prubnul jsem gravel

Přidat foto

Krátký sjezd do serpentýn.

Dnes konečně byl čas a poměrně hezké počasí na to vytáhnout a oprášit kolo. Po problémech se zadní brzdou která vůbec nebrzdila a převody které byli totálně rozladěné, dnes fungovalo vše krásné hladce tak jak má. Dnešních 20 km bylo velice výživných ohledně povrchů. Suchý asfalt, mokrý asfalt, sníh, béčka, led a někde i velké množství bláta. Příště vyjížďka jak mám být. Tolika vody že jsem měl během chvíle mokrý i trenýrky, takže po příjezdu jsem okamžitě objednal blatníky. Bylo znát že jsem skoro dva měsíce neseděl na kole a prostě mi to nejelo tak jak bych si přál.

(vloženo 17.2.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Heatly
Heatly

19.2.21 06:54

Zatím spokojenost. První kilometry byla zvykačka na jiný posez a hlavně úchop řidítek a pak to řazení, brždění :-D. Blatníky jsou snad po roztání sněhu nutností. Časem musím pořídit širší řidítka a asi i delší představec. Zítra přijde na řadu válet tak 60 km, a ten prověří jak tělo snáší posez i úchop na delší vzdálenosti.

Reagovat
perceptio
perceptio

18.2.21 20:51

Parádní. A jaký je pocit z gravelu? V takovém terénu bez blatníků je riziko no :-))

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

18.2.21 07:32

To jestli to jelo, nebo nejelo neřeš, důležité je, že ses odhodlal, dvojka je super.

Reagovat
Heatly
Heatly

17.2.21 19:27

Kupoval a pak se ho hned z nasraní snažil prodat :-D ale na ten příběh ještě přijde čas až kolo budu vkládat do kategorie můj bike.

Reagovat
jIrI___
jIrI___

17.2.21 19:03

Nekupoval jsi to kolo někdy kolem Vánoc na bazaru? Mám pocit, že jsem ho tam zahlédl, ta značka zas až tak obvyklá není :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 26
bara2 7
Tomik_S 6
mikš 5
ejdmmm 11
hawrda 5