Předčasné dárečky

Přidat foto

Tak jsem si udělal radost a pořídil do tohohle počasí nový blatník a rovnou i pedály. Vozím provizorně že starého scotta.

První blatník vydržel sotva dva měsíce, krám! Nikde jsem do něj nijak nepraštil nebo podobně. Prostě jedu a najednou se zlomil v držáku. Je to Force Wigo. Sice byl designově pěknej a levnej, ale k čemu to je, když prd vydrží.

Bíbíčko bude snad v pohodě (za pětikilo by mělo, ne…).

(vloženo 10.12.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
perceptio
perceptio

11.12.20 16:45

Miťo: ano, přísloví je v tomto případě je velice výstižné. Ale některé věci nemají špatně. Mám čapku pod helmu a pár doplňků i na jiných kolech a dobrý. A hlavně vybrat nějaký solidně vypadající blatník je problém.

Tady to bude snad už v pohodě.

Reagovat
miťo
miťo

11.12.20 12:43

perceptio: od Force si snad nedoufal, že to vydrží. Cokoli koupíš, světlo, rám, rukavice, přilba… samý problémy. Nízká cena má svůj důvod. Člověk není tak bohatý, aby si kupoval levné věci.

Reagovat
perceptio
perceptio

10.12.20 20:57

Díky za postřehy, to se hodí. Jo, ty pedály vypadají solidně. Jak vzhledově, tak funkčně. Já mám právě ty ohrádkové a nic moc. Ten blatník jsem dneska na dával a už při utahování se mi stáčel. No, uvidíme.

Reagovat
vit.sklenar
vit.sklenar

10.12.20 20:43

Jo, bbb je dobry. Taky mam od nich blatniky, ale ten zadni ma tendenci se stacet do boku. Ale ja mam rozmer na fata, tak treba bude tenhle lehci a bude lip drzet. A ty pedaly jsou na turisticky jezdeni super. Nizky, lehky, pevny a slusna plocha. Drzi tak prumerne. Zalezi na podrazce. Ale proti tem klasickym s tema zoubkama (nemyslim platformy s pinama) je to nebe a dudy v pohodli i prilnavosti. Mam je na treku.

Reagovat

Další galerie z kategorie

jardalee 4
DaD 28
antuch 22
Sulka 1
cyklista86 9
vpa007 7