Vasek Kolar

Přidat foto

To budou mit ochranari, prozmenu asi v censored, radost… Ale skills nehorazny!

(vloženo 27.8.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
-b-n-x-
-b-n-x-

31.8.20 16:19

Hele, a neni nekde v nejakych pravidlech, ze Mistr sveta tam jezdit muze, a ze tam muze i natacet?

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

30.8.20 09:27

Woooooooow

Reagovat
Vilém
Vilém

29.8.20 15:51

Prekvapuji me ty reakce, ze fakt umi. Kdyby neumel, tak by nebyl nekolikanasobnej mistr sveta.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

29.8.20 11:35

Je to fakt megamagor :-)

Ale ***** umí, jen je otázkou kde to skončí ta honba za mega…

Reagovat
Nitroglycerin
Nitroglycerin

29.8.20 09:00

se to neřadí kua…

Schopnosti bikera neuvěřitelný a samozřejmě klobouček. Ale taky mi přijde jako slušně řečeno velká pitomost dráždit ochranáře, lesáky a další. Sere.e si do vlastního hnízda, no:-(

Reagovat
Nitroglycerin
Nitroglycerin

29.8.20 08:57

ra.ma1
ra.ma1

28.8.20 15:53

Crazym: jasnee -za tyden to tu (+vsecky poradne/vetsi servry vcetne ČT) mas, bij ty souradnice ;)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

28.8.20 14:31

ra.ma1: Hele, prozradíme ti to jedině když tam budeš dělat přesně to co on. :-)

Reagovat
ra.ma1
ra.ma1

28.8.20 13:58

…btw.: ale hosi no taaaaak, uvolneme seeeee trochu :)

Reagovat
ra.ma1
ra.ma1

28.8.20 13:56

Borec fakt umi, klobouk dolu! Supr prace s kamerou! Po dlouhe dobe krasne CZ vido!…a kde to presne je? nebo jak to najdu? ;)

Reagovat
Edwin
Edwin

28.8.20 12:06

kome: Přeci to, že se ti něco líbí, neznamená, že to obhajuješ. Mně se třeba líbí kdejaké grafiti, ale taky nepůjdu stříkat po památkách nebo sousedovi na barák a kdo to dělá, je u mě dement. Stejně dobře to může být nastříkané na legální ploše.

To video je super, frajer umí, ale určitě se dá natočit i v lokalitách, které nevyvolávají tolik vášní. Pakliže lokalitu zvolil vědom si veškerých omezení, padají všechny následky a případně postih na jeho hlavu.

Tak trošku si myslím, že ta paralela s grafiti tu je. Nejen, že se chce někdo prezentovat a realizovat, ale taky je tam ten adrenalin, že je to malinko za hranou.

Pokud mi je 14 a chci se ukázat před kámošema nebo buchtou, dá se to pochopit, ale pokud si takto honím self PR a buduju byznys ve 30, tak to není úplně dobrý nápad a svědčí to o mentální nedospělosti jedince.

Reagovat
Jenda
Jenda

28.8.20 10:13

kOmE – ono zrovna v této nejmenované lokalitě se bude aktualizovat návštěvní řád a asi i bližší ochranné podmínky, protože aktuální návštěvní řád není v souladu s aktuálně platnou legislativou. No a pokud si takovýhoto videa všimně nějakej militantní ochranář, tak bude mít další argument pro výrazný omezení vjezdu cyklistů. V současnosti je tam nesměrněnej pohyb cyklistů z hlediska ochrany přírody hodnocen negativně, „naštěstí“ je tam dost vagabundů a motorkářů kteří dějal větší problémy, takže na cyklisty nejspíš nezbývá síla…

Reagovat
kOmE
kOmE

28.8.20 09:33

Většina lidi neví kde to je. Vetšinou hlasí pohyb cyklistu mimo cestu turista nebo houbař, kterýho někdo při jízdě dolů oprasí. Stejně je to s motorkama.

Reagovat
honzarb
honzarb

28.8.20 09:31

Sorry kOmE, omlouvam se, beru vse zpet. Mas pravdu. Nejsem svatej, ja si jen neuvedomil, ze projet sem tam nakej ilegal a nechat si to JEN pro sebe, je vlastne uplne totez, jako jezdit nekde v CHKO, kde ani trail evidentne neni a pohyb cyklistu je vyloucen a natocit to a pak to jeste hodit na YT, kde uz ted to ma 16tis. shlednuti. Sem blbej, ze sem to sem vubec dal, kdyz uz to ma 16tis. shlednuti a tady je asi 70 komentaru, sem to zbytecne rozmaznul.

Reagovat
Jenda
Jenda

28.8.20 09:27

kOmE, ne určitě to není v pořádku ale dopad takovýho jednání je o dost jinej…

Hlavně to jak už tu párkrát zaznělo, méně duševně nadaným jedincům to dává pocit že je všechno cajk. To pak vede k tomu, že ani netuší že dělaj něco co by se nemělo a podle toho se chovaj (opět Maroši kterej snad ani netušil že v NPR nemá co dělat). Ale chápu že takovýto balancování co ještě je akceptovatelný a co už ne, když je obojí objektivně nějaký porušování předpisů je ošemetný a každej tu hranici má nastavenou jinak.

Reagovat
kOmE
kOmE

28.8.20 09:03

honzarb: Takže když jezdím kde nemám, ale nenatočím to, tak je to v pořádku? Ok, už jsem vás pochopil.

Reagovat
Jenda
Jenda

28.8.20 08:55

TK75 – jenže pak si to video bude žít ve svý sociální bublině, kde se všichni vzájemně poplácaj po ramenou jaký jsou pašáci a že lakatoše stejně ničej les víc. Přijde mi celkem relevantní o tom tady debatovat a tím dát autorovi nějakou zpětnou vazbu.

Je to podobný jak to Marošiho video z Českýho ráje. Na dolekop.com snad nikdo z diskutujících nepochopil co je špatně a padaly klasický kecy na téma těžba a podobně. Prostě jezdec je to parádní, rád se podívám jak to umí, ale to nic nemění na tom že není nějakej extra myslitel. Takže ať vide točí dál, umí to ale ať si vyberou lokalitu co nasere co nejmíň lidí.

Reagovat
TK75
TK75

28.8.20 08:19

Jendo, když si budu myslet, že podobná videa prokazují medvědí službu, tak je nebudu dále sdílet a upozorňovat na ně.Leda bych se chtěl proti tomu nějak ozvat, to bych ale nechválil že video je supr

Reagovat
Jenda
Jenda

28.8.20 08:04

TK75 – mě teda ten vzkaz přijde dost jasnej. To že chlapec umí a je schopnej natočit hezký video je fajn, ale mohl by i používat hlavu na něco jinýho než jenom nošení přilby. Třeba by mu pak došlo že natáčením se v exponovaných lokalitách dělá pro pár lajku bikerum medvědí službu.

Reagovat
TK75
TK75

28.8.20 05:32

Honzarb: když ti to vadí, tak potom trochu nechápu, proč si to sem dával s pochvalou, že je to super video.(tvůj první příspěvek dole)

Reagovat
honzarb
honzarb

28.8.20 00:10

kOmE: ja taky jezdim tam, kde se to treba nema a co myslis: Natacim se u toho?

Reagovat
vandavanda
vandavanda

27.8.20 23:33

Skills nehorázný, ale holt different view. V době, kdy se tam normální biker na kolo skoro bojí, je to extra k nasrání.

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 21:34

k0mE: Hádej :)

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 21:27

Kubánec: A ty jezdíš je tam kde se to smí? Já nikoho takového neznám.

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 21:19

Ať si ho honí kde se to může nebo ať si najde holku…

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 21:09

p@x: A co je na tom spatně?

Jirra: Honí si triko? To asi každej kdo něco umí a předvede to?

Reagovat
Risanek
Risanek

27.8.20 21:03

Jsem zvědavý, jak bude vypadat diskuze, až tady někdo natočí video, jak na ebajku litá po rychlebskych stezkách. Především pak reakce těch, kteří zde působí volnomyšlenkářsky, ale když jde o rychleby, můžou se ****** byť z jednoho ebiku…

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 20:04

Klasika. Nejvíce škod udělají ostatní a lesáci :))) Ale tohle přeci není jen o škodách.

Reagovat
Jirra
Jirra

27.8.20 19:57

Ono nejde uplně o konkrétní lokalitu. Video ze Šumavy, muže klidně posloužit pro zpřísnění někde na druhé straně republiky.

Každopádně až ti bude zase volat, tak se ho zeptej, co on na to.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 19:42

Jirra: Sorry, ale je to stejne jedno. V te lokalite se nikdy masove jezdit nebude a ani zadny ilegal tam nekvete protoze to proste nema parametry ani lidi. Nejvetsi skody napachaji tabory a skupinky pijaku, kteri spi pod skalama a nechaji tam neporadek+ tezari dreva nebo pisku, to je bohuzel fakt a realita. Dalsi zakazy tam neprijdou, uz neni co zakazat. Pokud se omezi vstup pesaku, bude to jedine dobre. :-)

Reagovat
Jirra
Jirra

27.8.20 19:29

Myslím, že většina z nás občas jede někde, kde se tak uplně nemá jezdit. Škoda, že se čím dál častěji najdou jedinci, kteří zřejmě nejezdí ani tak pro zábavu ze samotného ježdění, ale hlavně proto, aby co všem ukázali jaký jsou borci.

Že díky jejich honění si trička, přijdou další zákazy, nebo se přestane tolerovat, co se zatím tolerovalo, je asi moc netrápí.

Nemohl by se ho zdejší člen, který ho zná osobě zeptat, zda je tak hloupý, že mu to vůbec nedojde, nebo je mu to úplně jedno, hlavně, že má sledovanost a muže si připadat dostatečně cool?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.8.20 19:20

Videa Vashy, Vencla, Damjana & Šenka, … jsou veřejná a tvořená imho za účelem zisku, každý je může komentovat jak chce. Předhání se v tom, kdo vymyslí větší pi*ovinu, hlavně poslední dva jmenovaní…

Reagovat
gerrard
gerrard

27.8.20 16:05

honzarb: nejenom munici lobistum, ale je to jasny vzkaz pro ty co je sleduji, ze to je v poradku a nikde neni zadny problem. Uvidime kam az zajdou a co nas bude cekat priste. Sjezd ze Snezky, jizda v kvetne zahrade prujezd nejakym sumavskym raselinistem. Pikantni je, ze ta prvni lokalita je PR s velmi pozitivnim pristupem k cyklistum.

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 15:57

honzarb: Důležitý je obsah, ne forma :)

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 15:56

*nebylY (ty debaty), sakra :-)

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 15:55

Jendo diky za nazor… presne o tom to je. Pracoval jsem s kolegou, ktery byl bafunar (nejaky mistopredseda) u KCT a nebyli to prijemne debaty s nim o nasem bajkovani. Osobne to u nas, do budoucna, nevidim ruzove, proto me takovyhle videa vzdycky namichnou. Temahle videama (a neni to jen Vasek Kolar, ale i dalsi nasi predni #enduro jezdci, kteri kvuli odberum natocej kde co) davame vsem temhle lobistum zbytecne munici do rukou…

Reagovat
Jenda
Jenda

27.8.20 15:34

JFtryall – hele já chápu že potřebujete točit, zviditelňovat se pro sponzory, potěšit fanoušky. Ale způsob, kdy se to děje v místech kde je nějakej stupeň ochrany je fakt nešťastnej. Tak si prostě vytipujte lokality kde žádná ochrana není, maximálně tím ježděním porušíte lesní zákon, ale za to vás nikdo ***** nějak zásadně nebude. Ty místa existujou, namátkou celý Krušky, většina povodí Střely…

On není problém jeden jezdec při filmování, i když i ten dává do ruky hůl ochranářům a myslivcům, ale problém je, že duchem slabší jedinci se tam pohrnou a budou ty spoty hledat a taky zkoušet a sdílet.

Už si uvědomte, že jako bikeři taháme za kratší konec, nesnáší nás dost pěšáků, většina ochranářů a snad všichni myslivci. A myslivců je mezi poslanci asi půlka…

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 15:30

V0jtisek: Ty zase ignoruju já :) Jsem sice za blbce, ale není to nelegální :)

Reagovat
team_daddy
team_daddy

27.8.20 15:25

Je neuveritelny, jak moc je mozne se nepochopit. Lidi tu nepsali o nesdileni, ale pouze o tom, ze je takticke, zbytecne neupozornovat na lokalitu. Tot vse.

Reagovat
Velomiwookie
Velomiwookie

27.8.20 15:08

Kubánec: tak bych se ridil i „pravidli“ pravopisu :)))

Jak pise lazza, dat verejne video na yt a pak se divit, ze ho nekdo sdili je celkem bizar

Reagovat
nozaki
nozaki

27.8.20 15:04

saintjv : pro me taky :-)

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 15:04

Kubánec: tady je někdo křišťálově čistý.

Reagovat
smash_mouth
smash_mouth

27.8.20 15:00

Ty si takovej novodobej Curda …

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 14:57

kOmE: Je to zcela prosté. Buď se řídíme pravidli nebo ne…

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 14:35

Já nechápu, proč má někdo za to, že je možné to srovnávat to škodlivostí s jízdou v autě v opilosti.

Reagovat
Edwin
Edwin

27.8.20 14:32

Já opravdu nechápu myšlenkový pochody lidí, kteří se navážejí do někoho, kdo postne VEŘEJNĚ DOSTUPNÉ video.

Reagovat
wilda81
wilda81

27.8.20 14:19

MirosPikos: komu se nelení, tak už má 30 natočeno z rána a dalších 30 přidá cestou domů ;)

Reagovat
benobiker
benobiker

27.8.20 14:08

MirosPikos: Svatá slova dobrý muži! :-D

Reagovat
Barak
Barak

27.8.20 14:07

lazza: přesně… Natočil video, ale co čert nechtěl, oni se na něj dívají lidi. A dokonce na něj dávají odkazy na bikovém serveru…

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

27.8.20 14:07

Já bych maštale vzal buldozerem, srovnal, nějaký lanový centrum, lanovky, stezku v korunách stromů a pořádnou rozhlednu. Pak to nebude nikoho lákat aby to natáčel, nebo aby to nedejbože nasdílel na ty internety. Ty bych taky zakázal. A nebo na všechno hodím bobek, přestanu řešit voloviny, beru kolo a jdu natočit nějaký kilometr a pivo, než se zkazí počasí. Světlu vstříc.

Reagovat
TK75
TK75

27.8.20 14:01

Parádní videjko, krása když to někdo umí

Reagovat
scret
scret

27.8.20 13:59

lazza: dobre vystihnuto:))

Reagovat
saintjv
saintjv

27.8.20 13:55

Ja bych to smaznul a nechal jen video bez komentaru:) A je klid… Zamknout diskuzi a je po ptakach:) Jinak treba pro me srdcovka… Tam to pro me vicemene pred lety zacalo:))

Reagovat
lazza
lazza

27.8.20 13:46

Tvl nekdo natoci video, nasdili ho mezi svy fanousky na net a pak se lidi zacnou nasirat do toho, kdo na to da odkaz, ze to rozmazava :). To snad ani neni mozny.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 13:29

Sorry ja se v tom asi nejak ztratil. :-)

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 13:28

Jirko, to byla reakce na Kubánce

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 13:27

Kome: A proc by to delal, kdyz v lese stravil tisice hodin? Tomu uplne nerozumim. :-) Petky tam nechavaji opili trempove- samozrejme nahazene v ohnistich, bohuzel taky real. :-)

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 13:25

To máš jistě pravdu, ale vsadím, že Vašek v lese nechá petku, nebo obal od sušenky.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 13:20

Nadpis je ok. :-) V dnesni dobe je problem, ze malichernosti se strasne zvelici a nafouknou. Zvlast v dobe, kdy to ma kazdy na socialnich sitich jako na podnose. Vasek mi volal ohledne lokalit a ja jsem ho upozornil, ze ty nejlepsi veci jsou samozrejme problematicke v tom ohledu o kterem se pise a ktere jsem i ja poznal na vlastni kuzi. :-) Takze zaklad je se v tom moc nevrtat, coz se se taky uplne nepodarilo. :-) Realny niceni prirody probiha uplne jinak, nez po par lajnach s 70kg borcem, ale ochranari a media z toho radi delaji exemplarni priklad. To ze jim o 200 metru dal tece z odstaveneho traktoru olej primo do boruvek(nekecam, mam to vyfocene), tak je v poradku, protoze se tam kona dobro legalne s povolenim. Vyhodnoceni uz necham na kazdem jednotlivci.

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 13:12

Když pojedu nalitej tak přeci taky nemusím hned bourat. Nebo když si ze sklepa půjčím tvoje kolo neznamená, že jsem ho chtěl hned ukrást.

Reagovat
kOmE
kOmE

27.8.20 13:02

Nevypadá to, že by tam něco ničil.

Reagovat
Tecka
Tecka

27.8.20 12:59

wilda81: co mu doporučil, no přece ať ještě cinkne Marošovi, ten už ví jak dostat video až do prime time v TV :-)

Reagovat
goofy
goofy

27.8.20 12:52

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude, a strašně rychle se množí… :-)

Reagovat
Kubánec
Kubánec

27.8.20 12:48

To je asi jako dávat na web videa s milenkou a čekat, že se to manželka nedozví :) Co to asi vypovídá o autorovi…

Reagovat
Tecka
Tecka

27.8.20 12:42

Taky si myslím, že veřejně publikovat video, při kterém se porušuje jakýkoliv zákon nebo vyhláška je špatně. Většina z nás není svatá, ale proč se tak veřejně prezentovat a zbytečně dráždit zelenou loby, která při prosazování nových zakazujích zákonů bude vždy v lepší pozici než my.

Reagovat
wilda81
wilda81

27.8.20 12:36

JFtryall: Docela by mě zajímal ten váš rozhovor a co jsi mu doporučil. Video je parádní, ale jestli to opravdu točil kde neměl (podle toho jak tu píšeš asi ano), tak to je jen další medvědí služba všem cyklistům. Pro pár pos**ných lajků…

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 12:23

Atilla: myslim, ze ochranarum nic posilat nemusim, je jen otazka casu, kdy se to k nim dostane. Stejne jako Marosiho video. Jo a taky obcas jezdim kde se nema, ale za zivyho boha se u toho netocim a nesdilim to vsude mozne. Toliko k vyznamu tohoto prispevku. Treba si to naci budouci yutuberi uvedomi, ze si takhle sereme do vlastniho hnizda.

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 12:20

Tak ted uz je nadpis v poradku a vse je v cajku?

Reagovat
Pepe72
Pepe72

27.8.20 11:34

theedge
theedge

27.8.20 11:33

No tady je zase mravokarcu :-D samej svatej muz …

Reagovat
mr.antik
mr.antik

27.8.20 11:12

Tak berme to tak, že měli určitě na natáčení nějaké to povolení a tim bych to uzavřel. :-)

Reagovat
motacek
motacek

27.8.20 11:12

Jsme bajk komunita, tak to sem nasdilel, abyste se z toho neposrali.

Kdyby to autor nechtel zverejnit, tak do neda na YT…

Mimochodem, posledni lokalita nepatri mezi nic chraneneho a ilegalniho …

Reagovat
gerrard
gerrard

27.8.20 11:11

Zas nedelejte ****** z nekoho kdo sem takove video nasdili. V prispevcich pod videem jsou obe lokality indentifikovane, tak kdo si je chce najit a jet tam, tak si je najde. Chyba je u toho kdo to toci a jeste za ucelem prezentace socialnich siti ne u tech co to pak sdili. Bohuzel video je dost dobre, takze to uvidi spousta lidi, vcetne tech co to normalne nezajima.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.8.20 11:11

Honzarb dobre jsi udělal. Nejsme preci v Rumunsku :).

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

27.8.20 11:06

:D pochopím, že se BF vnímá jako silná a vlivná komunita. Ale v kontextu dosahu sociální sítí a youtube je tohle rozčilování se nad popiskem fakt směšné

Reagovat
Atilla
Atilla

27.8.20 10:58

Nechápu účel tohoto příspěvku! Nechceš to poslat rovnou i ochranářům?

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 10:44

Gerrard: Ja se s Vaskem osobne dobre znam a sam mi volal, jestli to ma cenu. Upozornil jsem ho na vsechny rizika a tak prave pisu, jestli by nestalo za to aspon zmenit popisek. :-)

Reagovat
gerrard
gerrard

27.8.20 10:35

JFtryall: JJ tomu rozumim, taky nepisu, kde to je a to znam obe lokality. Ja myslim, ze hlavni pruser je, ze verejne zname osobnosti takove videa vubec toci a pouzivaji je k vlastni sebeprezentaci a inspiruji tim mladezniky. Ale tak ma to 15 000 shlednuti 3 500 lajku. Ja myslim, ze my sme mu asi ukradeni. :)

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

27.8.20 10:33

Tak jako upřímně, poznat na videu kde to je…to nebyla až taková výzva. Pokud nechci provařit lokalitu, netočím video pro sdílení. Hlavně jaké byly vlny nesouhlasu ohledně trackování na stravě a ilegálů.

Reagovat
nozaki
nozaki

27.8.20 10:27

Ach jo, ještě sem napiš kde to je…Vašek nikde neuvádí lokalitu. Ale proč to nerozmáznout.O­pravdu to nepomůže ničemu.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 10:25

Gerrard: Jmenovani lokality a zbytecne prilevat olej do ohne. Chapu, ze neni idealni jezdit kde se uplne nema, ale pak to rozmazavat je jeste mnohem horsi. :-)

Reagovat
Salavic
Salavic

27.8.20 10:17

Tak ještě napiš přesně kde to je. Tydle příspěvky fakt nechápu. Dej to ještě na fb a provař to úplně.

Reagovat
gerrard
gerrard

27.8.20 10:16

JFtryall: Jestli muzu, tak co ti presne vadi? To ze se tu o tom bavime nebo to kde to natocil nebo jeste neco uplne jineho?

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 10:08

Ne, nebo aspon zmen popisek. Diky.

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 10:07

Tak to by spis mel smazat on, z YT, kdyz uz… ne?

Reagovat
JFtryall
JFtryall

27.8.20 10:05

Nechtel bys to radsi smazat? Myslim, ze to nicemu nepomuze, tyhle prispevky.

Reagovat
gerrard
gerrard

27.8.20 09:47

Tam jak jezdil v lomu kolem vody, tak neni uplne volny pristup s kolem. To tam museli dostat pres plot. :) Tak snad tam krome nudistu a vecne nejakeho foceni nezacnou lidi tahat kola bezne. :) Lom samotny myslim zadnou uroven ochrany prirody nema ale okolo neho je to sama PP a NPR. Jinak jezdi pekne teda no.

Reagovat
Danhill
Danhill

27.8.20 09:45

Už mám dokoukáno a super.. moooooc hezký!

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 09:42

Danhill
Danhill

27.8.20 09:41

Klikám na video a nic :-DD

Reagovat
honzarb
honzarb

27.8.20 09:27

No tam kde jel, po skalach, asi na kole uplne nesmis… ;) Nicmene to video je i tak super. Kamera, strih, vse super.

Reagovat
saintjv
saintjv

27.8.20 09:24

nejen TM:) Je tam i z brnaaaaa:D

jinak co udelal blbe? jel tam po stezkach ne?

Reagovat

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7