2.21 11:40

Blatnik na sroubky mam na ZEBa taky, a provedeni nic moc. Ty sroubky jsou naprosto titerny a ten blatnik dobre nepasuje do mustku…

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

24.2.21 09:13

Taky jsem se docela divil kdyz slibovali ze prijde blatnik a prisel obycejny :) No po pul roce cekani jsem se dockal, na prvni pohled vypada ze toho moc nepobere ale v realu mi prijde ze funguje minimalne stejne jak ty obycejny. Sice je mensi, uz jsem myslel jak ho budu tunit ale zase sedi bliz ke gume (o dost) nez obycejny tak mi prijde ze pochyta co je potreba.

Nejezdim ted nejak mega rychle kde se blatnik vic hodi, ale brajgl je neskutecnej a problemy neregistruju. Nicmene kdyby byl nejaky vetsi mudhugger co se prisroubuje, asi bych to na zimu nahodil uz jen na zkousku jestli to muze byt o moc lepsi.

BTW, proc se rika ze v Britanii prsi? Co se bahna atd tyka, koukal jsem na prumerne rocni srazky tak ruzne v UK a nikde to neni ani polovina co ve Squamish, tak je to ti asi fajn na testovani blatniku :D

Reagovat
Atilla
Atilla

24.2.21 07:49

Prosím tě, co ten blatník na Zeb? Dostal jsem k němu ten obyčejný a líbil by se mi na šrouby. Ale nevím, recenze na něj úplně pozitivní nejsou. dík

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

24.2.21 04:07

Pruzina me uprimne nejak nelaka, nejak neregistruju jeji prinos a na DH bych klidne taky menil za vzduch, ale funguje to a nejak nemam potrebu to resit :) CCDB uz jsem tam mel, ale koupil jsem ho jetej tak sel na servis a na upgrade strev na nejnovejsi verze a ted jsem ho tam vratil.

Chtel jsem je porovnat (Monarch a CCDB) a vice mene mi to potvrdilo co jsem si o tom myslel, ze kdyz to krmis tak je to vice mene jedno. Nemam to jeste idealne nastavene a rozdily tam citit jsou, a na placce je DB asi pocitove vetsi zehlicka, ale kdyz prijde na vec a kolo se musi zacit snazit, ty rozdily celkem mizi.

S Remim jsem obcas jezdil kdyz jeste bydlel ve Whistleru, tady ho potkavam, pletl jsem mu kola ale kamosi nejak nejsme :) Yoanna taky potkavam ale nikdy jsem s nim nejezdil. Mlady jsem k narozeninam koupil od nej privatni lekci tak aspon ona muze se neco naucit, ale sam bych si to taky rad nekdy dovolil :)

Reagovat
JacoP
JacoP

23.2.21 23:06

Ten ZEB na tom kole vypadá ukrutně… Nový DB tlumič? Proč ne pružina? Na takové ježdění to musíte být mazec… Můžu se zeptat, to je Squamish? Traily mi mega evokují co teď prezentuje Rémi a Yoann na YouTube…btw potkal jsi tam někdy tyto dva magory?

Parádní to tam musí být, o level jinde… Líbí se mi to přirozené kombo skála hrabanka. U nás, třeba Rychleby je to parádní, ale holt vše musí vznikat ruční prací a i když většinou navazují na lovecké chodníky tak holt trasování jde terénem, kde by se normálně projet nedalo. Pak je ten trail sic opravdu parádní a v přírodě, ale tak trochu umělý… Nicméně těším se moc ;0)

Reagovat
menex
menex

23.2.21 16:06

No super, těžká závist. Ty si žiješ. At to jezdí, hlavně bez úrazu.

Reagovat
fery18
fery18

23.2.21 15:36

Pecka !!! To chci domů : – D.

Ale jinak ti tohle zrochu závidím :-)

Tak užívej s radostí a úsměvem na tváři ; -)

Reagovat
Atilla
Atilla

23.2.21 15:34

Dobrá zrada:) Už jsem se tam tenhle rok viděl na 3 týdny a vše se pokakalo. Závist.

Reagovat
adam320
adam320

23.2.21 12:51

Tahle sekce s tou ledovou skalou se snad neda sejit ani nebezpecne :)

Reagovat
kycis
kycis

23.2.21 11:41

Najhorsi na techhle sekcich je, ze se nedaji ani bezpecne sejit ;-)

Reagovat
nomecz
nomecz

23.2.21 09:31

Tento trail sem videl v x videich (Remy atd ..) a furt si rikam ze to je proste neco tak silenyho ze na to normalni clovek nemuze vlezt :) velkej respekt vsem co neco takoveho jezdi

Reagovat
goofy
goofy

23.2.21 09:22

To je krása.. prošel bych se stejně jako mirorek2… :-D

Jinak potkat na té skalce led, tak už by byla celá hnědá :-D

Reagovat
orm
orm

23.2.21 09:17

Diky. Ja celou dobu myslel, ze jsi ve Whistleru, coz mam zafixovane jako lyzarske stredisko. Koukam, ze to na Kanadske pomery neni daleko, ale rozdil je 700m. I tak mne prekvapuje, jak tam mate pekne.

Reagovat
Fugas
Fugas

23.2.21 09:09

Máš to tam až neuvěřitelně krásný! A palec nahoru za to, že jezdíš v BC na RB:-).

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

23.2.21 08:58

Orm: Squamish, BC. Doma je asi 5mnm. Vršek kopce co jsem dneska jel asi 450m a tam sníh více méně žádnej, ale trail dolů je dost otevřenej a pere do něj slunce. Až na tu poslední skálu :D

Sníh byl 2 dny zpátky, včera ale bylo asi 5°C a spadlo asi 50mm srážek, to roztaje sníh dost rychle :)

Reagovat
orm
orm

23.2.21 08:54

Prekvapuje me, ze tam nemate snih. Kde to presne je a jak vysoko?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

23.2.21 08:14

Jestlis to bral skluzem bez brzd, tak to musela být dole slušná pecka.

Reagovat
mirorek2
mirorek2

23.2.21 08:01

Nádherný les a trail, na který bych se chodil dívat a nosit kolo

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

23.2.21 07:44

Tohle je už je pro mě spíš o vesmír jinde. Palec

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 10
Aduldinho 40
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19