První test na tandemu ve třech

Přidat foto

Trochu FB na tom BF. Vzpomínka na konec léta. :) Malej si helmu strhával, ale pak viděl jak si motivačně mlátím do helmy, tak to chtěl najednou taky. Pak jsem mu ještě skřípl podbradek do spony u helmy, tak byl povyk, chudák. Bál jsem se, že bude těžší to uřídit, ale na tom tandemu to nešlo vůbec poznat. Jediné co mě vytočilo, byla sedačka, která nepasuje na kolo v žádném směru. Výškově ani vzdáleností od sedla. :( Takže je tam celkem nabastlená. PS: pláště mám nabušené na max, a stejně je to pěkně rozplizlé. :)

(vloženo 16.11.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
tromboonen
tromboonen

16.11.20 18:38

To máš jedno, až se trochu otrká a vyndá dudlík, tak si počká na nějaký fakt výživný dokopec, ve kterém budou „ti vepředu“ makat až se z nich bude kouřit, on se rozhlédne po obzoru, a vypustí něco jako „To je pohodička“… mě to udělal na jednokole jeden, a to měl už celkem víc než věk na svoje, ale matka… takže jsem to lámal na hlína Author Treku co měl bazmeky na nosič, no a on věděl jak to načasovat…

Reagovat
vpa007
vpa007

16.11.20 14:45

Věru povedený! ;-)

Reagovat
JaMull
JaMull

16.11.20 14:41

midlander: zdvih 140 je na tandem tak akorát – nemůžu si odlehčit rukám, jít za sedlo, bunnyhop – takže když vjedu do nějakého kanálu, tak mi to nezlomí zápěstí. 100mm zdvih na tandemu je dost málo, a pevná vidle je sebevražda. :) Nenašel jsem delší hák :( je to na kočku když ted jsou všude 29" kola s nízkými rámy, ostuda značce.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

16.11.20 14:23

Dobrej autobus. Ta vidlice vypadá že s tím hodláte sjíždět Alpy? :-)

Co se týče sedačky – já se kopal patama do sedačky, ale pak jsem koupil prodloužený držák, takže byla o kousek dál – nenabízí výrobce něco takového?

Reagovat

Další galerie z kategorie

matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7
WRCfan 2