Cinelli Largo

Přidat foto

Cinelli Largo

Po cca 30 rokoch som nahodil pokrútené rodla. Trochu som sa bál jak budú brzdit tie tektro páky, som zvyknutý na sd7. V spodnom úchope v pohode jedným prstom, pri držaní za páky naprd. Omotávka sa podarila na 75%, od lavej páky hore sa mi nejak nepodarilo zmenit smer otáčania. Ale zatial drží a dalšia bude lepšia. Celkove spokojnost.

(vloženo 14.9.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
DaSnail
DaSnail

12.1.21 13:51

Rozmery

Reagovat
Nimrod
Nimrod

14.9.20 18:39

jo, s pedálama postupně přecházím na trialové klíckové a vetřelce mám jakože furt do foroty, ale právě že jsou prakticky napořád :-)

Reagovat
DaSnail
DaSnail

14.9.20 18:28

Jop, RL520. Za páky moc nedržím, nezdá sa mi ten úchop dost pevný ked to drncá a navyše to nebrzdí. dole v oblúkoch je to ok a ked sa chcem trocha vystret tak držím hore.

Pedále mám už kopu rokov, stále fungujú, lahko sa servisujú, dobre držia aj obyč botu a imho znesú viac bahna jak platformy. Akurát sú trochu vyššie jak nízke platformy napr od HT. Proti obyč platformám bbb, athor a pod. je to cca rovnako.

Reagovat
Nimrod
Nimrod

14.9.20 15:55

jestli to jsou rl520, tak je mám asi 6 let :-) nicméně si myslím, že páky za to, že nejde pořádně brzdit když se za ně držíš, nemohou, je holt moc krátká páka. víc mi vadí to, že by mohly být trošku silnější, jsou přece jen dost úzké a na delší cestu to není nic extra pohodlného, byť to vypadá za mě lépe jak tlusté páky. ale to asi tak nebudeš pociťovat, když jsou pod takovýmto úhlem. a chválím i point alien ii pedály :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Livina 35
Reyinstashot 32
gemini 7
Doyle 19
Atilla 46
kubajs mtb 10